socionika, jung, MBIT personibas testi

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Čau, meitenes :) Šodien es studiju vajadzībām un, protams, arī personīgās intereses pēc izpildīju JUNG personības testu, kurš principā ir tas pats kas socionikas tests, tikai pildīju angļu valodā. Mans rezultāts - INFp personības tips (Introverted iNtuitive Feeling Perceiving) un socioikā biju Jesēņins, kas arī ir INFp. Palasīju arī ārzemju forumā par šo tipu diskusiju un tur visu ko interesanti atklāju (vienīgi tagad pazaudēju linku uz to forumu). Man šķiet, ka, ja odīgi atbildi, šie nu ir tie retie testi, kuri ir ļoti precīzi.
Bet, nu, gribēju uzzināt, vai esat pildījušas kādu no šiem testiem un vrb tad varam padiskutēt par tiem personību tipiem un to raksturojumiem? Par kkādām mazām, interesantām, ikdienišķām niansēm, kuras varētu būt tiešām raksturīgas tieši tam tipam?
es mēģināšu atrast linku uz to diskusiju, jo to tiešām bija interesanti palasīt
04.09.2012 21:31 |

Reitings 2739
Lou - tad laikam tā nespēja uzvilkt spilgtas krāsas man nāk no kāda cita psychological issue jo tādu man ir pilna soma :D
drīkst tev pajautāt par taviem reliģiskajiem uzskatiem, kam tici, kam nē? Un vēl vienā testā bija jautājums par to, vai jūsuprāt vajadzētu atļaut legalizēt marihuānu - kā tu atbildētu? :D
Humanitārās arī, jā. Man vairāk bija talants priekšmetos, kur vajadzēja kkādu kreativitātes devu. Vai vsmz grupas darbos es vnm centos ieņemt ''creative director'' krēslu. Piem., literatūrā man ļoti padevās brīvo stāstu rakstīšana, kur tiek iedots kkāds citāts un tagad uzraksti kko radošu, stāstu, dzejoli vai vienalga. Skolotāja mēdza teikt, ka viņai nav ne jausmas, kur es tādas idejas, storyline izrauju. Kā arī ģeogrāfija padevās it kā (lai arī biju slinka uz mājasdarbiem). Vmm kkā baigi tuva esmu jutusies dabai un saistīta ar starp cilvēkiem notiekošo. Esmu spēcīgi izjutusi sevi kā daļu pasaules un sabiedrības, bet tai pat laikā ieņēmusi nedaudz malējāku pozīciju.
04.09.2012 22:31 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es arī, es arī INFP! :) Man gan introversija tikai 51 procents sanāca, bet nu tomēr. :D
04.09.2012 22:35 |

Reitings 2739
Laika plānošana pārāk neizdodas :D īstenībā galīgi neizdodas. Uz skolu pilnīgi vienmēr (un tik tiešām nepārspīlēju) ierados ar nokavēšanos un visus darbus nodevu pēdējā mirklī vai arī nenodevu vispār :D Jo stingrāk noteikts deadline, jo mazāk es līdz viņam arī izdarīšu :D Bet kkā uz satikšanām, kkādiem pierakstiem es vnm esmu laikā. Principā jā, ja kāds cits ar mani rēķinās, tad es esmu laba plānotāja. Tas ar diezgan sasaistās ar jeseņina dabu.
Nu davai, Becky, cerams kāds no ''your people'' arī te uzradīsies :D (piedodiet, esmu nedaudz atradusi no latviešu un pieradusi pie angļu valodas).
04.09.2012 22:36 |

Reitings 2739
Sallij - tas ir pilnīgi normāli :) tā pārsvarā ir, jo milzīgajos laimes mirkļos, kad mūsu laimes hormoni ražojas iespējams straujāk kā citiem tipāžiem, mēs mierīgi varam to mazo līniju starp intra un ekstra pārlēkt. Gribam savu laimi un prieku izplatīt.
04.09.2012 22:39 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Shpindzele, tajā, ko pirmīt kopēju bija teikts, ka INFP visticamāk atbildētu, ka jālegalizē marihuānu, un jā, es arī piekrītu. Vispār kāpēc tā ir, kādēļ Jeseņini ir (vismaz liela daļa) marihuānas atbalstītāji? :D
Vispār amizanti, jo es pati neko nelietoju, taču stāstos par salvijas ietekmi vienmēr klausos ar lielu interesi, jo man protams, tas šķiet tāds kā palīglīdzeklis kreativitātes attīstīšanai un tad es vienmēr domāju, cik foršus darbus es varētu radīt, ja ļautos kam tādam. :D Nu ar zāli gan ir vienkāršāk, bet arī neesmu pret, kā jau teicu.

Reliģiskie uzskati - manī vienmēr sēž tā vēlme kaut kam ticēt, taču tā tikpat labi var būt kāda reāli eksistējoša personība, jo man vienkārši patīk glorificēt KAUT KO. Taču es neciešu gandrīz nevienu no reliģijām, līdz ar to, Dievam neticu. Vispār vienīgā reliģija kurā saskatu ko patiešām interesantu un domāju, ka tā palīdz cilvēka attīstībā, nevis ierobežo to ir budisms, bet tādēļ jau budisms ir drīzāk filosofija. :)
04.09.2012 22:44 |

Reitings 6037
Ar laika plānošanu man arī ir katastrofāli, rakstāmgalds izskatās, kā pārdzīvojis sprādzienu, plaukti arī. Melanholija, mīlu lietu un staigāt lietū bez lietussarga, ļoti, ļoti laba intuīcija un vispār, atbilst visi tie Jeseņina apraksti!

Jeseņins skaitās sapņotājs, ideālists, kas es pavisam noteikti ESMU.

Es aizraujos arī ar astroloģiju. Un te sanāk ļoti interesanti. Astroloģiski INFP tiek pielīdzināti Zivīm, tāpat arī 12. mājai, Zivis ir tās dabiskās pārvaldnieces. Nu lūk, bet man zivīs nekā nav, izņemot descendentu, bet tas nenozīmē, ka astro nestrādā. :) Tieši pretēji, Neptūns, kas ir zivju pārvaldnieks, aspektē gandrīz visas manas planētas, kā arī Mēness ir 12. mājā, līdz ar to, esmu ļoti zivis, lai gan, vienkārši paskatoties kartē, uz planētu zīmēm ,man vajadzētu būt loģiskai un racionālai, kas es noteikti neesmu. :D
04.09.2012 22:44 |

Reitings 6037
Es arī domāju, ka vajadzētu legalizēt. :D
04.09.2012 22:46 |

Reitings 2739
Lou - redzi, esmu retais Jeseņins, kas domā, ka nevajag legalizēt :D jā, kreativitātei tas tiešām paver plašas durvis, taču esmu tāda bailīga persona, un narkotikas vispār mani šausmīgi biedē, kā arī esot kompānijā ar cilvēkiem, kuri ir sapīpējušies, man nepatīk. Negribētu, lai tādi man brīvi apkārt kaut dienas laikā staigātu.

Man ar reliģiju līdzīgi - nepatīk neviena, visas šķiet kā milzīgs murgs, pretrunā pašas ar sevi. Izklausīšos kā frīks, bet esmu kkā par savu dievu padarījusi pašu zemi, kuru arī patiesībā prātā idealizēju un pataisu varenāku kā tā vsp ir, lai arī tā arī ir viens no varenākajiem spēkiem. Bet, nu principā, daudzi seko kādai reliģijai aiz bailēm par nezināmo pēc nāves. Mani patiesībā biedē ne tikai doma, ka pēc nāves nekā nav, bet arī doma, ka pēc nāves varētu būt mūžība. Tāpēc savu miera ostu esmu atradusi domā, ka zeme man deva dzīvību un zeme arī to atņems. Esmu no daļa no viņas, un vnk atgriezīšos mājās :) cik poētiski, bet man tiešām palīdz :D
04.09.2012 22:56 |

Reitings 2739
Vāu, nezināju, ka INFP pielīdzina zivīm. Tas ir ļoti interesanti, jo esmu zivs un diezgan tipiska :D neesmu gan iedziļinājusies tajā pārāk konkrēti, bet tā virsupsēji ņemot, esmu 11. marts - zivs, un apraksts 85% atbilst
04.09.2012 23:02 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Shpindzele, nu man pašai arī nepatīk, bet es pat nezinu kādēļ, jo man šķiet, ka Jeseņiniem jābūt tādiem bohēmistiem, kas labprāt visu pamēģina. :D Bet nu man ir mazliet arī apsēstība ar savu veselību, man ir bail no jebkādām narkotikām pašai priekš sevis, arī no tām, kas nav sintētiskas, jo šķiet, ka tās mani kaut kā ietekmēs nākotnē. Tāda kā paranoja. Bet par šo gan nezinu vai tas kaut kā saistīts ar manu jeseņinismu.
Bet man piemēram, nav bail no cilvēkiem zāles ietekmē, taču man reāli ir bail no cilvēkiem, kas ir alkohola ietekmē. Tādēļ arī savā ziņā pretreakcija - uzskatu, ka zāle ir mazāk kaitīga apkārtējiem un tādēļ nesaprotu, kāpēc alkohols ir tik pieejams un tiek reklamēts visās malās, taču marihuānu padara par milzīgu ļaunumu.

Heh, bet par to "pēc nāves" - es ticu reinkarnācijai un tādēļ man tas daudz ko izskaidro. Te atkal jāpiesauc budisms, jo vispār piekrītu daudz kam, kas tajā tiek mācīts. Arī karmai, piemēram.
04.09.2012 23:32 |

Reitings 6037
Es arī ticu reinkarnācijai un karmai! Atceros arī savas iepriekšējās dzīves. Un manā dzīvē liela nozīme ir garīgumam (ne reliģijai, noteikti nē), bet meditācijai, sevis sakārtošanai, sapņiem - jo tie piepildās, kā arī citām lietām.
04.09.2012 23:41 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
šausmas. aizpildīju to testu un sanācu Inspektors (Maksims). apraksts liek izklausīties pēc kaut kāda bezjūtīga robota :D

Stingrs sistēmas un struktūras, likumu cilvēks, konkrēts, tiešs un nopietns ar milzīgu atbildības sajūtu, skaidru loģisko domāšanu, konkrētu aktuālu problēmu risinātājs. Konservatīvs. Augstas hierarhijas cienītājs, dominante kolektīvā, Gribasspēks, mērķtiecība, kārtība un disciplīna, ir vienmēr kopā ar viņu. Teicams administrators. Tam apkārt nepieciešama skaista vide, sakopti ļaudis. Piesardzīgs, noslēgts, bez vajadzības nekomunicējas, cietsirdīgs pret likuma pārkāpējiem, nepielaidīgs. Slikti izprot cilvēka individualitāti, viņa emocionāls izpausmes.
04.09.2012 23:53 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es arī esmu pildījusi - kaut kad sen atpakaļ.
Es arī esmu tas bezjūtīgais robots - Inspektors (Maksims). :)
05.09.2012 00:01 |

Reitings 77
Reģ: 24.09.2011
Es arī intereses pēc izpildīju Jung testu, rezultāts sanāca tik pārsteidzoši precīzs! Nebiju ko tādu gaidījusi! Paldies,meitenes, tagad man būs ko papētīt :)
05.09.2012 00:02 |

Reitings 102
Reģ: 09.04.2012
un tas tests ir kur?
05.09.2012 00:06 |

Reitings 114
Reģ: 11.11.2011
esmu vairākās vietās pildījusi tādus testus un mūždien sanāk viens un tas pats. apraksts - pilnīgi par mani. draugam arī liku tos testus pildīt. ieinteresēja. un viņam arī visos viens un tas pats, kā arī apraksts ļoti atbilstošs viņam.
05.09.2012 00:33 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Man nepatīk šādi testi, jo atbildes "jā"/"nē" mainās no dienas uz dienu.
Redz, šodien pildot, sanācu tas pats INFP.
05.09.2012 01:09 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Cik esmu pildijusi, puse uz pusi - Hakslijs un Hamlets. Sodien tikko aizpildiju - Hakslijs! :D
jeb Ekstraversija(88%), Ētika(65%), Intuīcija(71%), Iracionālisms(81%)
Vienmer gan nejutos tik iracionalaja un intuitiva.. Logiskums mani ari diezgan specigs, bet ne sobrid laikam :D
05.09.2012 06:24 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
pacelšu :)
05.09.2012 19:56 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Pievienojos Jeseninu barinam! Teiksu, ka gruta dzive mums tadiem nedaudz 'pa gaisu' cilvekiem, kuriem logika ipasi nestrada :D . Labi, ka vel intuicija kaut druscin glabj situaciju.
10.09.2012 03:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)