Kā jums škiet garumam ir nozīme? vai viss ir tajā kā spēj rīkoties?
Bet nav jau jēga kam maziņš, ka neko nejūti tur jau prasme vairs nederēs :D
Cik liels apmēram jums šķiet labs?
Cik esmu dzirdējis, tad pa garu un pa resnu arī esot štruntīgi. Pats esmu dabūjis pāris pārmetumus par tēmu, ka sabakstījis vai ka esot sāpīgi bijis .. vai nav tā, ka lielāko lomu spēlē priekšspēle, lai sievieti normāli "uzsildītu" un viņas pašas jūtas/atieksme pret vīrieti?
Viss ir vīrieša attieksmē. Reizēm tie lielie ir neprasmīgāki par mazajiem, jo uzskata, ka viņam takš liels un viss darbiņš padarīts. "Mazais" ir spiests domāt par pozām utt lai meitenei ir labi.
K Maina, ja runa ir par sieviešu mantību .. Meitene ar kristāla kurpīti sakarīgs vīrietis vienmēr domās, lai viņa sievietei ir labi neatkarīgi no izmēriem. Ir pozas, kas ļauj mazajiem krāniņiem sagādāt sievietei baudu, kā arī pozas, kur sieviete labi jūtas, ja krāns ir par lielu .. ja vien tas nav sasodīti daudz par lielu ..
Man omīte reiz teica - Izmēram nav nozīmes! Ne vienmēr " īkšķis" ir tas labakais , arī " mazajam pirkstiņam" nav ne vainas , ja viss darīts skaisti ! :)
Un atcerējos arī to ,ka nav nozīmes tam vai esi garāka ,tievāka,resnāka, īsāka par savu vīrieti , vai otrādi,jo gultā visi izmēri vienādi !
Piekrītu meitenēm, ka viss ir attieksmē, bet, protams, ja ir tik mazs, ka ir nepieciešama lupa, tad arī attieksme nenostrādās. Bet vispār, galvenais, lai māk rīkoties un pielietot, tā lai sievietei kājas tirpst, iedomājoties vien par savu vīrieti. :)
^^ ir gadījies sastap vīriešus, kuri uzskata, ka māte daba ir visu izdarījusi viņu vietā un tāpēc viņiem nav jāiespringst. Diemžēl, bet tā ir realitāte.
IZmēram IR nozīme. Es to sapratu, kas man bija draugs - ļooooti smuks, gara auguma, mīļš, izturējās pret mani lieliski, bet viņam bija tik maziņš.... Es nejutu neko, nemaz nerunājot par baudu :D Vienkārši vakarā viņš atnāca, pabakstīja un vineīgā doma - nu tad ātrāk beidz, gribu gulēt! :D Tāpēc izmēram IR liela nozīme, jo es vismaz nevēlētos būt kopā ar vīrieti, ar kuru sekss pēc sajūtām ir līdzvērtīga kā sevi bakstīt ar vienu pirkstu! :D man vajag VĪRIETI!!!
un man personigi nepietiek ari ar isu un resnu,man vajag full package :D un ari ir japrot pielietot noteikti. Paldies dievam tadus nakas satikt biezhak nevis mazos kraninjus :D
Juus esat tik prasīgas pret vīriešiem,tikai atcerieties,to ka arī ne visiem patīk mazpupītes,jeb otrādi! nenonieciniet,vīrieti kuram ir mazs,kā arī otrādi,kuram ir liels,un dara sāpes. piekrītu,tām,kas saka,ka viss sākās ar to,kā pasniedz sevi.
Tas tāpat kā uzdot jautājumu par krūtīm - labāk lielas vai mazas? Katram savs un daudzkārt nākas samierināties ar to, kas nu trāpījies. :D
Bet esmu par to, ka izmēram IR nozīme. Ar mazu 'rakveres' desiņu, lai cik sirsnīgi bakstītu, nekas nesanāks!