Sany tur jau tā lieta, ka viņa vēl nav teikusi, ka ir mana un esmu viņai devis laiku līdz septembra beigām izdomāt, ko viņa zin un izmanto. Pēc tam tādas lietas vienkārši netiks paciestas un arī to viņa zin .. uzticību uzskatu par vienu no attiecību stūrakmeņiem un, ja tās nav, tad ātri visam tiek pielikts punkts. Tādi izgājieni nākotnē vienkārši nav pieņemami un arī šoreiz man prasīs visus spēkus, lai neuzsprāgtu .. tas viss ar viņu jau ir izrunāts un viņa apzinās uz kādu risku iet. Esmu no tiem, kas uzskata, ka pagātnei nav nozīmes un visu izšķir tagadne un nākotnes plāni .. ļoti šaubos, ka viņa vāļāsies ar viņu pa gultu, jo tomēr pēc tādas neizskatās .. tas, ka čalis viņu mēģinās ievilkt gultā ir 100%, bet uzskatu viņu par pietiekami spēcīgu raksturā, lai spētu pateikt "Nē". Un tas būs pārbaudījums mums abiem .. ja abi izturēsim, tad nākotne kopā ir iespējama, ja nē, nu tad neko darīt .. ar to jau pasaule nebeidz griezties ..
Bez tam labāk, ka es visu zinu, nekā man melo .. meli arī ir viena no lietām, ko neciešu attiecībās .. un viņa nevar man samelot, jo es to pamanu .. un kā jau minēju - ņeļaušu ar sevi spēlēties ilglaicīgi - tik dumjš es neesmu:)