Mana misija. Hmm. Es to drīzāk formulēšu tā, ko es gribu šajā dzīvē izdarīt.
Es gribu izmācīties, iegūt tādu darbu, ar kuru pasaulei es būšu kaut kas. Es darīšu visu, lai uzlabotu dzīvi ne tikai sev (kas ir pašsaprotami, ka es to gibu), bet arī citiem, galvenokārt0 maniem vecākiem, kas visu dzīvi ir plēsušies melnām mutēm, lai mani izskolotu un lai man būtu laba nākotne. Kā pateicību par to, es darīšu visu, lai pasaule kļūtu kaut par kripatu labāka, lai ir mazāk nelaimīgu un nabadzīgu cilvēku, lai pazūd visatļautība un sava veida anarhija sabiedrībā, lai atgriežas ētika un pieklājības normas. Es to gribu izdarīt un es to izdarīšu. Lai latviešiem vairs nav sāpīgi un kauns atgriezties savā zemē, lai viņi atgriežas ar smaidu un sajūtu, ka beidzot viss ir nokārtojies, to es gribu. Esmu karjeriste savā būtībā, bet netaisos aizmirst arī par sevi, es gribu būt gudra, inteliģenta sieviete, gūt no visiem to labāko, ko varu iegūt, paplašināt savas zināšanas līdz man iespējamajam maksimālajam līmenim,. Un pat nav tik svarīgi tos miljonus sagrābt, bet vienkārši uzlabot dzīvi un dzīves kvalitāti.
Ģimenes veidošanu pagaidām atbīdu otrajā plānā, bet noteikti saku, ka vēlos ģimeni- vīru un 2 bērnus (ne vairāk), savu māju vai vismaz normālas platības dzīvokli. Bet tās ir tikai vēlmes, tās nāks no visa tā, kam būšu ar savu darbu un izglītību izlauzusies cauri. :)