Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kā labāk?

Reitings 68
Reģ: 14.04.2012
Man atzīties meitenei satikšanās reizē ka man nav attiecību pieredze jeb noklusēt? Sievietes vispār jūt tādas lietas vīrietī kā sieviešu trūkums?
05.09.2012 07:14 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
varbūt labāk pasaki, bet daudzas tas bar aizbiedēt.
katrs ir savādāks., tu nezini, kāds būsi attiecībās. citi var būt arī nežēlīgi tizli, lai gan viņiem ir bijušas daudz sievietes. un daudz nozīmē tad, ja nearvienu nekas nesanāk. vai tad tu neesi labākā situācijā?
05.09.2012 09:22 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Tad, kad jau nonāk viss līdz pareizajām sliedēm, tad klusi austiņā iečukti - "Tu man esi pirmā", bet nopietnā gaisotnē to nevajadzētu teikt, jo tiešām meitene var sabīties. Kaut gan zinu, ka ir meitenes, kas kolekcionē nevainīgus džekus .. pašam gan tādas nav bijušas, bet mana bērnības smilškastes draudzene bija tāda ..
Pieredze no gaisa nekrīt .. tas arī nav, manuprāt, tas, ar ko īpaši zīmēties .. tiesa zinu, ka ir tādi frukti.
Ja meitenei patiksi, viņai būs patīkami, ka ir Tev pirmā, jo zinās, ka Tu viņu nekad neaizmirsīsi ..
05.09.2012 10:02 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
njā...īpašu ceremoniju no tā netaisītu.
05.09.2012 10:07 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Noklusētu. Kad ar šo meiteni pieredzi būsi jau dabūjis, varbūt kādā piemērotā brīdī vari izstāstīt, ka viņa bija pirmā. Bet visādi citādi - priekš kam?

Kur tā briesmīgā starpība ir tev tā pieredze ļoti ļoti maza, vai vispār nav? Manuprāt, pārāk lielu stresošanu tu no tā taisi, sevišķi, ja esi gados jauns un meitene tāpat negaida, ka tu būsi jau pus Rīgu "izmīlējis".
05.09.2012 10:11 |

Reitings 8272
vsp es draudzējos ar vienu puisi, kurš pēc 2 gadiem pateica, ka es viņam biju pirmā, kaut gan pirms tam viņš centīgi stāstīja, ar kādām meitenēm ticies.
nu ko teikt- es biju šokā. ja viņš to būtu atklājis uzreiz, tad es nebūtu laikam , ka bijsui ar viņu kopā, jo viņš arībija stipri jaunāks par mani. sākumā stāstīja, ka mēnesi jaunāks, pēc tam izrādījās, ka 2 gadus. un tad sanāca, ka mums bija sex, kad es biju pilngadīga, bet viņš nepilngadīgs,. lieki teikt, kāds man bija šoks to visu uzzinot no viņa pamazām. bet es nenožēloju mūsu attiecības, lai gan tās izjuka.
05.09.2012 13:45 |

Reitings 68
Reģ: 14.04.2012
Bet man vairs nav puiša gadi,bet gan 33 jau
05.09.2012 15:11 |

Reitings 8272
nu īpaši visām tā neplāties, savāk nāksies tā nodzīvot arī līdz 43 :D un tgd gan nestāsti te pasakas, ka tev nav bijušas navienas meitenes, neticu :D
05.09.2012 15:28 |

Reitings 3966
es ari neticu. Vel pasaki ka nepipe un nedzer - saulceriite :P
05.09.2012 15:31 |

Reitings 1603
Jā, paskatījos Tavu profilu, padomāju, palasīju Tavus komentārus citos topikos .. zini, nav nācies satikt Tev līdzīgus reālajā dzīvē .. grūti pat kaut ko pateikt, izņemot to, ka jāmaina uzskati par sieviešu kārtas pārstāvēm un daudz jāstrādā pie sevis paša - pilnveidojies, lai vairāk labo īpašību, ar ko pievilināt sievietes. Pats vien esi savas Laimes kalējs. Tā vien liekas, ka, ieraugot sievieti, Tu viņu automātiski ierindo pāridarītāju sarakstā. Vai arī Tavas prasības pret sievieti ir tik augstas, kas tā kā neatbilst Tavai "līgai", ja tā drīkst izteikties.
Ja vīrietis ir gaišs dvēselē, tad arī atradīsies sieviete, kas to novērtēs. Nauda nebūt nav svarīgākais, galvenais, lai pietiek ikdienišķajam. Ja darbs un jumts virs galvas ir, tas jau ir daudz ..
Saprotu, ka uzticēties kādam un pēc tam tikt sāpinātam ir sasodīti nepatīkami, bet, ja to nedara, tad tā arī viens nodzīvosi .. ir jāriskē un pēc saņemta sitiena jāmēģina vēlreiz. Nav ko plinti mest krūmos un sevi žēlot - jāiet un jādara! Mēģini atrast sev līdzīgu sievieti. Un sievietes ir jāmīl .. negaidi, kad viņa iemīlēs Tevi un skries Tev pakaļ ..
05.09.2012 15:34 |

Reitings 8272
^^- ka tu tik saprātīgs vīrietis nokļuvi šajā forumā? :O
06.09.2012 14:33 |

Reitings 1603
Sany mana ex man teica, lai nāku pakomentēt, jo te trūkstot sakarīga vīrieša komentāri. (Viņa mani uzskatīja par diezgan sakarīgu, pašam gan liekas, ka es esmu ar saviem niķiem un stiķiem - kā jau mēs visi - un ar neko īpašu neizceļos, izņemot, brīvi varu runāt par savu pieredzi, jūtām un domām) Tā nu ienācu, sāku lasīt un šo to arī uzrakstīt. Ir interesanti uzzināt sieviešu domas un domu gājienus, kā arī atbildēt kaut ko, lai sievietes saprot, ka ne visi ir no koka nokāpuši un ir arī tādi, kam pelēkā viela vāra kaut cik. :D Tā kā paldies viņai :)
06.09.2012 15:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)