sāp sirsniņa

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
nu tā..Labvakar Dāmas! Nāku pēc jūsu padoma.. :)
ar draugu kopā esam/bijām tieši gadu kad viņš man paziņo, ka viņam nav vairs tādu jūtu pret mani kā agrāk. Laigan vienu brīdi jau radiem bija noziņojis ka vēlas mani bildināt utt. Un apmēram es esmu vainīga pie tā, jo man itkā attieksme bijusi nekāda. Nekāda nozīmē ka pa gadu bija 3-4x kad kādu savu lietu dēļ nevarēju aizbraukt pie viņa (mums ir attāluma attiecības). Viņam pie manis sanāca atbraukt reti, jo viņa darbs ir sports un treniņi praktiski visu laiku bija. Reāli tikai to viņš man piemin visu laiku. Tomēr viņš mēģina uzturēt ar mani kontaktu tagad, bet problēma tā ka es vēlos ar viņu saglabāt attiecības nevis tikai kontaktu. Pēdējā laikā arī izturējās pret mani tā nevisia...ne kā parasti, piemēram, ja uz jautājumu var atbildēt tikai jā vai nē, tad nācās dzirdēt pārmetumu kādu. Novēlu sākumā to visu uz stresu, kas viņam bija, jo bija situācija, kad reāli bij ne līdz manīm..un viņam bij jādodas uz ārzemēm..un tagad man pēc 2 nedēļām paziņo šitādus jaunumus, jo bija, kā pats saka, pārāk gļēvs man to pateikt acīs.
tātad rezumē :D -kā man izturēties pret viņu? auksti/karsti/uzrakstīt pašai kādu reiz tjip chau kā iet ko dari vai ko? atkārtošos, ka gribas atpakaļ viņu :/ vai maybe puikam vajag laiku lai viens padzīvo un padomā kas ko un kā..? :)))
18.09.2012 20:05 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
hush-pirmā noteikti neraksti, jo:
1) viņš pats pateica, ka pret tevi viņam nav tādu jūtu kā agrāk..
tātad- ja tu gribi, lai kas mainās un viņš pēc tevis ilgojas, tad ļauj viņam ilgoties, un netraucē ar sevi. pašai arī būs vieglāk, nevis domāt, kad viņš atbildēs, ko un kāpēc. lieki neceri, bet, ja viņš tev pirmais uzrakstīs, tad varbūt viss tomēr nav zudis, un nav gluži tā kā viņš bija sadomājies
2) tev ir arī sava pašcieņa. puiši to arī jūt. viņš jau ir licis tev nojaust, ka nevēlas būt kopā ar tevi. ja tu rakstīsi viņam, tad viņš sapratīs, ka tu skrien viņam pakaļ.
3) ja tu viņam nerakstīsi pirmā, tad viņš iespējams sāks domāt, kas ir noticis. sapratīs, ka ja viņš ko pasaka, tad tu tā arī to saproti, nevis meģini pārliecināt par pretējo.
un ja viņš tev sāks atvainoties un lūg piedošanu (ja tā varbūt tiešām notiks), tad tu varēsi svinēt triumfu, jo tu zināsi, ka tas ir tikai viņa lēmums, ka tu neesi viņu ne lūgusi, ne piespiedusi, ne arī viņš to darījis aiz žēluma.
20.09.2012 12:37 |

Reitings 844
mazas juus esat. ja gribi vīrieti pa īstam sev, mīli viņu. Jūti viņu. Saproti viņu. Pieņem viņu.Priecājies par viņu. Un sevi arī - mīli, jūti, pieņem un saproti. Un viņu tāpat kā sevi. Par ko lai viņš lūgtu piedošanu - par to, ka bijis godīgs? Smiekli nāk!
20.09.2012 14:27 |

Reitings 482
Paldies Sany :) bet tagad situācija tāda ka nesen izrunājāmies beidzot un viņš man minēja lai parādu, ka mainos, jo vislaik solu mainīties, bet īsti nepildu..tas ir attiecībā uz to ka lieku savas lietas pirmajā vietā kā arī uz viņa ieteikumiem man ir-jā jā labi un tad es vng daru pa savam...un ka vēlas redzēt ka es mainos jo ir noguris cīnīties ar mani
20.09.2012 15:28 |

Reitings 482
lana-es piedošanas nekādas negaidu :)
20.09.2012 15:29 |

Reitings 844
es arī mācos necīnīties ar savu veci! Paštaisns un lecīgs viņš man gadījies, tāpēc tas viss, tā teikt, ir vienos vārtos.
20.09.2012 15:32 |

Reitings 8272
hush- ko tu dari piemēram pa savam? kā viņam var likties kkas nepieņemami, ja jūs pat reti satiekaties un nedzīvojat kopā? varbūt problēma nav tevī..kas ir tas, ko tu dari pa savam, nevis pa viņa prātam. un tas, ka viņš tikai tā vēlas, tas nenozīmē, ka tas viss tev tā arī jadara. bet tu nevari teikt, jā, es darīšu tā, kā tu saki, bet izdari pretēji. tu runā vienu, bet dari citu. ja negribi to darīt, tad tā arī pasaki un paskaidro kāpēc.
20.09.2012 16:08 |

Reitings 34
Reģ: 12.09.2012
Nosūtīju Tev vēstuli :)
20.09.2012 19:12 |

Reitings 482
Sany-piemēram, viņš ir sportists un agrāk ar sportu arī es diezgan profesionālā līmenī nodarbojos, bet jau dažus gadus esmu pametusi to, un es tagad pēdējā laikā pieņemos svarā un viņš visu laiku mani mudināja atsākt sportot, kautvai tikai skriet, jo arī viņš vēlas lai es justos labi un uzturētu figūru utt, jo kā viņš saka, ka man figura ir proporcionāli super, bet man tas ir jāuztur, savādāk pēc dažiem gadiem staigāšu kā bulciņa liela un vislaik piedāvāja arī ar viņu skriet, sastādīt man programmu ko man darīt utt, to vēlējos arī es un pat pati biju prasījusi lai iesaka kaut ko ...bet man ir nenormāls slinkums. Man ir tāda slimība kā mazs spiediens ko izārstēt nevar un man izpauzhas ar patstāvīgu enerģijas trūkumu un tālāk par apņēmību netieku un pasportojot man nevis ir enerģija bet ir nenormāls nogurums ar galvas sāpēm utt..tas būtu tas mazākais un īsti nav atruna, bet es itkā-jā jā labi...un vienalga palieku pie sava ka piemēram, labāk ēdīšu veselīgāk nekā iešu tur baigi skriet, ko es arī ciest nevaru. Arī tas nospēlēja savu lomu šajā visā ka es vienkārši ar sevi neko nedaru jeb kā viņš minēja es esmu skaista, figūra laba, bet tas viss ir jāuztur ar sportu un tas arī viņam ir svarīgi lai es kautko darītu, bet es uzskatu un domāju ka visu varu panākt savādāk :)))
20.09.2012 23:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits