Ko tieši gribi dejot ?
visās prātīgās deju studijās pirmā nodarbība ir bez maksas . uztaisi sarakstu, sazvani un ej pa riņķi apskatīt . no šīm trijām ieteiktu jv clubu, bet tik dēļ tā , ka esmu bijusi uz nodarbību (arī bezmaksas) pie Ievas Līces kādreiz un cik zinu, viņa tagad piedalās jv clubā , ka arī tas, ka viņi aktīvi nemās, taisa video, pievērš sev uzmanību , ir treneri, ir meistarklases .
bet pret kaprīzi man ir pretrenzijas . nezinu , cik viņi ņem, bet go go meitenes, kuras esmu redzējusi, kas nāk no tās studijas ārā , nezinu , kā saudzīgāk pateikt, vinam būtu jāprasa nauda atpakaļ . kaut kas tur nav riktīgi .
Kādreiz labākā studija bij Larocca dance, bet tagad gan nezināšu, zem kādiem nosaukumiem tās dalībnieki strādā un vai kas no sastāva vel ir saglabājies . kādreiz biju uz nodarbību pie Romas ( matias) ļoti patika . Vienīgā studija, kurā man būtu vēlme darboties .
Ejot uz studiju, pievērs uzmanību fiziskajai slodzei , tai skaitā ieslidīšanās (ļoti svarīgi) larocca mani centās nodzīt un salocīt tā, ka biju sajūsmā

vienmēr ir vajadzīgs, lai būtu mērķis pilnveidot savu formu. Ja iesildīšanās ir vienkārša palekāšana un bikītis roku pastaipīsana, tas nav nopietni, bez izaugsmes iespējām .
Bet vispar jau dejot var pati

deju studija dod vairāk draugus un iespējas , variantus . nu arī stimuls, ja pati slinka regulari nemties