Esmu pret gluži vienkārši tādēļ, ka man līdz kaklam tā cīņa pret abortiem, bet man netraucē, tādēļ lai dara ko grib un savu viedokli katrs var izteikt.
Abortu tēma vienmēr tiek tik ļoti dramatizēta, kaut patiesībā viss ir vienkāršāk nekā tiek uzpūsts. Jā, tas nav nekas labs un pareizs, taču uzskatu, ka šādai iespējai jābūt un neviena ar smaidu uz sejas abortu neveic. Ja tomēr veic, tad tas ir empātijas trūkums, kas visticamāk izpaužas arī citās dzīves jomās, ne tikai pret savu nedzimušo bērnu un te jau jābūt citām akcijām, kas vispār aicina vairāk just līdzi - sev, saviem/svešiem bērniem, dzīvniekiem, apkārtējiem cilvēkiem un tā joprojām.
Tāpat arī, man ļoti līdz kaklam, ja nepārtraukti piemin to "citas sievietes gadiem ilgi nevar tikt pie bērna"... Nu, tas ir tāpat kā teikt, ka ar vēzi slims cilvēks nedrīkst vairs kontaktēties ar veseliem un tāpat arī piemēram, invalīds. Tavas problēmas ir tavas problēmas, kuras nekā neietekmē tā cita sieviete, kas izdarīja abortu.
Tas nav domāts tik nežēlīgi kā izklausās, taču tikai gribu piezīmēt, ka neauglīgās sievietes nebūt nav vienīgie cilvēki, kas šajā pasaulē cieš un vēl jo vairāk - viņām ir tā lieliskā iespēja adoptēt bērnu un ja jau viņas tā mīl tos, tad jāpriecājas par iespēju kādam sniegt to mīlestību, kuras viņam citādāk nebūtu bijis.