Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vakara dusma.

 
Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Jutos vienkarsi nina. Varos sevi. Kapec? Tapec, ka stradaju 6naktis ( JAA NAKTIS!!!) nedeljaa. Un savu puisi satieku labi ja uz stundu diena, pat njemot vera to ka dzivojam kopaa. Musu vieniga brivdiena kopa sanak no 6dienaas uz 7dienu un 7diena. Un sekss mums ari ir tikai 1x nedela, kaut arii man gribetos 5x dienaa. Un pienjemot to ka vins ir noguris vai es, mes vnk pamiilinamies, un musu viniigaja brivaja vakaraa kopaa vins panem un aiziet gulet. Ne ar labu nakti..neko. un zin, vel njemot vera ka rit pedeja diena ko varetu pavadit kopa vins izdoma ka brauks spelet florbolu ar chaliem. Tas noziimee ka atkal visu dienu neredzesu, tik vakaraa pargurusu. + vel saku lietot OK un seksu un miljumu gribas divkarsi.

Nezinu vai kada saprata vai ne un man liekas vispar murgaini ko sarakstiju bet dusma nenormala, ka gulu sava jaunaja mezgjinju apaksvela ( speciali pirktajai brivdienam) a shis saldi kraac blakus. Un tad pa nedelaa vidu niid un chiikst ka mes netiekamies.aaaa! Dusmas.
09.09.2012 02:33 |
 
Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
tas bija - juutos nikna. pirmaja teikumaa.
09.09.2012 02:34 |
 
10 gadi
Reitings 1025
Reģ: 29.01.2009
Izrunājies.
Vīrieši caur puķēm mājienus nesaprot.
09.09.2012 02:36 |
 
Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Bet galvenais, ka vakar vakara gaja gulet, teica man cik ljoti nevar sagaidit sodienu, lai kopa varetu paskatities kadu filmu, atpusties, pamileties..cik ljoti sailgojies. Un peksnji bums. Gulj un viss.
09.09.2012 02:39 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Es domāju, ka patiesībā viņš jūtas nomākts par to, ka Tev ir šāds darba laiks, bet nevar to pateikt, izrunāt, negrib kašķus utt. Varbūt viņam nešķiet pievilcīgi, ka var mīlēties tikai noteiktā dienā un laikā un viss.
Varbūt Tev jāpadomā, vai Tevi pašu apmierina šāds darba grafiks, kad paliek tik maz brīva laika un nevēlies ko mainīt. Jo neuzskatu, ka viņš vienīgais te ir vainīgs. Es arī esmu piedzīvojusi līdzīgu situāciju, kad puisis ir aizņemts un tici man, brīdī, kad viņš beidzot ierodas pie manis ar teikumu - nu tagad esmu brīvs, varam nodarboties ar seksu, bet ātri, jo man drīz nāks miegs, tā gribēšana reizēm izkūp kā nebijusi!
09.09.2012 16:09 |
 
Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
nues jau pamazam mekleju citu darbu, bet ar to meklesanu ari neiet tik viegli.

es saprotu, ka visa ta velme pazuud ja ienak un pasak - nu viss tgd varu, esmu beidzot majas. Bet neiet runa jau tikai par seksu.

Vispar attiecibas, ka tadas shaja perioda kaitina. Nu kapec, Tev ir jabrauc spelet florbols tiesi taja diena kad man ir brivs, iepriekseja nedela kad stradaju taja diena, tad gan vareja atteikt un pasedet majas pie datora.

Nezinu varbut rutina ir iestajusies, bet es jutos tiesam ta ka es vieniga censos attiecibas.

Ka piemres - vinja tuvojas dzimsanas diena. Esm uatradusi jau hoteli, vilcienus visu kas un ka lai tiktu lidz parizei, un mums ir 3 dienas laika tikai sev, vins atrada mapiiti kur bija visi laiki un viss rakstiits un pazinjo, lai labak iedodu vinjam to naudu kompim jaunas detalas vajag. NU CMOON ! Esmu panemusi jau brivas dienas darba visu izplanojusi un shis pazino ka ne , negribot nemaz tadu extru, bet pats nedelu atpakal visu laiku prasijas, ko nu darisim uz vina dzimsanas dienu. pfff. kautkas steidzami jamaina attieciaas, ja ne aizies pa grunti viss...
09.09.2012 16:55 |
 
Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Secinājums -Tavs puisis ir slinks un neromantisks.Parunā ar viņu par visu,kas Tevi uztrauc.Jūs taču veidojat savas attiecības.:)
09.09.2012 16:59 |
 
Reitings 491
Reģ: 07.02.2012
Nu jā... Tad tur ir jau kaut kas dziļāks attiecībās. Cik ilgi esat kopā? Reizēm uznāk kaut kas tāds, ja ilgstošas attiecības... Puisis strauji jāmudina uz kaut kādu rīcību, citādāk var gadīties, ka Tev pašai apniks censties, bet nesaņemt nekādu atbalstu, pretēju reakciju vai vismaz akceptu savai centībai. Attiecībās jāiesaistās abiem. Pamēģini parunāt tiešām par to, cerams, ka puisis nesāks uzreiz kašķēties un neuztvers to kā pārmetumu. Galvenais, noformulē pareizi, lai neizklausās pēc pārmetumiem tikai viņam!
10.09.2012 01:16 |
 
Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Kakene5 - mums vasara palika pieci gadi, bet pagajuso vasar bijam paskirusies uz tris meniesiem. es apmeram nojausu, ka taa ir rutina un un varbut ikdienas stress, bet tapatas. Ka jau mineji, attieciibas iesaistas divi, bet vinjam laikam ir labi kaa ir, galvenais ka ir...
10.09.2012 02:15 |
 
Reitings 37
Reģ: 25.07.2012
Akdievs kaa es tevi saprotu. Nu man nav tik traki, ka atteiktu izbraucienu uz Pariizi delej pc detaljaam, bet loti beizhi ir gadiijies, ka vinam nakts maina, man dienas mainja. un ka mees satiekamies tikai 1h dienaa, man jaagulj pat vienai pa nakti. un veiniigajaa briivdienaa vins ir paneemis un izdomajis ka ies skatities hokeju pie draugiem. ne nu hokejs sveeta lieta, bet nu es jutos tik nenoveeerteeta un nozelojama. raudaju, un vins nesaprata kas par leitu. es skaidri un gaishi teicu, bez jebkaadaam caur pukjeem runaashanaam , bet vins pat neuztver to domu, jo nesaprot, kas tur ir aizskarosh. beigaas teicu lai ietun izbimbajos un aizmirsu.
11.09.2012 00:22 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu jums ir jāizrunājas.

par to, ka viņš tagad jautā, kur jūs dosieties dzimšanas dienā, tad tā arī pateiktu, ka uz veikalu pirkt datoram detaļas. nē nu tas jau vairs nav nopietni, pasaka, ka negrib doties nekur bet pēc tam ņem un tirda tevi. un tas ir ļoti nesmuki, ka vienīgajā tev brīvajā dienā viņš dosies kkur ar draugiem. varbūt tu viņu vairāk nesaisti?kurš bija inciators jūsu salabšanai? nedari vairs visu viena. liec arī viņam piedalīties.

nu par sexu- mums ar nav sexa, tad ja abi nostrādājušies kā lāči. tjipa gribētos, bet tajā pašā laikā saprotu, ka nevienam no mums no tā nebūs bauda
11.09.2012 10:52 |
 
Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
KeiKei, man šķiet, ka tev ir jānomaina darbs. Nu nav labi tas, ka meitenei pa naktīm jāstrādā. Žēl tevis.
11.09.2012 11:01 |
 
Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Tieši šādu muļķību dēļ nevēlos attiecības.

Vispar attiecibas, ka tadas shaja perioda kaitina.
Tad kāpēc tās uzturi? Kāpēc neaizej? Pieradums?
11.09.2012 11:46 |
 
Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Man ir liidziigi bijis.Ja nogurusi esmu es,nekas,jamostas augsa,kad shis iedomajas nakt gulet :D Bet,kad vinsh noguris,ne eed manas vakarinjas,neka! Mans ar nav no tiem,kas chubinaas,sakumaa taa bija,tagad jau ka penshuki,dibens pret dibenu gulet ejot,kaut vinsh bija tas ,kas sakuma,manam draudzenem stastija,ka NEKAD ta nebus,kad maneja sstastija,ka gulj shaadi :D VINJI taadi ir... Ko es daru?Esmu iemacijusies BAUDIT laiku,kamer esmu 1!!! Nevis ka agrak-chiksteju,iideju.
Liec VINJAM ilgoties! Ja vinjam nevajag Tevi-tad NETISAM azimiedz uz divana pie TV.Uj,ka iedarbojas,kad pamostas 1 :D
11.09.2012 11:55 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Nu mēs arī guļam ar muguru viens pret otru vai apķeram viens otru nakts laikā, bet ne vienmēr. citiem vnk tā ir ērtāk gulēt. es sākumā pie sevis gandrīz apvainojos, ka pirms tam gulējām pārsvarā ar seju pret seju bet pēc tam ar mugurām. bet īstenībā es sapratu, ka man pašai tā ir vieglāk aizmigt. no sākuma mēs apķeramies. tas ir gandrīz kā rituāls, bet pēc tam pagriežamies katrs uz saviem sāniem. no tā gan nevajag skatīties, ka neinteresē utt.
par vakariņām- kam jums vajag taisīt vakariņas, ja tās nav nevienam vaajdzīgas? veltiet laiku sev, palasiet kādu grāmatu, paskatities tv. un pirms taisa, vajag vsp pajautāt, vai ēdīs :D nu mēs katru vakaru ēdam vakariņas, bet mēs pat sarunājam, ko ēdīsim. ja puisim gribas iet ātri gulēt, tad uztaisu ko viegli pagatavojamu, lai nav tā, ka man ir gatavs ēdiens tadm kad viņš jau guļ. protams, ja kādu reizi gadītos viņam aizmigt, gaidot, nepārmestu, jo es zinu, kā tas ir, kad cilvēks nogurst un pat ēdiens šķiet vienaldzīgs.
11.09.2012 12:44 |
 
Reitings 264
Reģ: 18.05.2009
Ak, Dievs. Tak ļaujiet cilvēkam dzīvot tā, kā viņš grib. Ja 5 gadus dzīvojat kopā, tad vienalga visa ikdiena ir jāizplāno tā, lai tikai otram labi? Ziniet, kāpēc mums ir stabilas attiecības? Jo mēs darām to, ko vēlamies. Mēs plānojam laiku sev, jo zinām, ka vakarā tāpat būsim kopā. Mēs taču dzīvojam kopā - tos pašus 5 gadus. Es nesaprotu, kādēļ vīrietim sava dzīve un ikdiena jāplāno pakārtoti Tev, un ja nu viņam vienīgais laiks, kad paspēlēt to florbolu ir tikai svētdienas? Lai iet un spēlē! Nākamajā svētdienā varbūt viņš neies un veltīs laiku Tev! Bet ja tu kā pūķis visu laiku staigā pa māju, tad loģiski, ka vīrietis labāk aizbrauc pie draugiem paspēlēt spēles, nevis klausīties, cik sieviete dusmīga.

Un, ja netiec ar savām emocijām galā, un nevari tās savākt - neizgāžot uz otru cilvēku - tad maini darbu, maini ikdienu, lai pati jūties labi un tikai tad būs viss kārtībā arī attiecībās.
11.09.2012 12:53 |
 
Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Sany - Vins bija iniciators saieshanai kopaa. Ir jau viss kas meginaats. aicinu vinju nakt lidzi visur kur, aicinu kko padarit kopaa. un visur preti tik kautkadas atrunas.

Seleste - Pamazam jau mekleju, sodien biju uz citu interviju, turu ikshkjus lai piezvanitu par pozitivu atbildi :)

Siren -
Tieši šādu muļķību dēļ nevēlos attiecības.

Vispar attiecibas, ka tadas shaja perioda kaitina.
Tad kāpēc tās uzturi? Kāpēc neaizej? Pieradums?



Ne, es milu vinju, un es zinu kaa bija kad vienreiz jau pashkjiramies (kautgan pielauju, ka bushu palikusi gudraka) un vel ir berns pa vidu. un vel tas ka dzivojam arzemes. Man sheit nav tik viegli, pateikt visu labu dargais, padzivosim atseviskji kamer sapratiisim kas ar mums notiek.


Bosse - Tad kada jega no attiecibam, ja nedelja nav pat viena diena briva savai otrai pusiitei ?
Jaa, kapec tad kad man ir brivs - jaspele florbols, kapec tad kad es stradaaju tad var darit ko grib.? Ka gan Tu zini, ka staigaju ka pukis pa maju ? un ka gan Tu zini, ka esmu izgazusi visas savas emocijas uz vinju ?

Tavai labakai zinashanai - lai nakoshreiz zini, kapec bruuc virsuu - Es vinjam nevienu vardu neizspljavu par to ka dusmojos. Un es nelieku vinjam pakartot visu savu laiku pec savam iegribaam - es prasu vienu dienu nedeljaa un vienu reizi pa ntajiem gadiem aizbraukt kkur tikai divataa. Nedomaju gan, ka pa pieciem gadiem tas butu ljooooooti daudz prasiits.

Bosse - Tev ir attiecibas ? Ja jaa, Tad tu vari ta pilnigi normali ja - satikt savu puisi tik turpat ka uz chau chau . labi man jaiet. Ataa.. un tad nu reizi pa divam tris nedeljam kadu dienu but kopa ilgak par stundinju ? Ja Tev tas liekas normali - tad es tiesham aprinoju, kam tad vajag attieciibas..
12.09.2012 18:44 |
 
10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Sveika!! Es tev iesaku vnk ignoreet vinju. Dari visu preteeji. Ja tev iekriit briivs, sataisies un ej aaraa,un nesaki kur, ja prasa saki ka pie draudzenes. Es un mans draugs arii straadaa pa dienu un nedziivojam kopaa , taa kaa nekaada baigaa laika pavadiishana nesanaak. Es saveejam nekad neesmu prasiijusi lai atveelee man kaadu dienu, vinjsh pats to piedaavaa jo pats taa grib. Esmu pamaniijusi arii to ja vinsh sailgojas peec sexa vot tad arii ir gatavs ar mani iet kur vien es veeleeshos :):) taadi vinji ir, vnk liec vinjam noilgoties. Es laikam pati saaktu vinju laist pie drraugiem, redzeetu ka vairs taa neskrietu.
12.09.2012 19:05 |
 
Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Keikei- nu tad neaicini nekur. es sen jau būtu apvainojusies, ja es kkur puisi aicinātu, bet viņš tikai atrunājas. bet nu arī- kāpēc viņam būtu jādodas tev līdzi visur, ja viņam tur varbūt nepatīk. nevar otram kko uzspiest. kur tu viņu piemēram aicini? ja aicināsi viņu savā draudzeņu kompānijā vai pastaigā pa visiem pilsētas veikaliem, tad es viņa vietā arī atteiktos :D bet nu kādreiz arī viņš var piekāpties. izskatās, ka jūsu attiecības faktiski jau ir beigušās. pajautā viņam, vai viņš maz vēlas būt ar tevi vēl kopā.
13.09.2012 14:31 |
 
Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
KeiKei Mans puisis brauc uz darbu uz veselu nedēļu uz otru Latvijas galu, es mācos piektdienās un sestdienās augstskolā (neklātienē). Mēs esam kopā tikai sestdienu vakaros un svētdienās. Kopā arī esam vairāk kā 5 gadus. Manuprāt, Tev vēl nav tik traki!
13.09.2012 14:37 |
 
Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Sany - nu tas laiks , kad aicinaju pie draudzenem vai uz veikaliem ir pagajis :) Ljoti labi saprotu, ka tur vinjam noteikti nav ko dariit :D

Parasti aicinu divataa kautkur aiziet, kautvai vienkarsi panjemt kafiju un iziet caur pilsetu, pastaigaties ( ne pa veikaliem, nekas tads, vienk. pastaigaties. ) aiziet uz kadu parku. Vai vienkarshi kautko tadu.

Vakar mums bija striids un es vinam skaidri n gaisi pateicu - ka vins ljoti labi zin kur ir durvis. Izgajis vel nav , un ari pat netaisas. Bet pa sodienu neesam vispar sarunajusies. Nezinu ari viai shovakar vispar viena istaba gulesim...


Mrrrjau - bet jus kad satiekaties veltat laiku vien otram ne taa ? Mes dzivojam kopaa, un es pat nejutu, ka butu ar vinju kopaa.
16.09.2012 20:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits