Man sagribējās bērnu, kad bija 21... ar tagadējo draugu bijām kopā vien 2 mēnešus, un bija sajūta, ka vajag un viss :D :D :D Iepriekš man nenāca tādas domas prātā vispār un vispār bērni nepatika un domāju, ka ātrāk par 25 nekādā gadījumā.... Bet bija tāds, kā klikšķis un tadgad manam puikam jau ir 3 gadiņi un viņš ir fantastiskākais kas vien var būt...
Es uzskatu,ka izvēlējos pareizāko ceļu, mans bērns jau būs paaudzies, es savos 24 ( kad citas tikai sāk domāt ka varbūt vajadzētu bērnu) mierīgi rāpjos pa karjeras kāpnēm, laika ziņā varētu, uzsākt arī mācības, kuras pametu ( nu ir jau grūtnieces un jaunās māmiņas kuras nepamet un dara visu reizē, es neibju no tām),... Nu lūk ar to gribu teikt, ka mani tagad, ja vien nesagribēšu otro bērnu, kuru jau sāk gribēties, nekas nespēj apturēt..
šķiet stulbi, uzrāpties pa karjeras kāpnēm, būt veiksm;igai jaunai sievietei, un tad aiziet dekrētā nosē'de't mājās 2 gadus un totāli izkrist no aprites... pat ja tuvāko gadu laikā man būtu otrais bērns arī tad kad tam jau būtu 3 gadi nebūtu es vēl tik veca... bet tās kuras plāno 1 bērnu ap 30 man šķiet reāli pašas sev visu šo ilgi un dikti izkopto karjeru un dživi izčakarē...