kas nepatīk pretējā dzimuma izskatā un uzvedībā???

Reitings 380
Reģ: 07.09.2012
šovasar nācās pieredzēt cik gan Latvijā ir skaistas un koptas sievietes un uz tās masas tik maz koptu vīriešu protams katrai gaume ir savādāka, bet es domāju, ka higiēnas un tīru drēbju ziņā visām sievietēm uzskati saska.
man nepatīk mačo tipa vīrieši man tādi uzreiz asociējas ar sarkanu 3 pogām no augšas atpogātu kreklu un melnām krūšu spalvām :D
uzvedībā agresivitāte un nagu graušana c'mon
13.09.2012 20:57 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Galvenokārt nepatīk tādi,kuri nezin ko grib no dzīves. Un,protams, tie kuri neprot sevi elementāri sakopt un ir diezgan vienaldzīgi pret savu ārējo izskatu (bikses virs nabas, sandales ar zeķēm un tā tālāk).

Rupekļus,dzērājus, narkomānus un tamlīdzīgos vispār izdalu kā atsevišķu kārtu un cenšos pa visām varītēm izvairīties no tādiem.
14.09.2012 12:36 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
vizuāli viennozīmīgi - vīrieši ar gariem matiem!!! max garums chalim manuprāt nu ta līdz žoklim, un arī ar nosacījumu ka ir kopti, tīri. Bet garāki.. tas vsp ir vīrietis? ;p
vēl tie paši zobi un nagi. man vnk vairs "nestāv" :D, ja chalim ir aplikums uz zobiem, vai nagi netīri, apgrauzti, nenosakāmā formā, nekopti, apsisti. vēl chut kaitina garā bārdinja, vēl tāda saskruļļojusies. Apģērbs galvenais, ka tīrs, patīk ja vīrietis neģērbjas tikai melnā, kaut rozā ;p bet vismaz piedomājis. un vēl tās trakās bikses, kurā šekums kkur pie ceļa beidzās, un lai paietu tādās starp kājām vismaz metra distance jāietur ;d
Raksturā nepatīk, ka vīrietis necenšas. Es vnm piedomāju, lai otram cilvēkam ir jautri, patīkami, interesanti, lai justos novērtēts. Ja chalis sēž kā kings un to tik gaida, nu tad sorry nav pa celjam mums.
14.09.2012 13:27 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
ciest nevaru tādus, kuri skaļi un demonstratīvi atraugājas! Cūkas! Ja manējais tā izdara, tad uzreiz dabū pa ausīm! Un ja vēl urbina degunu tā, ka šķiet, ka tūlīt izbakstīs aci ar pirkstu, tas arī neeenormāli kaitina. Neko padarīt, tādi tie vīrieši cūkas ir!:D
14.09.2012 13:40 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nepatīk, ja nekopj sevi, neievēro atbilstošu higiēnu.
nepatīk, ja rupji uzvedās sabiedrībā, vēl jo vairāk, ja cilvēks ir skaidrā prātā.
nepatīk, ja bieži dzer. var jau katru otro vakaru izdzert pa vienam aliņam pie vakariņām. Bet pa VIENAI pudelei (0,5), nevis kastei :D
nepatīk ir iedomīgs un ceļ sevi debesīs, ja īstenībā no tā nav pat 10%
tādi, kas neciena sievietes (jebkādā veidā)
, kā arī nepatīk uzbāzīgi, bez sava viedokļa
14.09.2012 13:42 |

Reitings 134
Reģ: 05.06.2012
nepatīk bomži,par parējiem vnk ienirdzu:D
bet ja tā nopietni,nepatīk,ja cilvēks neievēro higiēnu,nekopts,parējie=ir interesanti eksemplāri,ko var apspriest un nepieciešamības gadījumā arī mainīt-kādam var piestāvēt ūsas,kādam var piestāvēt ''tievās kājas'',citiem nē...
Man patīk dažāda izskata cilvēki un arī dažādas rakstura īpašības.
Ja visi būtu tādi,kādus mēs vēlāmies,nebūtu vairs nedz smieklīgi nedz interesanti.
14.09.2012 13:55 |

Reitings 1814
man nepatīk vīrieši "lupatas", tie kam nav sava viedokļa, nekad nevar pateikt neko pretī, visam piekrīt utt.
14.09.2012 14:00 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Nepatīk tie kaulumaisi un tie kas audzē matus tik garus kā meitenei! FUI FUI, vemt gribas..
Kā arī tie pārspīlēti saldie un alternatīvie puikas neiet pie sirds!
uzvedības ziņā nepatīk plātīšanās, lamāšanās, dzērāji, narkomāni u.c.
14.09.2012 14:18 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
nu man jau kā vairumam,vēl bez minētā,nepatīk tie ,kas daudz dzer. fuj
14.09.2012 14:22 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Man ĻOTI nepatīk vīrieši rozā krekliņos, ar krellītēm, sataisītiem matiņiem, pārsauļotu ģīmi un noteikti, ka vaksētu pakaļu :D Patīk tie vienkārši džeki, tā teikt "savējie", kuri nebaidas sasmērēties, nebaidas kļūdīties, prot visus vīrieša darbus, nevis čīkst un pīkst un nejēdz pat skapīti pielikt pie sienas.
14.09.2012 14:23 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
Jā, atceros, ka vienreiz klubā man uzbāzās tāds kaulumaisiņs - rokas kā 12 gadīgam puišelim, uz pleca uzliekot roku, vispār šķita, ka sabruks (pat meitenei tādu smalku pleciņu nebiju redzējusi :D), kājas kā špickiņas... Mati tik gari kā man, arī čirkaini :D Bet seja kaut kur 23 gadus vecam čalim :D un smirdēja pēc sviedriem, ak dies :D
Un par nekādu dažādību nav jārunā, mans uzskats paliks tāds un būs - puikām ir jāēd un jābūt aktīviem! :D Meitenēm ar ēšanu gan tā grūtāk, jo parasti mums nav tik liela slodze kā čaļiem, lai apēsto izņammātu muskuļos. :D
14.09.2012 14:23 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Vispār es nevaru sagaidīt "Saimnieks meklē sievu", jo man ļoti patīk jaunie puiši, kas dzīvo laukos :) Protams, ne tie "pāķi", bet tā saucamie "saimnieka dēli", kas , protams, nav izlaisti, bet prot visus lauku un ne tikai, darbus, ir pieklājīgi, mazliet kautrīgi... mmm :) Kāda šo lasot noteikti pārpratīs manis izveidoto puiša tēlu :)
14.09.2012 14:25 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ak jaa vel man nepatik parak jutigi viriesi,tadiem vienkarsi gribas uzbljaut "BE A MAN!!!!!!" :D
es noteikti netiktos ar chali sporta terpa
man ir ljoti svarigi,lai tad,kad es esmu ieritinajusies puisha azote jutos pasargata(ar tievajiem jutos,ka man jaaizsarga vinji)
vinjs nedrikst apvainoties par sarkasmu un ir jabut atvertam uz divainiem cilvekiem(laba nozime divainiem)
man noteikti vajag ari romantiku,bet ne parak daudz,jo tas uzreiz tad parada,ka virieties ir parak jutigs(pirmais punkts)
jo kljustu vecaka,jo svarigi kljust ari viriesa materiala puse
noteikti man ir svarigi,lai vinjam ir labas attiecibas ar savu mammu(bet ne parak labas,lai nav memmes delinjs vai tads,kas ir mammai zem tupeles)
izskata mans idealais virietis ir Ryan Reynolds :D bet ja man ir jaizvelas starp skalu dirsu vai tadu kuram ir neliels vederinjs(un es domaju tiesham neliels vederinjs nevis spekja piradzinjs),tad es prieksroku dodu vederinjam
14.09.2012 14:25 |

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
Nepatīk vīrieši, kuri ir nepārliecināti, nedroši.
Gribu justies, kā aiz akmens sienas. :D
14.09.2012 14:30 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nepatīk lecīgi, iedomīgi puišeļi (par vīriešiem tos nevar nosaukt), kas kā pāvi plātās par pilnīgi stulbām lietām un sacer visādus brīnumus, ar ko paspīdēt. No sērijas - re, kādas man jaunas Abibos bikses un 93. gada pusizjucis BMW, esmu krutais!
Nesaista pārlieku pašpārliecināti vīrieši, kuri uzskata, ka viņi var visu, nekas un neviens nespēj viņiem pretoties. Man viens tāds pielūdzējs ir uzradies - nesaprot, kā es tādu satriecoši vienreizēju vīrieti varu atraidīt.
Nu bomžus, urlas, pāķus un tamlīdzīgos es pat neiekļauju vērtējamo vīriešu kategorijā.
14.09.2012 14:30 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Memmīši, zeķes sandalēs, spļaudīšanās, ka runā par sievietēm tikai lamuvārdos un neadekvāti....
Un sasvīduši, kuri nezin ko nozīme DEZODORANTS! Ciest nevaru.
14.09.2012 14:32 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nepatīk memmīši, nepatīk vārgie, nepatīk saldie, rozā krekliem nav ne vainas :D Man vispār vīrieši kā dzimums nepatīk...
14.09.2012 14:39 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
pateiksu vienu lietu,kas ir smiekliga un mes ar draudzeni vienmer smejamies par to!
Ir tik smiekligi skatities,ka kad viriesi sastridas un tad vispirms ka gailji leka viens otram apkart lidz dodas cinja :D :D :D
14.09.2012 14:46 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Gari mazā pirkstiņa nagi, es te čurādama sēžu :D :D :D apkārt meitenes noteikti domā, ka esmu jukusi :D
14.09.2012 16:29 |

Reitings 7497
Renesanse, kā es tevi saprotu. Kad gāju pamatskolā, mūsu skolas apsargam/zvanu devējam bija gari nagi mazajiem pirkstiņiem. pat ļoti gari. un netīri! brrrrrrrr. Kopš iepazinu viņu VIENMĒR pievēršu uzmanību vīriešu nagiem.

vēl nepatīk netīri mati un alus vēderiņš (īpaši, ja vīrietim tikai kādi 30-40).
14.09.2012 16:37 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
- kaut kada stila piekriteji (rokeri, metalisti, panki utt)
- gari mati
- nekopti zobi, mati, nagi
- kas nevar par sevi pastavet
- meli
- parlieku uzbazigie
- izteikti blondi
- parlieku stiligie (saldie, solariju milosie, geju tipi)
- izlutinatie
- alkoholiki, narkomani un parejie no kaut ka atkarigie
- parlieku gudrie botaniku un datoriku tipi
- kuri nemak dejot vai nav ritma izjuta
- nezin meru lietojot alkoholu
- nekulturalie
- vienmer nogurusie
- parak leni un mierigi
- izteikti stressaini
- mammas delini
- cikstetaji un nauduli, par to ka viss ir sliki
- resni, parlieku tievi
- skopi un taupigi
- glumie, paslabumu lekletaju tipi
- neviriskigi un nesainieciski
- babniki
- kuri sevi nekop
- bez interesem vai hobijiem
.......utt. es varetu turpinat un turpinat. Man vispar reti kurs virietis patik :D
14.09.2012 16:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits