Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gribu, bet nevaru pamest.

Reitings 29
Reģ: 12.09.2012
Sveikas dāmas, situācija ir pilnīgs sviests, saku uzreiz.
Vairs nezinu ko darīt.
Dzīvoju kopā ar puisi. Puisis normāls, nu, kā jau visi- ar saviem plusiem un mīnusiem, bet lieta tāda, ka jūtu vairs nekādu pret viņu nav, lai gan viņš manī ir iemīlējies līdz ausīm- to redzu es pati, citi saka gluži to pašu. Tā kā ar labdarību nenodarbojos, tad negribu vairs būt kopā ar šo cilvēku, kad pašai jūtu nav. Un te sākas murgs. Es viņam saku, ka nevēlos vairs attiecības uz ko viņš atbild ar "Nu tad man arī nav jēgas vairs dzīvot, es visiem traucēju, mani vispār neviens vairs neredzēs." Īsāk sakot, sāk kaut kādus pašnāvnieciskus murgus liet. Sākumā sabijos, kaut ko norunājām. Tad tas turpinājās katru reizi, kad par kaut ko tādu ierunājos. Pēc kāda laika nodomāju "Ai, man tas apnīk, vīrieši taču ir kā bērni, kaut kādus murgus runā, varbūt kaut kas no tīņa vecuma palicis, tāpat neko neizdarīs" Tā bija līdz brīdim, kad viņš vienreiz sev cilpu ap kaklu meta, tad ūdenstornī uzrāpās, tad sarijās kaut kādas miega zāles daudz par daudz. Sīkumos neiedziļināšos, bet viss it kā beidzies labi. Vismaz viņam. Vienreiz es viņu dzērumā piekrāpu, seksa gan nebija, jo kaut kāda sirdsapziņas daļa ierunājās, taču es no rīta atrados vīrieša mājā, viņa gultā, apakšveļā un lieliski atceros, kas notika. Sirdsapziņas pārmetumi arī bija, taču tā kā man jūtu nav un to vairs izturēt nevaru, dzērumā nespēju sevi kontrolēt. Mans draugs par to zina, taču pat to piedeva.
Tā nu es sēžu ar viņu vēl joprojām vienā istabā, nezinādama ko darīt. Jūtu nav, pat seksu vairs ar viņu nevēlos, tas nav bijis kādas 2 nedēļas. Tiešām, nezinu kā lai viņu pamet, varbūt kādi ieteikumi? Savā ziņā esmu izmisumā, jo nevēlos vairs laiku tērēt uz viņu, bet.. nu es jau paskaidroju.
Ceru uz kādiem ieteikumiem, paldies jau iepriekš.
12.09.2012 18:48 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ak dievs shitam trakajam nedrikst ljaut karties,atnaks atpakalj un spokosies tev lidz muzha galam!(nemaz nejokojot)

aizved vinju pie psihologa.
12.09.2012 18:53 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Psiholoģiskais terors no vīrieša puses. Protams, Tevis aprakstītie gadījumi/ to recidīvi liecina, ka tukši viņa vārdi vis nav, tomēr tas nav iemesls, lai Tu ilgtermiņā gandētu savu dzīvi. Es droši vien meklētu dzirdīgas ausis starp viņa tuvajiem - draugi, ģimene. Protams, Tu, viens pats sievietis bez psihiatra izglītības, nespēj šādu fruktu efektīvi nolikt pie vietas. Jācīnās!
Hmm, bet, atgriežoties pie pamatiem - vai esi ar viņu tā no sirds izrunājusies? Pastāstījusi, ka šī situācija Tev nav komfortabla, attiecības irst pa vīlēm, dzīves nav ne vienam, ne otram? Gan jau čalis pats lieliski saprot, ka nelaimīgai sievietei blakus pats nekādu laimi neradīs. Ar kaut ko jāsāk!
Un par visiem šiem: "bez Tevis esmu niecība", "dzīve galā" u.tml. - jāliek puisim aizdomāties, ka šādas nelaimes čupas raisa nevis vēlmi mīlēt, bet šķebinošu žēlumu.
12.09.2012 18:57 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
To sauc par emocionālo šantāžu, es tavā vietā iedotu viņam striķi, viņa dzīve - viņa izvēle.
12.09.2012 18:57 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Pipeeec.. kaut kāds murgs! Viņš neļauj tev dzīvot normāli. Es nezinu kā es rīkotos tādā situācijā. Itkā jau loģiski ir ņemt un aiziet un viss. Bet ja viņš nogalē sevi, tad pēc tam būs pašai daudz grūtāk samierināties ar to,ka tevis dēļ kāds sev atņēmis dzivību + viņa ģimene un radi būs naidā ar tevi.
Kaut kā jāmēģina viņu vest pie prāta. Tikai kā ??? ;/
Sarežģīta situācija.
Varbūt tiešām psihologu?!
12.09.2012 18:59 |

