Palīdziet rast mieru

Reitings 10
Reģ: 19.04.2012
Sveikas :)

Gribēju dzirdēt jūsu viedokli, par domu kas mājo galvā jau kadu laiciņu.
+/- satraukums ir , laikam, par novecošanu, kas manā vecumā izklausās pēc neveselīgas apsēstības, drošvien.Tomēr, ne par fizisko novecošanu es raizējos, krunciņām, ādas tvirtuma zudumu vai citām novecošanas īpatnībām. :D
Es tiešām to domāju nopietni, un man patiesi šķiet, ka esmu pieredzējusi princīpā jau lielāko daļu no tā ko var pieredzēt. Jā, precības, bērns, mazbērni u.t.t Tas viss ir priekšā, bet - pirms pāris gadiem, es vēl tik ļoti naivi priecājos par visiem sīkumiem ko dzīve rādīja, tik daudz neatklātā un neredzēta sagādāja grandiozas sajūtas. Bet tagaat, es sēžu un man šķiet, ka mani šajā dzīvē vairāk nekas neizbrīnīs. Nu kas ir, nu?
Ne jau 18 gados var neatgriezeniski pazustn jaunības maksimālisms. Un depresija ta nav, skaaidri zinu :D
Varbūt kaādai ir dzila doma, par šo?
08.09.2012 13:03 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
kādreiz arī - sēdēju un lūkojos zvaigznēs, domādama par patieso dzīves jēgu un citiem bulšitiem. pienāca brīdis, kad sapratu, ka dzīve ir jāzīvo, nevis par to jāfantazē. tāds arī mans ieteikums.
09.09.2012 00:14 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Vēl nesen aizdomājos, kāpēc es dzīvoju. Un kāpēc ir tā kā ir.
09.09.2012 00:51 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
No ta, ka tu uztrauksies par vecuma iestasanos, laiks neapstasies, tapec labak nedoma par to un baudi dzivi :) ! Man patik vardi, ko ir teikusi Zenta Maurina 'Nekad nebeidz brinities' - luk, ta ari 70gadiga vecina, pat ja bus grumbaina, bus sirdi jauna un piedalisies visadas ekstremas izklaides.
09.09.2012 01:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits