Man gribas uzņemt pozitīvas emocijas :)
Pastāstiet, par jaukākiem lietām, cilvēkiem, notikumiem, kas ar Jums ir noticis pēdējo nedēļu laikā! Kaut kas tāds, kas liek pasmaidīt un tomēr no sirds teikt - DZĪVE IR SKAISTA! :)
Manas :
vienu dienu krustdēliņš mani nosauca manā mīļākajā iesaukā (lai gan daudz viņš ikdienā nerunā).
notika man netica iepazīšanās ar meiteni, kura man liekas kļūs par tuvu draudzeni, jo tik daudz lietu mums ir kopējas. Liekas, ka saprotam viens otru no pusvārda.
Darba kolektīvā tiku atdzīta par vissaprotošāko un labestīgāko cilvēku. Iespējams kolēģiem pie vainas bija izdzertās šampaniešu pudeles, bet tas bija tik mīļi, jo esmu kolektīvā viena no jaunākajām darbiniecēm.
Ar māsu pēdējo mēnešu laikā kļuvušas ļoti draudzīgas attiecības. Nekad neesam tā papļāpājušas kā draudzenes.
Un pēdējā lieta - mana mīļā kaķenīte ir palikusi tik piemīlīgi apaļa. Skatoties uz viņu, man smaids uzreiz uz lūpām :)
Katram ir savas lietas, varbūt kādai tās nešķitīs tik nozīmīgas kā man, bet galvenais, ka pat rakstot - es smaidu pie sevis :)
Tātad Jūsu?