nu tas jau kaa kuram, cits aizbrauks un tiesaam liksies taa cita zeme miljons reizes labaaka, teiksim taa - medus maize, saliidzinoši ar LV, cits aizbrauks tik ljoti nenoveiksies un bus sliktaaka pieredze. Tas jau atkariigs no daudz kaa, no kādas gimenes cilveeks naacis, kas vinam dzive vsp ir bijis - ja bus ljoti nabadzigs bijis un nekad neko iisti LV nav varejis atljauties, tad, protams, aizbraukt un pasam sapelnit kaut tik , lai beidzot vareetu atljauties nopirkt visu, ko veelas sirds (nu es nerunaaju par masinu utt., bet dreebes, to un šito utt.) vinjam liksies nu vnk aaaaa cik superiga vieta, kaut ari ja zemenes lasa! Un atkal cilveeks, kam seit viss ir bijis(nu runaaju par gadijumu, ka vecaaki situeeti, ne pats), aizbrauks - it kaa paradot, ka kljuvis patstaavigs un nu tik ies lielajaa dzive pelnit visu, vinju nekad neapmierinas kkada zemenu lasisana un ja nebus tik daudz naudas, lai atljautos to pasu masinu utt,liksies ka pilnigs s*ds...
Un runaajot pa tiem maniem draugiem, kas bija aizbraukusi, neviens nav teicis, ka tur riktiga medus maize, atbrauc atpaaklaj un arii izstasta kaa bijis, kaaa jadzivo utt. Ir salidzinajusi , piemeram, vispar valsti ar muusejo, ka tur forsaak, ka lielaaka, ka daudz visaadu pasaakumu notiek, ka veikali lieli un superigi, ka taas pasas drebes tur var ljoti skaistas un pa normalu naudu nopirkt, + valoda perfekti iemacita (ja nerunaaju pa gadijumu, ka tupi sez un lasa kko plavaa :D ) , un salidzinot ar LV veikaliem ka te pilnigi zeel esot kkadas lupatas kreklu pa 20ls pikrt! Un vsp es taa aizdomaajos, ja amn buutu kāds draugs kas arii atbrauc un taa dizojas, man butu patikami to dzirdet, ka vinjs man uzticas un padalas ar savu prieku! Un iespejams, ja vinjam tik labi iet, ka varbut ari man paveras celjs uz turieni. Noteikti nesalidzinatu ar kkādu plaatizeri.