Draudzenes

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Aarpraats... Esmu sapratusi, ka manaa redzes lokaa vairak nav draudzenu. Divus gadus atpakal bijam 4tras, tagad tikai ar vienu no vinam ir tads kontakts, ka ir patikami parunat un tapat tik reizi menesi.

Viena nodeva mani, nepietiek, ka nodeva, vel atlava man justies briesmigi vainiigai par to ko izradas man ir bijusi pilniiga taisniiba. Un otra, pat nezinu.. dzivojam kopa kadu bridi, un sapratu ka so cilveku vairs par draugu nevar uzskatiit. un tikai tagad nak apskaidriba, ka arii sivus gadus atpakal varejam tik kafiju reizi menesi iedzert kopaa. Kuraa bridi biju ieperusies tik talu ka uzskatiju par labako, nav ne jausmas.

Un trakakais ir tas, ka redzu, ka ja velos iziet araa , man apkart ir tikai viriesu kartas parstavji ( draugi,kolegi,pazinjas) un lidz ar to nekur neeju, jo nevelos domstarpibas ar puisi.

Kada jums meitenes pieredze ar draudzenem ? Cik esat vienaa grupinjaa, kuras kritis un celsies viena par otru,kuras regulari sazvanas, satiekas lai apspriestu jaunakas klachas.. ? Un kaa ieguvat shis sirdsdraudzenes ?
10.09.2012 02:58 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Es laikam sava zinja ari esmu vienpate, bet ir reizes,kad uzrodas velme vienkarsi atpusties barinja ar kadu, un ta un vienkarsai nav. Sava zinja - protams visas izaugam, katria sava dzive, pamazam visas veidojam gjimenes un ta. Bet laikam sirsninja niez par tam divam ar kujam viss pajuka. Laikam tapec, ka nesen. Pazinjas ir pilna pasaule, bet tada patiesa drauga nav neviena.
11.09.2012 08:40 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Meitenes, kuras varu nosaukt par īstām draudzenēm.. man ir 3... un visas pārcēlušās ārpus LV. Sākumā bija skumīgi, bet tagad komunicējam caur skype.. Šķiet attālums īstu draudzību nespēj sabojāt :)
11.09.2012 08:47 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Man pašlaik nav neviena tik tuva draudzene par kuru varu teikt, ka sirdsdraudzene vai, ka kristu un celtos viena par otru...

Man ir bērnības draudznees, ik pa laikam tiekamies, sazvanamies un tā....

Man žēl, ka pazudušas manas vidusskolas draudzenes... viena vienkārši kaut kā pazuda no redzesloka, nekādu kašķu nebija, otra arī, bet viņa mani kaitina un es emsu tā riebīgā kura nekontaktējas, trešā bija vistuvakā no tā laika draudzenēm, bet viņa ir tā kura nekontaktējas ar mani, pēc 4 gadiem uzzināju iemeslu kapēc, iemesls izrādās tik muļķīgs un bērnišķīgs, ka tagad es viņu neuzskatu par īpaši sapra'tīgu būtni un vairs jau pat nesveicinātu ja satiktu uz ielas netīšām, jo bijām tiešām sirdsdraudzenes unz kādu laiku un iemesls tiešām ir kā 13 gadniecei... muļķīgi...
11.09.2012 09:00 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
Laikam jau, ja ir pārāk daudz to draugu, arī nav īsti labi. Ne jau pie visiem skriesi un ne jau tādu uzmanību var veltīt un kur nu vēl saņemt

Kompānijā parasti esam 3 brīvās draudzenes (no koju laikiem). Pa retam bariņā ir arī ceturtā. Tas tāpēc, ka viņai ir bēbis un saprotu, ka tad vairāk saista ģimeniskas lietas.
Trijatā tad arī pasēžam šur tur. Ir izveidojušās šādas tādas tradīcijas. Nesazvanāmies gan katru dienu, jo neuzskatu to par nepieciešamību. Par ko tad runātu, ja tiktos? :)

Ir viena, kur esam tikai divatā. Kādreiz gājām izklaidēties kopā, bet tagad tikai ciemošanās pie viņas, jo ir jau 2 mazuļi un arī tā teikt ģimenes dzīve.

Viena no skolas laikiem, bet pie viņas man parasti jābrauc ciemos un reizēm ir apgrūtinoši tikai tāpēc, ka man vienmēr pirmai ir jāizrāda iniciatīva. Tāpēc ar viņu var teikt ir kontakts 2x gadā, kad man ir atvaļinājums.

Pārējās jau vairs nav vērts uzskaitīt.
Esmu diez gan izvēlīga draudzeņu ziņā. Es varu būt smaidīga, laipna, bet kura katra nevar būt par manu draudzeni.
11.09.2012 09:14 |

Reitings 134
Reģ: 13.08.2012
negribu šeit sākt lielīties, bet es tiešām varu teikt, ka man ir 2vas vislabākās draudzenes, ar kurām kopā arī ejam ballēties un varam runāt itin par visu, un tas jau tā ir kādus 7 gadus, bet man liekas, ka varbūt būtu savādāk, ja mans draugs, draudzeņu vīri, arī nebūtu ļoti labi draugi, mēs tiešām visi 6 seši, varam pavadīt kopā labi laiku, palīdzēt viens otram, neprasot pretī neko, jo zinām, ka ja mums kādreiz ies gruti, mēs vnm varēsim paļauties uz viņiem, mēs viens otru apciemojam,regulāri sazvanāmies, atbalstam...un nav jau visu laiku bijušas mums tās attiecības spīdošas, esam tā pat arī strīdējušās, bet uzskatu, ka jebkuras attiecības ir jākopj, arī draudzeņu....
bet šīs draudzenes ir nesasaistītas ar skolas biedrenēm, tās ir pilnīgi nejauši iepazīti cilvēki...
Novēlu visām iegūt tik labas draudeznes, kuras neatceras tevi tikai tad, kad kaut ko vajag, bet tāpat paņem uzzvana un apvaicājas, kā tad klājas un vai viss kārtībā...
Veiksmi Jums!!!
11.09.2012 09:26 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Ir man draudzenes 2, bet tagad, kad dzīvoju patālāk no viņām, tad nesatiekos. tās, kuras saka, ka viņu puišiem nepatīk, ka viņas tiktos ar draugiem- puišiem, tad manam puisim nepatiktu arī, ja es vakarā vandītos ar draudzenēm riņķī, nevi būtu ar viņu. īstenībā man pat neatliek laika vairāk kam tādam. esmu mājās ap plkst. 18., jāuztaisa ēst, jāatpūšas. un kur es vēl tagad atrastu laiku draudzenēm?brīvdienas mēs pavadām vai nu māju kārtojot un tirot divatā. Jā, divatā, jo nav tā, ka es viena visu darītu. Vai arī mēs pa svētkiem apciemojam kādus radus vai paši pie draugiem aizbraucam. un tas laiks vnk pazūd.
11.09.2012 09:34 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
mums ir meiteņu piecinieks,ar ko tiekamies meiteņu vakaros,atzīmējam svētkus,parunājamies.
nesanāk jau laiks tikties visām kopā,tad tiekamies atsevišķi viena ar otru.
bet nekad jau nebūs tā,ka visas 5as veltīs viena otrai vienlīdz daudz laika.
un no šīs kompānijas man ir viena draudzene,kas man ir kā ģimene un ar ko iziešu caur uguni un ūdeni.
11.09.2012 09:50 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Ar pamatskolas un vidusskolas draudzenēm pat vairs nesarunājamies, jo laiks dara savu. Ar augstskolas draudzenēm ik pa laikam satiekamies, bet arī tikai veco laiku vārdā un pieklājības pēc. Katrai jau ģimenes, mazi bērni, darbi.. Agrāk man bija labākais draugs - vīrietis, bet arī tur laiks visu salika pa vietām, nācās saprast- tāda draudzība tomēr nav iespējama bez nekā vairāk.. Un tagad? Man laikam pilnīgi pietiek ar vīru :D Viņš ir mana labākā draudzene :D
11.09.2012 09:58 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Man ir 4 ļoti labas draudzenes kopš bērnības :) Mūsu draudzībai ir nu jau 20 gadu!
Tiešām esam kopā gājušas caur uguni un ūdeni. Uzticos ikvienai no viņām kā pati sev.
11.09.2012 10:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits