_buciite_, es gan esmu redzējusi ko citu, kad tā ir tāda apčubināšana kā tēvam ar meitu. Tu jau arī nevari gluži runāt par visiem pāriem uz pasaules.
Vispār turpinot par šo tēmu - amizanti, ka sievietes šajās attiecībās ir tās, kas bieži aizstāvās sakot, ka ir nobriedušas, taču tajā pašā laikā no malas var redzēt, ka tā meitene (18-22) patiesībā ir bērns, kas domā, ka citi to neredz un no vīrieša puses tās darbības izskatās kā pedofīlija.
Kopumā tā ir novirze no normas, kā jau daudzas citas lietas mūsu ikdienā, taču manuprāt, ja ne vienam nekā nav trūcis, ne tēva, ne meitas, tad ļoti reti cilvēkam radīsies vēlme būt šādās attiecībās, jo kopīgā, manuprāt, ir tiešām ļoti maz.
Un nē, es neteicu, ka nekad, ja nu kādai jau ienāk prātā uzbrukt, es teicu RETI. :D Izņēmumi var būt, noteikti arī ir. Taču vistumšāko ēnu šādiem pāriem met tieši fakts, ka ļoti, ļoti bieži kā jau es savā pirmajā postā teicu, pārī viens ir krietni turīgāks par otru, kas liek domāt, ka vīrietim tas ir aksesuārs, bet sievietei - kāds, kurš uztur.