Reāli briesmīgs uzskats!!!
Reāli briesmīgi ir kāda viedokli nosaukt par briesmīgu. Bet ne par to>
Situācijas un cilvēki mēdz būt dažādi. Jau teicu - kāda būs laimīga arī bez bērniem, bet ne tuvu visas. Un, ne jau tāpēc, lai tevi kāds vecumdienās čubinātu, jādzemdē bērni. Bērni jādzemdē tāpēc, ka ir velme pēc tiem. Vienkārši ar iepriekšējo komentāru gribēju pateikt, ka reizēm vēlme atnāk par vēlu un reizēm mēs pašas nesaprotam, ko gribam. Bez tam večiem konkrētā dzīves posmā arī var iestāties "sugas turpināšanas misija". Un, ko tad? Vīrieši jau var radīt bērnus arī 70 gadu vecumā, dažs pat vēlāk.
Es arī negribēju dzemdēt 21 viena gada vecumā, bet šobrīd grūti vispār iedomāties, ka dzīve varētu būt laimīga, bez mazās. Un reizēm mani tracita tas, ka cilvēki saka, ka man bērns esot par ātru, es esot par jaunu. Muļķības. 14, 15, 16 gados, varbūt jā, bet jebkurā citā laikā - nē, tas ir tieši laikā. Un jūs pat iedomāties nevariet, ko jūs spējat, ja jūs gaidat bērnu. Protams, ideāli, ja ir vismaz darbs, iesākumam. Bet pārējo visu izdarīsi, lai bērnam būtu sava vietiņa, lai būtu viss, kas nepieciešams. Es arī kojās dzīvoju, kad uzzināju, ka esmu stāvoklī. Uzreiz sāku naudu krāt dzīvoklim, bērna lietiņām un tā tālāk. Un rezultātā - man bija viss, kas nepieciešams, kad piedzima sīkaliņa. Tā, kā nav, ko nosodīt tās, kuras lēmumu paturēt bērninu pieņem spiedīgos apstākļos.
Galīgi neesmu kļuvusi par uķi, puķi mammīti un arī degradēties sev neļauju, tā kā tā "izkrišana no aprites" ir visai relatīvs jēdziens.