Reitings 29
Jā, par to spokošanos man arī bail, esmu pārskatījusies visādas ekstrasensu cīņas un vispār pati par sevi esmu diezgan māņticīga. It kā skan muļķīgi, bet neko jau nevar zināt.

Jā, esam runājuši, katru reizi viņa atbilde ir "Ja grib, var visu" ( Nu tas domāts par to, ka attiecības var nokārtot ).. Un cilvēks laikam tiešām nesaprot, ka tā jau gluži nav. Ka pat jēgas nekādas nav. Un pateikt viņam, ka es negribu tas ir tas pats, kas pateikt "Lūdzu, sāc atkal stāstīt kā tu tūlīt iesi uz mežu kārties"...
12.09.2012 19:23 |

Reitings 10475
Linna, bet ja cilvēks ir tendēts emocionāli šantažēt apkārtējos un darīt pāri sev, tai skaitā pašnāvību, tad ko tu tur vari darīt, vai nu pamest, vai ciest līdzi.
12.09.2012 19:25 |

Reitings 29
Tur jau tā lieta, ka nezinu ko darīt. Gribās visu mierīgi vai vismaz tā, lai nebūtu man problēmu tālāk.
Pašlaik cenšos attālināties no viņa, nezinu, varbūt bezjēdzīgi, bet mēģinu visu. Izdomāju, ka mums vajag dzīvot atsevišķi, ar ieganstu, ka man tā ērtāk, ka viņam būtu jāsaprot utt. Viņš piekrita, tālāk atkal domāju ko ar to darīt, kā vēl vairāk attālināties..
12.09.2012 19:33 |

Reitings 152
Reģ: 07.08.2012
Kā var rakstīt ,,Iedotu cilpu'' utmldz.
Tā tomēr ir dzīvība! Un Linna, tagad tik nodomā ,,Aj,lai jau karās,viņa dzīve'', tad cilvēks tiešām var būt un var vairs arī nebūt!
Ieteiktu tiešām parunāt ar viņa ģimeni,draugiem. Maini savu attieksmi, dari tā, lai viņš saprastu,ka arī Tu neesi viņa īstā.
12.09.2012 19:41 |

Reitings 112
Reģ: 11.09.2012
Saskāros ar līdzīgu situāciju.

Meitene ar puisi kopā bija jau kādu laiku. Tāpat kā Tu, tikai šoreiz puisis, saprata, ka šīs attiecības turpināt nevēlas uz ko meitene reaģēja tieši tāpat kā Tavs puisis. Protams, ticot visām šīm blēņām par to, ka draudzene izdarīs pašnāvību, puisis palika ar viņu kopā.
Te pēc laika, hops, apcirtusies ap savu asi, meitene, kura kā iepriekš minēja - iešu pakārties, izdarīšu sev to un to(un darīja, bet ne līdz "galam"), satiek citu un aidā jaunajās attiecībās..

Ar to es gribēju teikt, ka neticētu šim "kas es bez tevis būtu, nevaru bez Tevis dzīvot utt.", iespējams, ka viņš vienkārši nevēlas tikt pamests, līdz ko radīsies kāds otrais variants (cita meitene), pacels asti un ne "čau" nepateiks.
Tāpēc iesaku netēlot Tev samarieti, parunā ar viņa ģimeni (vecākiem, vai brāli/māsu, kuri to tālāk nodod vecākiem) un turpini dzīvi bez viņa. Izklāstot situāciju, viņa ģimenei, ja vien viņi tiešām ir pieauguši, vajadzētu Tevi savā veidā atbalstīt..

Uhh, penteris. :))
12.09.2012 19:46 |

Reitings 10475
Sieviete, nu tā taču ir pasaules patiesība - nepadoties šantāžistu prasībām.
12.09.2012 19:49 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Steidzami mekle palidzibu? Ja nu vinam tiesam nav isti labi ar galvu, ja var sev pari nodarit, kapec lai to nenodaritu Tev? Tfuu tfuu tfuu
12.09.2012 19:58 |

Reitings 29
Nu viņa ģimene dzīvo 140 km attālumā no mūsu dzīvesvietas, brāļu un māsu nav, pa telefonu nezinu vai vēlos par tādām lietām runāt, manuprāt, nav telefona saruna. Un tēvs viņu vispār pasūtījis, māte ja šim centīsies pa telefonu vēlāk kaut ko ieskaidrot, tad to šis mierīgi pasūtīs un tik tiešām kaut kur aizies.
Par citām meitenēm es visu laiku dodu mājienus, bet viņš tikai saka, ka citas neinteresē, ka nevajag nevienu citu utt.
Arī mana attieksme jau labu laiku ir aukstāka, bet izskatās, ka viņam vienalga. Ka tik es skaitītos ar viņu kopā.
12.09.2012 20:12 |

Reitings 112
Linna zini kā ir.. Ģimenes mīlestību un rūpes nevajadzētu mērīt kilometros. Vismaz tā tam vajadzētu būt..

Varbūt tomēr pazvani viņa mammai, saki, ka ir nopietni jāparunā. Sarunājat satikties vai nu pie Tevis, vai viņas. Vislabāk ar puisi kopā uztaisat apaļā galda sēdi, tā teikt.

Bet sevi - nemoki. Tu neesi viņa aukle, neesi solījusies viņu ganīt, atvainojos, visu atlikušo dzīvi!
12.09.2012 20:18 |

Reitings 550
Reģ: 29.01.2009
Man bija līdzīga situācija, kad sapratu, ka nu nav reāli pamest tādu cilvēku vienkārši nomainīju taktiku. Vairāk neminēju, ka gribu šķirties, bet konkrēti dragāju viņa ego, nemitīgi kladzinot, ka viņš visu nepareizi dara, šito nemāk, to nemāk, mūžīgi komenti cik viņš tizlas drēbes uzvilcis un tamlīdzīgi. Aizliedzu tikties ar draugiem, par dzeršanu nemaz nerunājot, ja tāpat gāja, tad skandāli ne pa jokam. Nu riktīga riebekle ar nolūku paliku.. :D
Nepagāja ilgs laiks, kad viņš vairāk nevarēja to izturēt un citā meitenē iemīlējās.. :D
12.09.2012 21:15 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Man arī tā ir bijis,ka tā saka. Es vienmēr atjokoju "Saziepēt cilpu?". It kā,visi vēl dzīvi staigā,neviens nav nomiris. Es vairs neņemu galvā šādas lietas. Tas nozīmē to,ka tev viņš jāpiecieš visu atlikušo mūžu,jo redz viņš visu laiku,saka ka ies mirt??? Tas ir trakums! Ir jābūt,kādai izejai no šādas situācijas,tikai jāatrod pareizā pieeja!
12.09.2012 21:30 |

Reitings 29
Nu māti viņš vērā vispār neņem, viss, ko viņa viņam saka, šim liekas pilnīgas muļķības. Vispār ar viņu runāt negrib. Klausuli nomestu, sadusmotos, tā jau ir bijis. Un jēgas - nekādas, vienīgi atkal mokošās sarunas.
Šovakar piespiedu viņu aizbraukt pie mātes, pati netieku, cerams jau, ka tur kāda saruna izveidosies, jo klausuli aci pret aci sēžot nevar nomest.
Patiesībā jau es domāju, ka māte viņu arī nenoturēs, ja kaut kas ienāks prātā šim. Labi, esmu par to pārliecināta, bet vismaz vienatnē pagaidām varu pabūt. Man jau gan liekas, ka pašai kaut kā jātiek galā, jo neviens taču pieaugušu cilvēku noturēt nevar.
Kur nu vēl tādu aunu, kas var izdarīt kaut ko stulbu tikai, lai kādam ieriebtu, jo viņš jau zina, ka es negribu, lai viņš kaut ko tādu dara, jo man nav vajadzīgs, lai viņa ģimene un draugi mani pēc tam visu dzīvi nosoda. To es pati teicu. Un pie tā viņš pieturās, un katru reizi, kad atkal grasās kaut kur iet, saka "gaidi, kad tevi visu dzīvi kāds nosodīs." Īsāk sakot, šim aiziet ciet un grib tikai klaji ieriebt. Neparko.
12.09.2012 21:31 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Emocionālā šantāža, protams, nav laba lieta, bet visi šie komentāri "saziepēt cilpu?" (kā te viena uzrakstīja) un tamlīdzīgi ir smieklīgi, asprātīgi un iederīgi līdz tam brīdim, kad cilvēks reāli nonāk slimnīcā vai zārkā. Tad tādas neapdomīgas frāzes varbūt iemācīs tomēr padomāt pirms kaut ko izteikt.
12.09.2012 21:33 |

Reitings 29
MuRR, es nepārtraukti tā uzvedos, laboju visas valodas kļūdas, piekasos pie katra sīkuma, dažreiz pat sanāk nosaukt kādā rupjākā vārdā, bet šis neko. Pati brīnos :D
Un par to cilpas ziepēšanu, vienreiz bija man tā, pateicu, lai iet. Aizgāja arī. Un uzrāpās ūdenstornī.
12.09.2012 21:34 |

Reitings 112
Linna - Tu taču sevi mīli, ne tā?! Tāpēc nemokies.

Izspēlē šo "joku" ar viņu, pajautā vai viņš Tevi mīl. Uz ko viņš noteikti atbildēs apstiprinoši. Tad paskaidro, ka ja cilvēks, kādu mīl, tad neliks viņam ciest. Bet šobrīd ir tā, ka Tu ciet, jo neesi laimīga vairs šajās attiecībās. Kaut kā tā, pati zinasi kā šo situāciju apspēlēt.
Ja arī šis neder, nu tad - savāc somas un aizej.
Tu taču, kā pati teici, visus aunus neglābsi.
12.09.2012 21:40 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Saki, ka tev nevajag cilvēku bez mugurkaula, kurš nevar viens izdzīvot. Sūti pie psihologa/ psihiatra vai kā nu tur sauca tos visus, kaut vai ejot kopā, bet nu pasaki, ka tev vajag stipru cilvēku blakus, ka apnicis pašai būt stiprai, tapēc gribi, lai viņš sāk kaut ko darīt, jo tev vajag atbalstu no viņa puses, nevis stulbu meiteņu uzvedību un draudus. Saki, ka viņam pašam jāsāk sevi mainīt, lai vispār jūs būtu kopā (nu tev nāksies melot, lai vispār no čaļa vaļā tiktu).
12.09.2012 21:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits