Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Veļasmašīna

Reitings 112
Reģ: 11.09.2012
Vāros kā elle, nesaprotu..

Pārvācos uz jaunu dzīvesvietu, dzīvoklī jau bija veļasmašīna Zanussi..
Tagad problēma tāda, ka nesaprotu kā "likt" veļasmašīnai arī MAZGĀT drēbes ar pulveri, ne tikai skalot..

Zinu, zinu, kas kur jālej un, kurā nodalījumā kas jāber (domāju pulveri un mīkstinātāju), māku arī grādus saregulēt - īzī čīzī, BET viss apstājas pie otrā "puļķīša" (pirmais puļķītis ir ar grādiem), kurš visapkārt aprakstīts ar visādiem burtiņiem, sākot no A un beidzot ar O, ja nemaldos.. Esmu mēģinājusi griest uz burtiņu A, bija tāāāāda centrafūga, ka sabijos vai tik visa veļasmašīna neizies caur sienu pie kaimiņiem, uzgriezu uz H (un šie burti, piemēram A un B ir atdalīts no C D un tā tālāk..).. Tikai skalo.. Nu velns..

Dusmojos, dusmojos, dusmojos! Varēju jau sēdēt uz griezt uz visiem burtiem pēc kārtas, bet tomēr ūdens diezgan daudz aiziet.. Ehh.

Varbūt kādai ir bijusi saskare ar šādu/ šādas firmas veļasmašīnu?
Kurš ir tas maģiskais burts, kurš arī mazgās manas drēbes, ne tikai skalos??

Paldies.
11.09.2012 23:22 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
11.09.2012 23:27 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
googlē nevar atrast konkrētā modeļa lietošanas instrukciju? nemācēšu palīdzēt...
11.09.2012 23:28 |

Reitings 112
Reģ: 11.09.2012
krista - paldies, tūlīt paskatīšos :)

Kotibe - ahh, mīļā sirds, ja vien es zinātu kāds tad tas modelis ir..

Ievākšanās dienā jautāju saimniekam, atbilde : "Nu tur.. tā un.. nu sen neesmu lietojusi.. nu.. Ā, un, lūk, šeit ir labierīcības!" :D
11.09.2012 23:32 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Visām veļasmašīnām (vismaz ar tām, kurām man bijusi darīšana) parasti uz atvilktnes, kur ber pulveri, ir instrukcija, ko nozīmē katrs burts, ar zīmējumiem parādīts, kur ir mazgāšana, skalošana, centrafūga utt. Nesen pārvācos, un jaunajā dzīvoklī ir veļasmašīna vismaz 10 gadus veca, pat tur ir instrukcija.
12.09.2012 09:10 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits