Vai tev ir svarīgi, KAM tu strādā?

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Pārsvarā izplatīts viedoklis - ja tu strādā sev (savs bizness), tad ir vērts ieguldīt savu enerģiju maksimali. Bet ja tas ir tikai algots darbs, tad dari, ko liek un pārlieku neupurējies. Vai jūs arī ievērojat tādu principu?

Es strādāju gan algas darbu, gan arī kaut ko sev mazliet daru. Un tās savas lietas sak kļūt par prioritāti. Man nav tās motivācijas strādāt priekš kāda cita. Vai jums ir??

Kā ir tām, kas ir strādājušas savā labā, un pēc tam atgriezušās atkal pie algas darba - vai nav tā, ka tad negribas tik loti strādāt kā savai lietai?
05.09.2012 09:42 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Es absolūti nevēlos savu biznesu, jo, manuprāt, labāk padarīt savu darbu, saņemt atalgojumu un ar mierīgu sirdi doties mājās. Nevajag uzskatīt, ka visiem uzņēmējiem ir tik salda dzīve. Šobrīd daudzi var knapi savilkt galus, ieslīgst parādos un pavada bezmiega naktis, domājot, kā atrisināt neskaitāmās problēmas un palielināt peļņu.
05.09.2012 23:41 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Nu jau varētu teikt, ka strādāju sev. Nezinu pēc cik gadiem viss aizies tā, ka varēšu gulēt baltu smilšu pludmalē zem palmas un no tā man nāks nauda kaut kur Latvijā... bet mani tas īpaši arī neuztrauc. Jo strādāšana kādam citam man nu tik ļoti nepatīk, ka tad es labāk varētu nedarīt vispār neko. Labi, strādāšana kādam citam vēl tā, ja ir motivējošs atalgojums... bet konkrēts darba laiks katru dienu, kas neizbēgami ir jāievēro, ir tas, kas man nepatīk visvairāk. Neesmu tā strādājusi (ja neskaita 2 nedēļas, pēc kurām aizgāju) un negribu. :)
Katram savs.
05.09.2012 23:52 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Velos gan savu gan stradat citiem
05.09.2012 23:55 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Tieši tā, ja grib izveidot veiksmīgu biznesu, tad tam ir jākļūst par dzīvi, sirdslietu. Neesmu biznesa cilvēks, un arī nekādu darbu, pat tādu, kas ļoti, ļoti patīk, nekad negribētu iemainīt pret brīvo laiku un atpūtu.
Es strādāju pašam darbiņam, un ļoti bieži, ka izdaru 100% un vairāk. Nevis tāpēc, ka saņemu lielāku algu par atdevi, bet tāpēc, ka darbu cienu, un, ja tas ārkārtīgi patīk (un padodas), tad tā darīšana mani iepriecina (un to ne par kādu naudu nevar nopirkt, ka darbs patīk).
06.09.2012 00:54 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Ja darba devejs ir ar labu attieksmi, alga apmierina, atvalinajumi, apdrosinasana, sveic svetkjos, dazreiz riko kopigus tusus. Tad esmu gatav ieguldit darba vairak neka no manis prasa.Jo savs bizness ir parak lielas galvas sapes. Un nevar visi but biznesmeni, tapat ka ar biznesu pie mums 99 % gadijumu diemzel saprot tikai kupi-prodai.
06.09.2012 09:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits