Visvairāk, protams, tērējas tām ziemas drēbēm - piemēram, ziemas mētelis, kažoks, pufaika, ziemas zābaki (dažādu dizainu), kažokādas vestes un cepures, utml.
Man nav noteikta principa - pirkt tikai dārgo (attaisnojot to ar šodien moderno jēdzienu `kvalitāte`) vai pirkt tikai lēto.
Pērku dažādus apģērbus, man svarīgākais ir apģērba dizains, tā piestāvēšana manam augumam, krāsa, detaļas un audums. Ļoti nepatīk tā plānā kokvilna (?), kas ir visos tajos New Yorkeros, atgādina marli, tāpēc nekad tādus neesmu pirkusi un nesūdzos, ka tur izstiepās vai savēlās.
Ja pērku blūzes, tad kovilnas audumam ir jābūt stingram, pat iestīvinātam (izņemot dabīgo zīdu, šifonu vai satīnu, protams).
Ja pērku adījumus, tad tiem jābūt arī ciešiem, stingriem nevis ļumīgiem un ar caurumiem.
Apģērbu pērku bieži, jo man patīk papildināt garderobi un atbrīvoties no tā, kas vairs neiet tik ļoti pie sirds, kaut gan pie visas biežās iepirkšanās, ļoti izvērtēju ko tieši pirkt.
Tagad man ir aktuāls jautājums - meklēju smuku, bieza adījuma plato šalli-lakatu, kuru var arī uz pleciem nēsāt. Bet diemžēl vairākums veikalos redzu kaut kādu sintētisko (?) adījumu, plānu un ar caurumiem, turklāt cena samērā augsta. Nepikšu tādu, kamēr neatradīšu to, kas mani apmierina.
Ar kurpju izvēli gan man šosezon nenoveicās, pazuda `čuijs`, kuras tad būs gan smukas, gan staigājamās, bet, kuras tikai skata pēc...