Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Māklera pakalpojumi

Reitings 326
Reģ: 22.02.2011
Nu jau kādu laiku esmu jaunas dzīvesvietas meklējumos, bet skatoties sludinājumus reizēm až slikti paliek par to kādas cenas jāmaksā un par kādiem graustiem.
Tāpēc radās jautājums - kāda ir jūsu pieredze ar mākleriem? Tas atmaksājas? Un būtu iespējams šādā veidā atrast vienistabas dzīvokli par sakarīgām cenām un normālām ērtībam (jo, kā izrādās, tualete dzīvoklī ir ekstra)?
17.09.2012 09:13 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nezinu, man nokāsa naudu un neko neatrada. Sūtīja piedāvājumā dzīvokļus, kādus es vispār nemūžam negribētu, rajonus, kas neatbilda prasītajam, malkas apkuri, graustus, pirmos stāvus utt. Pilnīgi visu, ko es teicu, ka negribu. Tad vēl, zvanot un sarunājot tikšanos ar ipašnieku, viņi mistiski pazuda, necēla klausuli, izrādījās, k atādi dzīvokļi neeksistē.
Tas gan bija pirms kādiem 5-7 gadiem. Bet rūgtumiņš tik un tā. Mākleriem jau nu točna vairs neuzticos.
17.09.2012 09:18 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Nu mana mamma viņiem samaksāja naudu, bet galā tā arī neko nedabūja
17.09.2012 09:19 |

Reitings 326
Reģ: 22.02.2011
No tā arī tieši baidījos, ka tā mākleru padarīšana tāda šmaukšanās vien ir :/
Nu neko, laikam jau vienīgais veids kā kaut ko atrast ir 24/7 sēdēt ss.lv.
17.09.2012 09:22 |

Reitings 107
Reģ: 16.12.2010
Iespējams, ka atmaksājas un viss ir ok tikai tad, ja māklerim naudu maksā pie līguma parakstīšanas ar saimnieku. Bet neesmu mēģinājusi.
Kā jau liela daļa, es ar pirms vairākiem gadiem iegrābos ar mākleri, neko beigās nedabūju pat redzēt. Bet tas bija tā, ka uzreiz jāmaksā māklerim Ls 30, tad dabūju līgumu ar mākleru firmu, un tad viņi organizēšot tikšanos ar dzīvokļa saimnieku, došot numuru...
Starp citu, šobrīd ss un zip ik pa laikam parādās labi dzīvokļi, ļoti lēti salīdzinoši, un visiem nosacījumiem piekrīt, bet iesaku tur neiegrābties, tur atkal jāstiepj māklerim uz Barona ielas 30 lati, un tad kaut kas kaut kur notikšoties; bet par šo kantori tieši pilnas sudzibas.lv
Biju pieteikusies vienā mākleru portālā uz "bezmaksas meklēšanu" un piedāvājumu sūtīšanu, tomēr 3 ned.laikā neviens dzīvoklis neatradās (lai gan nebija norādītas pašas mazākās īres cenas), arī pa tel.vairāki mākleri solīja sūtīt bezmaksas info. Tomēr laikam bezmaksas nekas nenotiek.
Atliek tiešām vai nu pašai meklēt, vai arī var ielikt sludinājumus visur, kur var ielikt, tai skaitā - kādā avīzē!
17.09.2012 09:47 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Es ieliku linku! Naudu ņem, kad darbs padarīts, t.i., atrasts dzīvoklis.
17.09.2012 09:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits