1kārt, izsargājoties VAR GADĪTIES, ka iekrīt! Diemžēl. ne prezervatīvs, ne tablete nedod 100%, tā ka nav runa par neizsargāšanos (jo lielākā daļa saprātīgu sieviešu par to ir padomājušas)
2kārt, tā ir katras pašas sievietes IZVĒLE, vēlas bērnu vai ne. Neviens nekad nevarēs piespiest viņai savā ķermenī iznēsāt 9 mēnešus un tad dzemdēt negribētu bērnu. Iemesli katrai ir savi, un viņas nav vainīgas pie tā, ka redz kāda cita gribot bēbi bet nevar pie viņa tikt. KAtram sava nelaime, slimība utt
3kārt, labāk aborts, nekā bērni bērnunamos, miskatēs.
Pilnībā esmu pret šo akciju, jo pati arī izsargājos un bēbjus vēl ilgi neplānoju, iekrišana priekš manis būtu liela nelaime plus izdevumi un savas veselības bojāšana ar iespējamām sekām nākotnē, bet es neredzu iemeslu, kāpēc man būtu to bēbi jāiznēsā, jāsabojā figūra, jādzemdē, ja es viņu nevēlos? Lai atdotu bērnunamā? Šī akcija ir viedokļa uzspiešana un izvēles brīvības ierobežošana. Katrs pats lems par savu dzīvi. Bet redz kā, tomēr uz daudzām iedarbojas, jo ir sievietes, kam ļoti attīstīti tie pirmatnējie instinkti.
Vienkārši tracina, ka uzspiež. Būtu labāk radījuši apstākļus vēlmei pēc bērniem, bet ar mūsu augošajiem nodokļiem un mazajām algām un apm 8 ls pabalstu mēnesī.... :D