Sveikas! Es te seezhu un taa baigi aizdomaajos.. Kaada Mana drauga pazinja (sieviete) uztaisiija pashnaaviibu . Manam draugam aizveeraas ciet un saaaka visu laiku domaat par mani. Kaa jutiisies, ja gadiijumaa zaudees mani u.tt.. Shis bij pie vinjas maajaas un redzeeja kaa vinja gulj beigta. Vinjsh tur ilgi nevareeja palikt, aizgaaja iekaapa mashinaa un aizbrauca prom. Brauca kur acis raada un piestaajaas pie liela veikala. Iegaaja iekshaa un saaaka mekleet ko man nopirkt. Manis tur pashas nebij, es tajaa laikaa biju maajaas un man arii negribeejaas pashai tur maisiit gaisu jo mums ir shaadas taadas nesaskanjas ar vinja gimeni. Vinjsh atnaaca pie manis ar daargaam daavanaam. Viena no taam bij dimanta auskari un gredzens. Tad kad vinjsh man to visu deva, vinjsh man prasiija , tev nepatiik? Tu neesi prieciiga? Iespeejams ka manaa sejaa taa arii izskatiijaas, ka man vienalga bet iisteniibaa man tajaa briidi ienaaca galvaa 100 domas. Par ko tas, kaapeec u.tt, jo mums bij shaadi taadi striidi (vismaz no manas puses) vareetu taa teikt ka miileeju vinju, bet joprojaam nebiju taa iisti laimiiga. Tad kad es vinjam pajautaaju par ko tas viss man? Uz ko vinjsh atbildeeja ka baidaas mani zaudeet. Vai tieshaam viirieshi savaadaak neprot pieraadiit savu miilestiibu?? Es kaut kaa loti jociigi juutos jo ieprieksh neko tik daudz no Vinja nebiju sanjeemusi.