Noteikti uzraksti.. katrā gadījumā nekas slikts tas nebūs, iegūsi varbūt lielāku sirdsmieru....
Biju vien vienas šamaņu tantes :D Nu pazīstamas sievietes ( kaut kas uz dziednieces pusi), gāju ar problēmu, ka visa ģiemene vislaik likāmies slimi viens pēc otra un tas šķita, jau kaut kā aizdomīgi un mistiski.... nu lūk intereses pēc palūdzu viņai tā teikt par manu lietu painteresēties...
Tas ko viņa pateica, bija interesanti.... izrādās pie vainas bija mana vec vec vec māte ( omes mammas,mamma) un tas lāsts velkoties paaudzēs līdzi... nu lūk... ko es ar to gribēju teikt... viņa man lika raksatīt viņai vēstuli... pat vairākas... tad tās pa pastu nosūtīt sev pašai... pēc tām dienām pārlasīt un tad sākt piefiksēt rīta sapņus... caur kuriem viņa var itkā sākt sazināties ar mani....
Dīvaini, bet pēc šī apmeklejuma 9 nu tur vēl visādas interesantas lietas par mani sastāstija), jau palika vieglāk... neesmu vēljoprojām to visu vēstuļu lietu izdarījusi, jo nav laika bijis pabūt pilnīgi vienai un sakoncentrēties tam ( bērns, draugs un nogurums), taču visu laiku paturu prātā, ka tas jaīzdara, nu lūk un jau slimošanas iz mazinājušās, vien iesnas ķeras klāt...
Tātad... uzraksti gan... par sliktu nevienam nenāks...