Kapēc tā?

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Kapēc citām meičām nav jāpieliek nekādas pūles, t.i., viņām skrien puiši pakaļ tās kuras neatdodas uzreiz.
Bet citas atdodas un arī nav garantija ka paliks kopā, kur tas sāls aprakts.
10.09.2012 10:22 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
mīli sevi
smaidi
staro
neesi nomākta un nebrūc visiem virsū ar savām problēmām
esi pašpietiekama

tāda,kurai pašai dzīvē viss ir labi bez vīrieša,ja ir vīrietis,tad tas ir Tavas dzīves labs papildinājums.
11.09.2012 09:58 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Domāju, ka viss atkarīgs no rakstura. Esmu no tām, kas patīk puišiem. Arī tas, ka esmu precējusies neko daudz nemaina - tāpat man izsaka komplimentus un pakoķetē vietā un nevietā . Uzskatu, ka vīriešiem patīk aktīvas, runātīgas un pozitīvas sievietes. Pie tāda secinājuma esmu nonākusi, vērojot kā manas paziņas cīnās par vīriešu uzmanību. Tā kā viņas ir klusākas, nekas nenotiek. Varbūt tur tas sāls? :)
11.09.2012 10:02 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
mīli sevi
smaidi
staro
neesi nomākta un nebrūc visiem virsū ar savām problēmām
esi pašpietiekama

tāda,kurai pašai dzīvē viss ir labi bez vīrieša,ja ir vīrietis,tad tas ir Tavas dzīves labs papildinājums.

OMG!!! Tāda es biju pirms vīrieša. Damn, viņš ir visu sabojājis! Nav brīnums, ka man pirms gada bija depresija. Nu ko lai saka, jānovāc tas papildinājums, kas mani bremzē.
11.09.2012 10:06 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Seleste Anna ļoti labi ir pateikusi .. un, ja vīrietis Tevi nespēj novērtēt, kad esi sevi atdevusi viņam, nu tad problēma noteikti nav Tevī .. ja tomēr gribi noturēt esošās attiecības, tad jāmēģina kaut kā dancot starp šīm abām galējībām - būt labai un tai pat laikā reizēm ne tik labai .. vai arī jāriskē un jāizdomā kāds "spēriens pa vīrieša pēcpusi", lai viņš beidzot saprot to, ka esi viņa liktenīgā sieviete un ved pie altāra .. bet nu tai pat laikā risks ir zaudēt viņu .. ideāli vīrieši nepastāv .. vienmēr būs kādi netikumi .. tādi nu mēs esam .. Vienā filmā labi pateica:"Mēs esam vīrieši, mums uzreiz viss nesanāk kā vajag .."
11.09.2012 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits