vakara dusma.

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Jutos vienkarsi nina. Varos sevi. Kapec? Tapec, ka stradaju 6naktis ( JAA NAKTIS!!!) nedeljaa. Un savu puisi satieku labi ja uz stundu diena, pat njemot vera to ka dzivojam kopaa. Musu vieniga brivdiena kopa sanak no 6dienaas uz 7dienu un 7diena. Un sekss mums ari ir tikai 1x nedela, kaut arii man gribetos 5x dienaa. Un pienjemot to ka vins ir noguris vai es, mes vnk pamiilinamies, un musu viniigaja brivaja vakaraa kopaa vins panem un aiziet gulet. Ne ar labu nakti..neko. un zin, vel njemot vera ka rit pedeja diena ko varetu pavadit kopa vins izdoma ka brauks spelet florbolu ar chaliem. Tas noziimee ka atkal visu dienu neredzesu, tik vakaraa pargurusu. + vel saku lietot OK un seksu un miljumu gribas divkarsi.

Nezinu vai kada saprata vai ne un man liekas vispar murgaini ko sarakstiju bet dusma nenormala, ka gulu sava jaunaja mezgjinju apaksvela ( speciali pirktajai brivdienam) a shis saldi kraac blakus. Un tad pa nedelaa vidu niid un chiikst ka mes netiekamies.aaaa! Dusmas.
09.09.2012 02:33 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Gaidi, kad nomainīsi darbu, tikmēr paciet un nezāģē viņam. Nevar visu nedēļu sēdēt uz pauzes gaidot Tevi, to vienu stundu un dienā, kad iespēja, neiet spēlēt florbolu.
Par ceļojumu gan stulbi, es atstātu šokolādi mājās un pati aizbrauktu uz Parīzi par spīti. Vai vismaz pateiktu, aizietu uz vilcienu un uzdāvinātu kādam biļetes.
16.09.2012 22:02 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Ja viņš negrib uz savu dz.d. braukt uz Franciju - ļoti labi, brauksi tad, kad tev būs dz.d. - ar vai bez viņa, ar draudzenēm. :-D
16.09.2012 22:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits