Pirmā mīlestība

Reitings 61
Reģ: 04.01.2010
Ehh... kur tie laiki..

bet vai jūs atceraties savu pirmo mīlestību vai savas pirmās nopietnās attiecības, cik jums bija gadu?
18.09.2012 21:55 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
15, joprojām atceros to meiteni ar siltumu sirdī un reizēm apmainamies ar vēstulēm draugiem.lv Viņai ir ģimene un divi bērniņi. Kļuvusi vēl fantastiskāks cilvēks kā bija toreiz.
19.09.2012 09:36 |

Reitings 159
Reģ: 13.04.2012
Man bija 15, viņam 19, kopā bijām 4 gadus. Izšķīrāmies pirms pusotra gada, tagad man citas attiecības, viņš joprojām viens. Kad viņu satieku uz ielas, joprojām ir sajūta, ka viņš bija mans īstais, tikai abi bijām muļķi un visu sabojājām.
19.09.2012 10:40 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
par pirmo puisi, kurā iemīlējos (mēs diemžēl nebijām kopā) man ir atmiņas vēljprojojām. vēljoprojām kājas noderb un sirds, ejot garām, atceroties to visu. bet tas tā tikai. ar viņu kopā nebūtu ne tagad, ne arī vēlāk. bet man bija smagi. pie tam vēl viņš ir vecāks par mani. protams, ka pamanīja, kaes viņam patīku, un speciāli kko izstrādāja.. aj nu jā, bet tgd prieks, ka varu paiet garām paceltu galvu un miers. viņš laikam domā, ka vēljprojām viņš man patīk, bet tā nav :D
19.09.2012 15:45 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
aizmirsu pateikt, ka man laikam toreiz bija kādi 14 gadi vai mazāk
19.09.2012 15:46 |

Reitings 30
Reģ: 21.09.2012
Tāda bernības mīlestība man bija kaimiņu puika,kurš katru dienu pie manas mājas trenējās lodes grūšanā. Kaut gan to jau nu es pavisam nevaru nosaukt par mīlestību,toreiz es vēl nezināju kas tā tāda ir. :D
Tomēr mana pirmā nopietnā mīlestība parādījās 9.klasē-ekskursijas laikā,veselu gadu mēs TIKAI sarakstījāmies(spejat iedomāties?) un 10.klases sākumā...likās,ka tulīt sanāks,bet "jauko draugu" dēļ sanāca pārpratums,kura dēļ izšķīrāmies. Viņam togad bija izlaidums un tajā vasarā mēs mēģinājām atkal,bet viss izjuka pie ta,ka viņš aizgāja armijā. Likās,ka tas ir viss. :( Iesaistījos jaunās attiecībās,likās ka mīlu šo cilvēku. Jā,es to puisi tiešām ļoti mīlēju,bet tā nebija īsta mīlestība,tās bija vienkārši jaukas divu cilvēku attiecības...Pēc 2 gadiem mēs satikāmies ballē un...tas bija liktenīgi. Likās-vai nu tagad vai nekad. Mēs sagājām kopā,sagaidījām jauno gadu kopā un...izšķīrāmies 1.janvārī. Jo vienkārši viņa rīcība man likās nereāli nepieņemama. Es sapratu,ka patiesībā,viņš nav nemaz tik ideāls cilvēks un likās,ka mums laikam tomēr nesader. Tomēr par spīti visam-es viņu joprojām atceros ar smaidu. Un man šķiet,ka es viņu klusībā mīlēšu visu atlikušo dzīvi,lai arī kāds mēsls viņš būtu :) :D
Ahh cik gari :)
21.09.2012 18:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits