Neesmu manījusi, ka kāda tiešā tekstā teiktu, ka ir skaista, pat ne aplinkus. Pat vispār neiebraucot skaistuma tēmā, sarunās par kulināriju, attiecībām un citām ikdienišķām lietām, kaut kā gribot negribot rodas arī asociācijas, kādas to komentāru autores varētu izskatīties. Un parasti arī ir tā, ka tās, kuru komentāru saturs, domāšanas veids u.t.t. simpatizē, man kaut kā vienmēr gribās domāt, ka viņas noteikti ir skaistas ne tikai iekšēji, bet arī ārēji. Vai arī, ja runā par savām veiksmīgajām attiecībām, foršajiem un turīgajiem vīriešiem, tas, protams, liek domāt, ka, ja labs partneris, tad komentāra autorei arī jābūt tāda vīrieša vērtai, attiecīgi, skaistai un gudrai. Ja pēc rakstības stila neliekas, ka ir gudra, tad noteikti jābūt vismaz skaistai, ja jau tādu dabūjusi. :D
Nu jā, bet vispār parasti visi priekšstati mani pieviļ, ieraugot cilvēku dzīvē. Parasti es savos rozā sapņos esmu iztēlojusies ko labāku, jo mīlu visu idealizēt. Bet ir arī pozitīvi izņēmumi. Ir arī reizes, kad cilvēks dzīvē izskatās labāk, nekā esmu iztēlojusies.