Kā spējat bez vīriešiem?

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Es nezinu ko iesākt, jo nespēju bez vīriešiem. Dzīvoju aplī, no kura netieku ārā. Pirms vairākiem mēnešiem izšķiros no smagām un ļoti ilgām attiecībām. Uzreiz metos tusiņu dzīvē, protams daudz vīrieši utt..tas manī radīja beigās nepatīkamas izjūtas, ilgojos pēc bijušā..Sāku satikties arī ar viņu. Attiecības mums vairs nebūs. It kā forši pavadījām laiku, sekss fantastisks, BET, tā kā ir vēl jūtas, gribēju to visu pārtraukt. Tad kādu laiciņu sev teicu, ka dzīvošu bez vīriešiem un pievērsīšos sev un saviem mērķiem. Ilgi man tas neizdevās, un jau atkal kaut ko darījos ar vīriešiem..tad atkal tukšums manī, ilgas pēc Ex un atkal satiekos ar viņu..pavadam kopā fantastiski laiku un tagad es atkal sēžu un gruzos, jo nenormāli sāp. Atkal sev solos, ka dzīvošu bez vīriešiem, bet man nesanāk. Es gribu bijušo, viņu dabūt nevaru, ar citiem man nekas nesanāk, bet vienai ir sasodīti vientuļi :( Tagad nesaprotu, ko lai iesāk.. Ir kāda pieredze? Kā spējat bez vīriešiem un vai spējat? Bez seksa? Bez apskāvieniem? Skūpstiem? Man nesanāk, kad esmu viena, un pievēršos sev, esmu neomā, darbā neiet, mājās katru vakaru raudu.. Nezinu, kā tikt laukā no šī murga.
12.09.2012 11:29 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Neesi izdivojusi savu saapi. Es ar agrak uzreiz metos uzdzive(sekss taja neietilpa) bet sapratu,ak tas vel vairak iedzen stresa un ilgaas.Tas ir jaaizdzivo.
12.09.2012 12:46 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Man liekas, ka Tava problēma slēpjas tajā, ka neesi tikusi pāri savām attiecībām.
Tev jāiemācās būt pašpietiekamai, jo ne jau īsto laimi mūsu dzīvēs ienes vīrieši, bet MĒS PAŠAS! Un, kad būsi kļūvusi interesanta sev, izveidojusi aizraujošu ikdienu sev, tad vari veidot attiecības ar vīriešiem.
Vēlāk varēsi aiziet uz randiņiem, rast tās patīkamās sajūtas. Bet neņem visus, kas pa rokai, bet tiešām tādus puišus, kas liek tavai sirdij ietrīsēties. Jo, tici man, būs kāds, kas pierādīs tev un tu sapratīsi - kādēļ tev nesanāca ar bijušo :)
12.09.2012 12:50 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
Magnolija-tici,ka katrai no mums ,vienalga cik ilgi,bet ir bijis gan smagi,gan sāpīgi,gan esam bijušas bez seksa ,gan bez vīriešiem.
problēma ir tajā,vai mīli sevi,jo ja sevi tiešām mīli,tad esi pašpietiekama,un iemācīsies tikt galā.
kad tiksi galā,tad pati būsi apmierināta ar dzīvi,smaidīga un arī vīrieši būs pie tādas sievietes :)

es arī esmu no tām,kas neprot būt viena..
12.09.2012 12:52 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Nu man bija tā, ka izšķīros no ilgstošām attiecībām un arī juku prātā no tā, cik ļoti vajag to mīļumu, uzmanību, seksu utt...Tā arī momentā sāku jaunas attiecības. Arī ilgstošas, bet galīgi garām, jo vispār neizvērtēju, ko vēlos no vīrieša un attiecībām, man vajadzēja steidzami aizvietot tukšumu. Saņēmu mācību, izšķīros un tagad esmu divus gadus viena. Sākumā atkal jūdzos, cik ļoti gribas attiecības, bet, par laimi, Dievs neko nepiespēlēja. Nu, vienīgi, vienu draugu tikai seksam, bet tur ātri sapratu, ka tas nav priekš manis. Tagad esmu priecīga, ka ir pagājis krietns laiciņš un nu uz attiecībām skatos pilnīgi citādi. Nevis "man vajag mīļumu, seksu un uzmanību - tagad un tūlīt", bet "vēlos satikt savu īsto - kādu īpašu cilvēku, ar kuru veidot mīlošas attiecības". Tas ārprātīgais izmisums ir pazudis - tas arī ir tas labums no pabūšanas vienai.
12.09.2012 12:58 |

Reitings 3966
Man lidz shim neka nopietna nav bijis, tikai gadijum sakari, bet nu esmu iekritusi, sapratu ka ir jaapstajas ar tiem gadijum sakariem. Un kad saaku domat ka vajadzetu ko nopietnu, bet reali nekas nevaretu sanakt, jo nespeju u n negribu vairs veiidot nekadas attiecibas, atgrieziishos pie bijushaa sakotneejaa gadijum sakara.
Jo tapat vini visi ir bazhami vienaa maisaa kaa ^^ saka :D
Bet pie pedeeja kas man bij tochna neatgriezishos, sho to esmu sapratusi, bij man maciba :D
Sanak tads taka aplis no kura beigas ir gruti tikkt ara.
12.09.2012 13:00 |

Reitings 8968
Esmu ruudita vienpate, bet tiesi tagad, man loti pietrukst mans virietis...eh
12.09.2012 13:14 |

Reitings 3966
mans ieteikums, iiikai nemeklejiet labu miljako, no vienpates var atri partapt par uhhhhhhhhhhh :D
12.09.2012 13:48 |

Reitings 8272
tev nevajag uzstādīt mērķi- vīrietis, bet gan kvalitatīvas attiecības, kurās jūs mīlēsiet vines otrs. ar katru pretimnākošo vīrieti tu nevari gulēt un veidot attiecības. tas ir normāli, ka bijušais tev pietrūkst, jo jums taču bija arī tik daudz labu un mīlestības pilnu brīžu. tad novelc robežu un netiecies ar viņu. un nepadari sevi par m****. padomā, ja satiksi kādu puisi ar kuru būt kopā, domā tu gribēsi, lai viņš netīšām uzzina par taviem grēkiem. jā, pagātne ir pagātne, bet ne visi uz to piever acis.
atrodi sev citas intereses. ko tev patīk darīt? jeb ko tev patika darīt pirms tu biji kopā ar savu bijušo draugu?
blakus gultā uz nakti paņem mīksto mantiņu un ieslēdz mūzikas kanālu uz laiku. klausoties mūziku tu aizmigsi un nejutīsies viena. vismaz naktis, kuras man dažreiz jāpavada vienai, es ieslēdzu mūzikas kanālu pirmsgulētiešanas vai kādu filmu. tjipa sabiedrība :D
12.09.2012 14:19 |

Reitings 3966
man gulta mikstaa mantinja ir kakjis. Diivaini bet visu shito laiku mani ir piecietis :D
12.09.2012 14:23 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es varu bez virieshiem,bet bez seksa neeeee,tapec pat kad esmu ieks single lady statusa,man ir ar ko satikties ik pa laikam :D
12.09.2012 15:04 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Ir sevi jāaudzina.. :D Jāiemācās būt stiprai un pašpietiekamai. :) Tas nenākas viegli.Es esmu viena jau 8 mēnešus un man arī ļoti pietrūkst sexa um attiecību. :) Sports palīdz.Ja ļoti gribas sexu var taču sarunāt kādu sexdraudziņu uz nosacījumiem,ka jums ir tikai sex.Neiesaku tikties ar vecajiem puišiem,tas tikai čakarē smadzenes. :)
Veiksmi! :)
12.09.2012 15:04 |

Reitings 7497
Magnolija, man mīļums un kaut kāda čubināšanās galīgi netrūkst. Man tas vispār nepatīk un nav vajadzīgs. Bet, kad pierod pie kvalitatīva seksa, tad gan ir grūti no tā aradināties. Bija doma, ka laikam vajadzīgs mīļākais, bet bail, ka viņš manī iemīlēsies un sāks runāt par precībām un bērniem, kas mani galīgi neaizrauj :D parasti satieku tādus vīriešus, kas uzreiz runā apr bērniem, lai gan es esmu diez gan ļauna, sarkastiska un egoistiska maita :D
12.09.2012 15:08 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Nelasiju visus komentarus - bet varbut pamegini no sakuma iepazities ar viriesiem nevis likties pirmaja vakara gultaa ?! Nav parmetums - vienkarsi ieteikums.

Liidz ar to radisies jaunas pazinjas, jauni cilveki apkart. un arii iepaziisies tuvak, paradiisies sarunu temati, aizpildiitaks laiks - jo cilveki kuriem interesesi aizicinas tevi araa, vai ari ja tev kadu vakaru atkal uznak raudiens, saposies un zvani pati kadam :) izej ara pastaigas vai uz kadu kafiju/teju un tad jau tu redzesi, ka ir cilveki kuri iepatiksies un ar tiem ari varesi mesties gultaaa..

tikai tada zinja man liekas zhel, ka ja nu tur nesanak, tad laikam ari pectam nekads labu labais kontakts vairs nebuus...
12.09.2012 16:05 |

Reitings 29
Reģ: 05.06.2012
Liakam tik tiešām veido ar vīriešīem draudzīgas attiecibas bet bez gultas lai viņi ir tavi draugi.
Jo pēc sevīm zinu ka vīriešiem man vieglak kontaktēt nekā ar dāmām.
Bet tagat lai neaitinatu viru man ir tikai meitenes draudzenes.
12.09.2012 16:11 |

Reitings 1531
Izklausās, ka tev ppārāk daudz brīvā laika. Kad izšķīros, es sevi nodarbināju, lai nebūtu vakaros jāraud.
Un tagad man dzīve ir tik piepildīta, ka nejūtu akūtu vajadzību pēc vīrieša. Neatteiktos protams, bet tā, ka trīcu viņu dēļ, arī nav.
12.09.2012 16:12 |

Reitings 779
Reģ: 02.09.2009
Ja godīgi, tad uz šo jautājumu nemaz nevarēšu atbildēt, jo, patiesībā, nemaz nezinu, kā būtu bez vīrieša, kā es justos, jo man jau no 16 gadiem blakus ir vīrietis, tātad sešus gadus neesmu palikusi viena. Tā ka nezinu, noteikti sākumā vajadzētu pierast pie tā, ka pašai japieņem pilnīgi visi lēmumi. Lai gan arī esot attiecībās, lēmumus pieņemu bieži, esmu patstāvīga, neesmu atkarīga no sava drauga. Vienīgi emocionālā ziņā būtu grūtāk, ja, piemēram, uznāk lielais bimbājiens vai gribas, lai kāds tevi samīļo un tad jūties drošāk!
12.09.2012 16:15 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
kad biju viena varēju bez vīrieša iztikt... protams organisms prasīja savu- tam visu atradu... un tad arī parādījās vīrietis... :)

iemācies sevi mīlēt un neļaut nodarīt pāri... man tas prasīja veselu 1.5 gadu. bet izdevās- novēlu Tev to pašu- lai izdodas...
12.09.2012 16:16 |

Reitings 137
Reģ: 05.08.2009
Magnolija, kāpēc Jūs vispār izsķīrāties? Tu raksti, ka nevarat būt kopā.. kas tam par iemeslu?
12.09.2012 16:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Man šķiet, ka nespēja bez vīriešiem ir pašpietiekamības trūkums
12.09.2012 17:55 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
tu neesi paspietiekama, ja pat atcel visus plānus, lai tikai būtu ar viņu. tev ir kādi hobiji vai nodarbes, kas ir tikai tavas?
es laikam esmu tieši pretejais. man tik ļoti svarīga ir sava privātā telpa, savs privātais laiks, ka es nespēju iedomāties dzīvot kopā ar puisi :D tik traki, bet es cenšos sevi kkā mainīt, jo, protams, kādreiz vēlos ģimeni, dalīt ar to māju. + man ir arī intimicy issues, kas neļauj sevi visu atdot kādam citam. bet taisnība, ka dažreiz ir vientuļi un skumji, kā arī fiziskās vajadzības traucē :D vajag atrast balansu, pievērsties kkam, kas nav saistīts nedz ar tevi pašu, nedz vīriešiem, kko pilnīgi neitrālu ko darīt vrb
12.09.2012 19:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits