Es viņa paroles zinu. Bet neizmantoju vēstuļu lasīšanai, man tikai dažreiz patīk no viņa profila apskatīties cilvēkus, kas nav manos draugos. Jā, iemetu aci arī vēstulēs, bet ne ar nolūku tur atrast kādu draudzenīti. Vienkaŗši dažkārt interesē, par ko viņš runā ar māsu (satikt nav iespējams), viņš ir lietas kursā, ka to daru, nekas nav pretī..
Īsziņas telefonā izlasu tāpēc, ka bieži neko nezinu par viņa dienas gaitām, jo gadās satikties reti un nevar tad tos retos brīžus veltīt kaut kādiem pirms 5 dienām notikušiem sīkumiem. Mani vienkārši interesē, kur un ko viņš ir darījis.
Arī manas paroles un telefona īsziņas ir viņa rīcībā, man nav ko slēpt, viņama arī nē. Neesam to izmantojuši ālunprātīgi, meklējot kādu kašķi vai krāpniecību, ir vienkārši dažas interesantas lietas.. Tāpat ar e-pastu. Tā kā viņam darbā interneta nav, bieži vien viņš man saka, ko rakstīt un es rakstu no viņa e-pasta.
Man tas neliekas nekas īpašs, katram ir sava privātā telpa, tomēr es gādāju, lai tā nepārkāpj manus uzskatus par godīgām attiecībām. Katrā ziņā netaisos viņu spiegot, to neesmu darījusi un arī nedaru.
Tiesa gan, savu bijušo tieši ar šādu nevainīgu ieiešanu profilā nakts laikā, kad viņš nebija bijis online kādas 3 dienas, atradu šādas tādas lietas, kuras bija pamatā tam, ka viņš ir mans bijušais.. Bet tagadējā draugā neko tādu nemeklēju un vēl attiec;ibās godīgāku cilvēku par viņu atrast būtu grūti. :D