Bieža urinēšana

10 gadi
Reitings 1914
Reģ: 23.04.2011
Sanāk man diskusija no sērijas pie ārsta nevaru tikt, neko nesaprotu, ticu, ka cosmo meitenes visu zina :D

Bet tāda nu reiz dzīve - ģimenes ārsts man laukos, no viņas apmeklējuma cenšos izvairīties. Taču ne par to stāsts.

Varbūt kāda no pieredzes zina, ir ko lasījusi, dzirdējusi par to, kas pie vainas biežai vajadzībai uz tualeti. Agrāk vairākas reizes ir gadījies apaukstēt, tā teikt, čurājamos aparātus (atvainojos par tiešumu). Tādā gadījumā man bija atstrādāta sistēma jau. Tagad gan nesaprotu, kas notiek. Uz tualeti vajag bieži, labi, ja stundu varu nosēdēt, neapmeklējot labāko vietu. Bet nesāp, kad ir process, kas apgāž šaubas par apaukstējumu.

Varbūt būtu jāvēršas pie kāda cita speciālista, nevis ģimenes ārsta? Tikai kāda un cik tāds prieks maksātu?
06.09.2012 14:49 |

Reitings 48
Reģ: 07.11.2013
Iespējamie varianti:
1.Vājš urīnpūšļa sfinkters
2.Cukura diabēts
3.Vegetativa distonija
4.Hiperaktivs urinpuslis
5.Saravies urinpuslis
6.Neiroritisks urinpuslis
7. Iekaisums
8. Noslīdējums
9. Infekcija
22.11.2013 23:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Izskataas peec hroniska cistiita, jo ir bijushas daudzas akuuta cistiita epizodes. Paarvari iedomaato kaunu un dodies pie aarsta pirms iedziivojies lielaakaas probleemaas. Ir jaatrod iemesls tam un jaarstee. Ja cistiits ir atkaartojies vairaakas reizes gada garumaa, noteikti ir jaaveershaas pie aarsta.
23.11.2013 00:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits