Es arī vienmēr pārdodu tās preces, ko sūtīju no ebay, ja nepatīk/neder.. Un vienmēr lieku uzcenojumu. Protams, ne 200%, bet tik pāris latu klāt..
Bet... pati šo žaketi pasūtīju no Ķīnas, samaksāju 9Ls ar visu piegādi (free shipping), muitas nodoklis nebija jāmaksa, t.k. tai klāt bija Tracking number, LV bija 2 nedēļu laikā. Tā ir info meitenēm, kas vēl tik domā pirkt. Bet autorei vēlu pārdot veiksmīgi...
Par to muitas nodokli ir tā...Jā, jāmaksa, ja ir vairāk par 10 eiro, nevis latiem. Bet...sūtot preces no Ķīnas, ja preces vērtība pārsniedz 10 dolāru, es pati VIENMĒR rakstu vēstuli pārdevējam, lai viņš uzliek pakas cenu 6-7 dolārus... Pat vairs neprasu, lai atzīmē kā GIFT, jo no tā nekāda tolka nav. Bieži vien ķīnieši paši liek mazāko vērtību, bet es tāpat rakstu viņiem vēstuli ar tādu lūgumu...Nu man neatteica ne reizi.. Bija arī tā, ka prece reāli maksāja 2 dolārus, bet pakas vērtība bija 13 dolāri, un attiecīgi BIJA jāmaksa nodoklis (es rakstu tikai tiem pārdevējiem, kuru preces cena ir lielākā par 10 dolāriem)...Nu tad rakstīju vēstuli ķīnietim, ka man ir 5 dolāri pārmaksa dēļ tā, ka man vajadzēja maksāt nodokli...Man tos 5 dolārus ieskaita atpakaļ//Tā laikam man bija kādas 3-4 reizes...