Atcereejos!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vakar atcereejos loti senus laikus!Es pat nezinu ,kaapeec ienaaca praataa sis laiks!Atcereejos skolas laikus -gaaju toreiz veel 9klasee!Tiesaam kluustu veca laikam ,ja atceros veel so vecumu...:D!Atcereejos ,ka man loti patika viens puisis no 10klases-taads loti slaids ,mana uztveree loti smuks:DAtcereejos ,ka vinam bija meitene,kurai es loti gribeeju liidzinaaties!Gribeju pat gerbties,ka vina...:DTik skaidri atceros ,ka toreiz modee bija mezgiinu zekes un vinai tiesi taadas bija!Rakstiiju omiitei uz Vaaciju ,lai suuta man taadas arii...!Atceros ,ka vinai bija gari skaisti mati-varbuut ,ka man vienkaarsi taa likaas,ka sii meitene bija skaista,jo patika manam "sapnu princim"!:)
Tomeer jaaatziist,ka biezi taa ir,ja mums patiik viirietis,patiks arii vina izraudziitaa sieviete!Varbuut tas ir taapeec,ka mees iedomaajamies,kaapeec tiesi vina un ne cita?Iipasi ,ja viirietis ir taads izskatiigs!
Tagad peec daudziem gadiem man ir liidziigs gadijums! Vareetu teikt otraadi!Jauna sieviete un daudz vecaaks viirs!Man sis viirietis liekas loti interesants tiesi taapaaec ,ka ir speejis iepatikties sai jaunai sievietei!Kaut kas tacu vinaa ir tomeer taads,kas so sievieti piesaistiija!Nauda arii,bet noteikti ne tikai ...!Es veel vakar teicu viiram,ja vinam buutu blakus vecs tantuks ,noteikti liktos parasts viirietis...:D
12.09.2012 18:56 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
man likās, ka izsakās nevis par pāriem , kurus zinām, bet kuri gan iekrīt acīs sabiedrībā. Un ja iekrīt acīs, tad noteikti tie pāri, kur vīrietim ir blakus skaista sieviete.
Turklāt lielā mērā taču kā sieviete sevi parādīs sabiedrībā, būs atkarīgs, cik labi runās par viņas vīrieti, ko galvenokārt nosaka sievietes šarms un elegance, kuru papildina pievilcīga āriene, nav jau jābūt pasaules skaistulei vai modelei.
12.09.2012 20:26 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
* Cataleya, mēs ar Tevi varētu daudz un dikti strīdēties par dzīves vērtībām un to, kas ir skaists un kas nav, vai ne? Bet labāk, lai šo tēmu turpina citas. :)

Reitings 1761
Starp citu, par sievietes ietekmi uz vīrieti un pašas sievietes vērtību es ieteiktu noskatīties ārkātīgi skaisto Madonnas filmu W.E.

Reitings 1761
Abalone, seksualitāti un pievilcību es noteikti neliktu pie "dzīves vērtībām". :) Pie sievietes vērtībām vairāk. Es ļoti labi zinu, ka tev ļoti nepatīku un tu visus manus tekstus tulko pa savam. :) Tā kā, tev taisnība, nav vērts turpināt.
12.09.2012 20:31 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Cataleya,
vai W.E. jau ir iznākusi uz ekrāniem?
12.09.2012 20:33 |

Reitings 1761
Cataleya,
vai W.E. jau ir iznākusi uz ekrāniem?

Sen jau, tā ir pagājušā gada filma. Paskaties IMDB. :
12.09.2012 20:35 |

Reitings 289
Reģ: 26.01.2012
Man jau otro reizi pēc kārtas ir tā, ka ja patīk puisis, tad automātiski tikpat ļoti patīk tā puiša draudzene. Gribu viņai līdzināties it visā, gan izskatā, gan darbībās. Tas tā diezgan dīvaini man šķiet...
12.09.2012 20:48 |

Reitings 3966
es ari skolas laika gribeju cholku, bet tad es nevienam frizierim neuzticeju vinju griezt, ka rezultata majas nogriezu pati, un kad redzeju pec tam ka meitenes viena otrai grieza cholku es nonjirdzu pa to kaa vinjas chortojas ka vinjam nekas nesanak, kaa rezultata nogriieza isu cholku.
un es lepni staigaju tad ar savejo, jo domaju ka perfekti taja laika vinju nogriezu :D , bet protams tagad skatoties bildes nedaudz shausminos....
vel zinu ka no manim skola meitenes zigzagu atdarinaaja tad es vairs nebiju lepna, bet gan nikna jau.

Japiemin ka skolas laikaa biju vienpate hehe :D
12.09.2012 20:50 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Atceros arii laikus Latvijaa ,kad biju jau preceejusies un man bija mazie!Man loti patika viens mans draugs-paziistams maakslinieks !Attieciigi patika arii vina sieva-man patika loti vinas uzvediiba,manieres!Es loti daudz esmu maacijusies no siis sievietes!Nekautreejos teikt ,ka veel tagad maacos no sievieteem,kuras daudz jaunaakas gados ,bet ir sasniegusas loti daudz dziivee tiesi ar savu pieeju dziivei!:)
Katram jau taa skaistuma,elegances laktina ir cita!Man tas skaistums saistaas arii ar uzvediibu,runas manieri uttTas noteikti nebuus tikai apgeerbs,matu kraasa,kaa talajaa jauniibaa:D
12.09.2012 21:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits