Ko tieši gribi dejot ?
visās prātīgās deju studijās pirmā nodarbība ir bez maksas . uztaisi sarakstu, sazvani un ej pa riņķi apskatīt . no šīm trijām ieteiktu jv clubu, bet tik dēļ tā , ka esmu bijusi uz nodarbību (arī bezmaksas) pie Ievas Līces kādreiz un cik zinu, viņa tagad piedalās jv clubā , ka arī tas, ka viņi aktīvi nemās, taisa video, pievērš sev uzmanību , ir treneri, ir meistarklases .
bet pret kaprīzi man ir pretrenzijas . nezinu , cik viņi ņem, bet go go meitenes, kuras esmu redzējusi, kas nāk no tās studijas ārā , nezinu , kā saudzīgāk pateikt, vinam būtu jāprasa nauda atpakaļ . kaut kas tur nav riktīgi .
Kādreiz labākā studija bij Larocca dance, bet tagad gan nezināšu, zem kādiem nosaukumiem tās dalībnieki strādā un vai kas no sastāva vel ir saglabājies . kādreiz biju uz nodarbību pie Romas ( matias) ļoti patika . Vienīgā studija, kurā man būtu vēlme darboties .
Ejot uz studiju, pievērs uzmanību fiziskajai slodzei , tai skaitā ieslidīšanās (ļoti svarīgi) larocca mani centās nodzīt un salocīt tā, ka biju sajūsmā :D vienmēr ir vajadzīgs, lai būtu mērķis pilnveidot savu formu. Ja iesildīšanās ir vienkārša palekāšana un bikītis roku pastaipīsana, tas nav nopietni, bez izaugsmes iespējām .
Bet vispar jau dejot var pati :) deju studija dod vairāk draugus un iespējas , variantus . nu arī stimuls, ja pati slinka regulari nemties:)