Ak, sievietes, sievietes:)

Reitings 39
Reģ: 04.09.2012
Sveikas cosmo meitenes šajā lietainajā dienā! Šodien braucu uz lekcijām un jau kuru reizi gadās šāda situācija. Iekāpj sabiedriskajā transportā meitene ar savu džeku. Džeks paskatās un pasmaida, un meitene uzreiz diezgan uzkrītoši sāk mani palūkot un savam draugam skaļā balsī izsaka visādas replikas par to, kur viņš skatās, vai tad nevar uz skaistākām skatīties, njaa, saģērbusies viņa galīgi garām, kas tā par šalli, nu jaa tu jau uz tievajām tik blenz. Var redzēt, ka džekam neērti un tas sāk so apklusināt, bet tā tik purpina. Pie sevis pasmīnēju un nodomāju, lai jau.. Tur jau meitenei ar pašvērtejumu viss nav kārībā.

Vispār pēdējā laikā bieži sanāk vilties sievietēs, gan nepazīstamās, gan arī, diemžēl, draudzenēs. Kas par vainu? Vīriešu trūkums uz pasaules, konkurence utt. Džekiem tā nav, ja kaut kas nepatīk pasaka acīs, izkaujas, ja vajag un vai nu draugi vai nedraugi. Sievietes= intrigas, sacensība, aprunāšana aiz muguras. Un, protams, ex draudzeņu loģika: aha, ja bijušajam, nedod dievs,uzrodas draudzene. Viss, par visām varītēm jāliek par sevi manīt, ja nav man, tad lai nav nevienai.

Pat nezinu, ko gribu no jums:D Varbūt arī jūs esat ievērojušas šādas sievietēm tipiskas izdarības, kas liek aizdomāties, vai sieviešu draudzība vispār var pastāvēt?
13.09.2012 14:07 |

Reitings 39
zilbuliite - es izveidoju diskusiju, kur izteicu savu viedokli, un minēju konkrētu piemēru. Kur es esmu rakstijusi, ka jāapspriež mani????
13.09.2012 14:32 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Kur es esmu rakstijusi, ka jāapspriež mani????

kur es minēju,ka tu minēji? :D
es uzdevu jautājumu: .
vai arī tu gribētu,lai visi tagad apspriež cik skaista gudra un smuki ģērbta tu esi???
13.09.2012 14:34 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Vakar bija līdzīga situācija veikalā.Iegāja tāds izskatīgs čalis un tāda apaļīga,uz seju arī neīpaši smuka meitene.Puisis mani nopētīja,šī uzreiz viņu apķēra-ejam,ejam,mīļumiņ,es pārdomāju,nepirkšu to lūpu krāsu :D Protams,man tas pacēla pašapziņu,bet meitenei droši vien nepatīkami..Bet vismaz šī meitene neapkaunoja sevi citu cilvēku priekšā,kā to izdarīja meitene autores stāstā...
13.09.2012 14:36 |

Reitings 39
Nu daža laba te jau visu scenāriju, kā viss notika atstāsta. Zilbuliite pilnīgi kā aculieciniece, bijusi klāt un visu redzējusi:D:D

Skaidrs, neko jaunu no šīs diskusijas par sievietēm neuzzināju, bet tikai apstiprināju savas tema rakstītās domas. Dažas te ir saprotošas un māk izlasīt diskusiju, izprotot taja pateikto domu un adekvāti iekomentēt, bet pārējās ķeras klāt izskatam, par kuru diskusijā nebija ne vārda un savos komentāros izrādās nav labakas par to meiteni sabiedriskajā.

Paldies, par uzmanību!!!
13.09.2012 14:37 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Patiesībā, lasot komentārus, esmu nosmējusies! :D

Tad, kad būsiet šīs draudzenes vietā, kura bija blakus šim puisim, būs cosmo diskusija - vai tas ir normāli, ka mans puisis pievērš uzmanību citām meitenēm man blakus esot? Un tad visas atbildēs - ka viņš ir cūka un tml. :D

Tagad lasu, ka tas ir normāli, ka puisis skatās uz citām un smaida, kad meitene blakus. Protams, ja neesat šīs draudzenes vietā :D
13.09.2012 14:37 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Man ir viens pazīstams pāris, kur vīrietis, kad grib nokaitināt savu sievieti skatās uz citām meitenēm un smaida un tad viņa atriebjas viņam un dara tā pat. :D Diezgan dīvaini, bet cilvēki ir dažādi un arī attiecības veido dažādi.

Bet vēl ko es gribēju pateikt - mans puisis nekad neskatās uz citām meitenēm un nesmaida, tāpēc man liekas dīvaini, ka citas saka, ka tas ir normāli. Arī es neskatos uz citiem un nesmaidu - priekš kam?
13.09.2012 14:39 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
bet pārējās ķeras klāt izskatam,

:D tad kura ķeras klāt izskatasm? vai jau atkal tu gribi,lai mēs tevi paslavējam? man liekas,ka Bandida ķerās klāt tavam izskatam, nevis pārējās...
bet tu jau otro reizi to pieminēji,tātad tev tomēr gribas par to parunāt,cik tā otra ir nesmuka un tu smuka?
a, mož,ka puisism bija krampis sejā - smaida formā un tu pārprati?? :D
13.09.2012 14:40 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ozh pec chick fight :D :D :D
13.09.2012 14:41 |

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
a, mož,ka puisism bija krampis sejā - smaida formā un tu pārprati??
:D :D :D smējos kā traka
13.09.2012 14:42 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es ta padomaju-kapec tas virietis smaidija, skatoties uz tevi? ok, es saprastu, ka skatas, bet smaidisana...es varbut to asocietu ar simpatijam, un ta jau ir nodeviba sava zina pret draudzeni.
meitenes reakcija-vina tevi uztver ka konkurenti, tapec ar stresoja.
pietam, es saku domat, ka sieviesu draudziba tik tiesam nepastav. nu man nesen bij tads gadijums, ka sapratu, ka ta saucama draudzene ar mani tiekas tikai tad, ja vinai galigi nav ko darit, un ja citi ierastie draugi nav. nu un vel paris nianses, pec kuram es saprotu, ka mani vienkarsi izmanto!
13.09.2012 14:42 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
Bet vēl ko es gribēju pateikt - mans puisis nekad neskatās uz citām meitenēm un nesmaida, tāpēc man liekas dīvaini, ka citas saka, ka tas ir normāli. Arī es neskatos uz citiem un nesmaidu - priekš kam?

Man gan patīk skatīties uz tīkamiem vīriešiem! Gluži sejā nelienu un nesmaidu, bet pamielot acis taču ir patīkami! Un uzskatu, ka ir tikai normāli, ja arī vīrietis skatās uz skaistām sievietēm.
13.09.2012 14:44 |

Reitings 39
zilbuliite - kā jau teicu, tev labāk zināt, tik labi izstāstīji visu situāciju, kā viss tur bija, ka man pat nav ko piebilst. Paldies, par daudzajiem ieteiktajiem minējumiem, kāpēc džeks darīja tā un tā, un vēl informēji ,kā es to sapratu un uztvēru:D
13.09.2012 14:45 |

Reitings 3966
Arinčiks:) jautaajums, kas tev bij muguraa, dziljsh dekoltee un iisi svarcinji? :D
Taa meiicha pareizi darija ka nekluseeja, labak uz vietas visu izrunat nekaa majas, majas jau vairs nebus tas :D
13.09.2012 14:46 |

Reitings 39
Marta - par draudzenēm runājot,arī es pēdejā laikā jūtu, ka draudzenei ar mani ir izdevīgi un nav vairs to foršo attiecību, kas bija agrāk. Kad sarunājam tikšanos, tad viņa bieži piečakarē vai atliek uz citu dienu, bet kad pati izdoma satikties, tad obligāti jāsatiekas, jo viņai nav laika. Un šādas dažādas situācijas parāda, ka cilvēks tomēr nav īsts draugs.
13.09.2012 14:48 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
manuprāt, sievietes ir tik daudz maitas, cik tu pati to saskati. es nezinu, kas tas ir, ka ir dažas sievietes, kuras visās citās sievietes saskata konkurences, meles, nodevējas... nu tad arī to saņems :) bet, ja domāsi, ka visām sievietēm jāturās kopā, sieviešu spēks :D, tad arī to saņemsi.
vispār jau, ja tev būtu puisis pie sāniem, un kāda cita smaidītu viņam, neveidotu diskusiju ar mērķi noskaidrot - kāpēc sievietes ir tādas maitas, kurām nevar uzticēties? :D
13.09.2012 14:48 |

Reitings 2295
Es vispār ļoti daudziem smaidu gan vīriešiem, gan sievietēm, uz ielas, darbā vai transportā :) Gribas pašķidrināt to latviešu īgnumu un ieviest sabiedrībā smaida kultu :)
13.09.2012 14:49 |

Reitings 99
Reģ: 05.06.2012
Būtu beigušas te ņemties un palīdzējušas man ar portfolio :D
13.09.2012 14:50 |

Reitings 83
Reģ: 13.09.2012
Mani ievēro un, mani redzot, uzsmaida visi. Cilvēki ļoti apbrīno smalko aprindu cilvēkus, jo paši nevar atļauties tādi būt.
13.09.2012 14:50 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Lasot šo diskusiju, esmu pārsmējusies:D

Arinčik - man jau liekas, ka tikko ieraudzīts puisis nesmaidītu tāpat vien, varbūt tu pati viņu uzkrītosi aplūkoji, savā ziņā paflirtēji. Izklausās, ka esi tāds cilvēks, kuram vajag no visiem saņemt uzmanību, pat uz ielas satiktiem cilvēkiem.
13.09.2012 14:51 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
hiacinte, tu esi kirsitis putukrejumam!
ja...un tiesi adel, es secinaju,ka man ir daudz pazinu nevis draudzenu!
13.09.2012 14:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits