Mardzita Sheep-ļoti vienkārši tas ir. nav jau tieši tā garša, kas īstajam bet arī gardi. galvenais netaisīt no iebiezinātā piena, jo tas nav garšīgi. taisa tā, ka uzsilda saldo krējumu, pievieno cukuru un sviestu (es ņēmu saldkrējuma). to visu izkausē. nāk vēl klāt svaigais siers, bet tad man jāpameklē, kurā stadijā īsti. tad pieliek pusi no kokosriekstu skaidiņām ( kopā nepieciešamas apmēram 4 paciņas) u nvēl pavāra. tad ņem nsot un gaida, kad atdziest. pēc tam ieliek ledusskapī. lai ātrāk viss sastingst, tad var iemest saldētavā. liec pēc iespējas seklākā traukā, lai atrāk viss sastiksgt. pēc kādām pāris h ņem laukā un taisi bumbiņas. vidū vari iespiest riekstu.pirmo reizi es vārīju 2 reizes, jo man man kkā nelipa viss kopā. bumbiņas apvārti kokosriekstu skaidiņās.
ja vēl gribi ķēpāties tad vari apliet ar šokolādi, bet neesmu izdomājusi pietieki labu veidu, lai izskatītos estētiski