Nu kā dažām izdodas?

Reitings 436
Reģ: 08.04.2010
Vai tā veiksme, apzināts aprēķins vai kas cits. Bet es domāju, kā dažām sievietēm izdodas atrast tik turīgu vīru/draugu, kas dzīvē daudzas problēmas tiek atrisinātas. Nav jābaidas, ka atlaidīs no darba, jo tāpat nauda būs, atvaļinājumu pavadīt var ārzemēs, nopikt foršas drēbes, aiziet vakariņas, ar labu auto, nevis tramvaju braukt....
Eh, vai tas ir talants tādu vīrieti atrast??? !!!! Kādas makšķeres jāizmet???
07.09.2012 20:04 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
Es uzskatu ka tas ir ljoti svariigi lai viirietis buutu turiigs. Ir tik daudz interesantaaka dziive ar taadiem viirieshiem! Man ir ljoti turiigs viirietis jau gadiem. Protams ne latvietis. Taadeelj ja gribat satikt turiigu viirieti skatieties uz aarzemniekiem.
07.09.2012 22:22 |

Reitings 258
Reģ: 30.05.2012
Ne viss ir tā, kā tas izskatās no malas.
07.09.2012 22:31 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Uzticīgu vīriešu ir ļoti, ļoti maz. Turīgāko starpā vēl mazāk.
07.09.2012 22:34 |

Reitings 258
Nauda - dod brīvību. Kāda jēga no naudas, ja esi atkarīga no kāda par visiem 100%, esi viņa īpašums. Ja Tu kādu čakarē uz naudu, tad rēķinies ar to, ka jebkurā brīdi Tu vari palikt bez nekā. Tu neattīsties un degradējies, kad Tevi izmetīs(un Tevi izmetīs 100%) tad būsi tur kur sāki, bet laiks būs pagājis.
07.09.2012 22:37 |

Reitings 258
Turīgo starpā ar uzticību viss ir ok. Sākuma "zaļie biezie" ir uzdzīvotāji, bet kad esi bījis vairākas reizes pačakarēts uz naudu un ne tikai, tad sāc saprast īstās vērtības un ir arī sava veida "skills" jau detektēt starp sievietēm - vieglas dzīves meklētājas un uz naudu čakarētājas.
07.09.2012 22:40 |

Reitings 108
Reģ: 03.06.2012
Taa gan gluzhi nav success.
Man piemeeram ir iespeeja ieguut izgliitiibu un maaciities ljoti labaas daargaas skolaas, kuraas nekad dziivee nebuutu tikusi ja nebuutu naudas. Nekad nevajag njemt visu kaa pashsaprotamu bet gan buut gudrai un izmantotvisu savaa labaa un nodroshinaat sev naakotni un netkariibu.
07.09.2012 22:42 |

Reitings 5119
Jo vecaka klustu, jo mazsvarigaka laimes noturesana/iegusana skiet nauda. (protams, svarigi, lai pietiek, bet pavisam vairs ne ta ka, kad bija man 16,17...cik nozimigi tad man skita, un rosijas pa galvu tadi jautajumi ka autorei :D)
08.09.2012 01:40 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Pēc jūsu teiktā varētu padomāt, kad katrs otrais ir jauns, turīgs un izskatīgs. Nezinu, es, piem., nevienu no tādiem nepazīstu. Sūdīgi man! Pat nav īsta piemēra iz dzīves, ko varētu apspriest. Protams, viss atkarīgs, kādā sabiedrībā apgrozies, bet es arī neteiktu, ka ar salašņām kopotos.
08.09.2012 02:00 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti interesanta teema!:)Te tikai veel atliek prasiit-kaads juusu praat ir turiigs?Cik turiigu juus veeleetos!Katrai sievieei taa meeraukla cita!Vienai turiigs ir taads,kas daavina daavanas un ved uz restoraaniem!Citai -kuru ved celojumos?Veel citai -varbuut ir turiigs ar vairaakiem iipasumiem,bet naudu nemaz taa neplakaree!Turiigs- nenoziimee loti deviigs!:D
08.09.2012 02:15 |

Reitings 1571
Es būšu bezgala naiva un jautāšu: "Bet kā tad mīlestība?!"
Man kaut kā sanāk iemīlēties pirms es ieraugu bankas kontu atlikumus un īpašumu izrakstus no Valsts zemesgrāmatas....
Un tad jau vēl tas nelaimīgais veiksmes faktors, ka vienā brīdī tas viss var būt zaudēts... neveiksmīgs darījums, krīze utt. un ko tad?
08.09.2012 02:27 |

Reitings 16208
Sophie-tiesi taa:)!Vienaa dienaa no turiiga var nokluut vienaa liimenii ar parastu mirstiigo,kurs brauc ar tramvaju-kas tad?!Vai vareetu buut koaa ar so cilveeku arii tad!?
08.09.2012 02:32 |

Reitings 1571
Bet man tad ir tāds jautājums- tās sievietes, kas ir kopā ar veiksmīgiem, turīgiem (bagātiem) vīriešiem, vai viņas ir tādas pašas par sevi no dabas- skaistas, gudras, izglītotas, veiksmīgas, nu tādas... visvisvis... vai tas ir tāds kā viņu amats- medīt tos veiksmīgos, turīgos, naudīgos...? Vai ir iespējams vispār radīt to skaistās, gudrās, veiksīmgās iespaidu, tādai nemaz neesot?
P.S. Tāds baigi filozofiskais jautājums man te radās pus3 naktī :D
08.09.2012 02:36 |

Reitings 1571
Emmanuelle, es jau esmu jauna un naiva (vēl joprojām savos 25 gados), ka ar mīļoto arī zaru būdā ir paradīze :)
Bet no šī "storija" man atkal rodas ļoti daudz jautājumu un atvasinājumu, kas šajā tematā jau būs Offtopic...
P.S. Nesanāk tevi citur noķert, bet- kā tavas Latvijas brīvdienas pagāja? :)
08.09.2012 02:40 |

Reitings 16208
Sophie-biju laimiiga ,ka satiku saveejos,samiileeju mammu,savus lielos "kiparinus"-neticaas ,ka man kaadreiz bijis taads puisiitis,kuru vareeja uzlikt uz spilvena...!Biju laimiiga ,eedot visu ,ko mamma piedaavaaja!
Man bija prieks ,ka satiku visus,kurus veeleejos satikt-soreiz tiesi domaaju radus!Visiem draugiem jau neiznaaca laika!
Soreiz Latvija raadijaas loti pozitiivaas kraasaas!Nemaz nejutu ,ka daudziem nav naudas-ielaas tik smuki geerbti cilveeki!Daudz smaidiigaaki,kaa citus gadus!
Veel par teemu-noteikti domaaju-varu teikt peec savas pieredzes,ka nauda dara laimiigu cilveeku tikai pasaa saakumaa,jo veelaak ,kad viss ir sasniegts,dabuuts,redzeets-mees saakam skatiities uz cilveeku ar "atveertaam aciim" un tad ,redzam to iisto VINU-ne naudas maisu!:)
08.09.2012 02:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
gan ex, gan tagadeejais ir abi ljoti paartikushi un nauda nav jaaskaita. par izcilu skaistuli sevi nenosauktu, nav silikonu, nekaa pieaudzeeta, pati naaku no ljoti nabadziigas gimenes, nevaru lepoties ar magistra graadu un ofisa karjeras mani nekad nav vilinaajushas. par naudu man ir bijis vienmeer dzilji vienalga un domaaju, tas arii ir vinjus piesaistiijis, ka esmu vienmeer pieveersusi uzmaniibu tieshi vinju personalitaatei.
08.09.2012 02:56 |

Reitings 1571
Emmanuelle, laikam jāver vaļā beztēma, bet cerams, ka autore neiebildīs- vai "garo svārku fenomenu" ievēroji? Jo, ja pareizi atceros, pie jums kaut kas tāds nebija ievērots... Vai arī tas bija par tiem "priekšā īsīe- aizmugurē garie" svārkiem? Mani vienkāršī ļoti interesē :)

krista, manuprāt, to sauc par harizmu- pati augstākā no māksālām :)
08.09.2012 03:04 |

Reitings 16208
Sophie-interesanti ,ka es biju iedomaajusies redzeet daudz vairaak meitenu ar augstpapeezu kurpeem un gariem svaarkiem...neko daudz!Loti interesantas meitenes tiesi redzeeju humpalu veikalinos!Pati tur arii nopirku loti forsas bikses-daanu- lina,kaut kas liidziigs marlei(Ivan Grundahl)!Tas ir tiesaam mans dizaineris!!!:)Taadus pati aizvedu savai radiniecei ar to iisaako prieksu-taadus redzeju loti maz!Loti patika "Madam Bon Bon" veikalins uz Alberta ielas!:)
Visas meitenes jau laikam gul!Domaaju ,ka autore nenems launaa!Vecos laikos jau dariijaam taapat...:D
08.09.2012 03:13 |

Reitings 1571
Emmanuelle, tev cosmo vēstule ;)
08.09.2012 03:23 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
tur jau nebūs taa aizies uz kkādu vietējo klubu un nu tik norausi miljonāru :D Tev pašai ir jābūt ļoti pievilcīgai, gudrai (tas vel ir jautājums :D ) ... Ja vecim nauda vinjam limesies daudzas vinjs vnk izvēlēsies labāko! Uiii, bet es zinu, tādus gadījumus , ka es iedomājos nedod Dievs man tā.. Man viena draudzene pati ir teiksusi, ka vinja grib bagatu veci, tad nu vinja sevi kopj un kopj un ģerbjas istas kleitas utt, ir vinja pati pa sevi arī skaista un tie bagātie bieži vien vinjai liip pasi uz ceļa klāt, bet kad es paklausos kādas anormālas lietas vinjiem tur galvā pēc tam darās.. :D tgd sēz viena pati ar bērnu nu kkada veča dabujusi...
man tādi cilvēki parasti gadas klubos, kad pienāk klāt un parunājamies, sāk stastit par savam lietaam uznjemumiem, ko vinji izdarijusi, kas vinjiem ir, piedavā to un šito, bet man ir NĒ.. :D es izvelos labaak savu puisi, kas ir man vismīļākais, un ar kuru es zinu, ka mums bus viss, ko mēs vēlamies kuru es milu un ar kuru , kas man pats svarīgākais, es vecumdienas dzivosu idillē, mums vienādas intereses, mēs ceļosim, vienmēr bus par ko parunat...
un runaajot par tiem bagātajiem, ne visi ir ar putniem galvā un idioti, man piemēram ir tiesam labs draugs vīrietis, jau gadus 7, sākumā mēs kko meginajam, bet nu es sapratu, ka vinjam ir darbs darbs dabrs, vienu dienu vinjs te , otru jau citur, un man tiesi butu kaa te viena teica - buutu man viss, bet es vinju neredzetu vispār. bet nu tas nebija šķērslis, mums uzturēt labus kontaktus, un ar vinju parunaaties taa ir dzives pieredze, paklausiities, kā vinjs to kā šito, kā saka, meklē veiksmigus cilvēkus, uzturies vinju sabiedriba un modelē vinus sevī! :)
08.09.2012 13:30 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Man ljoti patiik kaa Krista uzrakstiija... :) Ljoti pareizi, arii bagaatos viirieshus interesee cilveeks, nevis lelle blakus... lelles vinji meedz iegaadaaties izklaideem.
08.09.2012 13:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits