ardievas seksa dēļ.

Reitings 38
Reģ: 22.08.2012
Sveikas, šajā svētdienā!
Man diena iesākusies šausmīgi.
Izšķīros ar savu puisi, jo vairs nevaru tā turpināt. Varbūt kādai liksies muļķīgs iemesls, bet mums nesaskan seksā. Draugs seksu grib labi ja reizi nedēļā un pat tad tādu ašo variantu. Man ļoti patīk "fiksie", ja tiem seko arī kaut kas nopietnāks vismaz laiku pa laikam, bet viņam tas nav vajadzīgs. Viņš ikdienā par seksu vispār nedomājot, tāpēc nesaprot, kā tas ir- gribēt pamīlēties.
Tas mani dzen kompleksos! Jo iekārdināt viņu nav iespējams, vismaz es personīgi to nespēju, un līdz ar to es jūtos nevērtīga kā sieviete. Man grūst pašapziņa.

Pat sāku domāt, vai viņam nav cita, jo pēdējā laikā mums sekss ir bijis tikai viņam zem grādiem un tad kaut kur pa fikso. Bet to "Citas" variantu it kā var atmest.

Viņš pateica, ka viņam neesot interesanti ar mani. Bet smieklīgākais, ka es vienmēr esmu bijusi atvērta mēģināt ko jaunu, man ļoti patīk "fiksie", sevišķi dažādās publiskās vietās (nu ne jau dienas laikā parkā uz soliņa, bet domāju Jūs sapratāt). Ja mums ir tas fiksais, tad atkal varu aizmirst par seksu ilgu laiku. Ja mums ir daudz maz normāls sekss, tad tas tāpat ir dažas reizes mēnesī. Un viņam tas ir vienveidīgi. Kaut gan pats neko jēdzīgu nevar ierosināt, kā tad dažādot seksa dzīvi.

Vai Jums kādai ir nācies pārtraukt attiecības it kā tik šķietami muļķīga iemesla dēļ- pārāk reta un nekvalitatīva seksa dēļ? Vai vienkārši nesaderīgu uzskatu TĀ jomā?

Ir ļoti grūti, gribas raudāt, bet es saprotu, ka šķiršanās ir labākais variants. Jo es neesmu jutusies laimīga jau ilgi.
02.09.2012 12:54 |

Reitings 2
Reģ: 02.09.2012
man ir faktiski tas pats ar sievu. Man vajag/gribas daudz un kvalitatīvi, bet viņai nē. Viņai pietiek reizi/divas mēnesī, pat varētu retāk, ja vien es negribētu. Man gribas biežāk, bet vairs nav jau patīkami "uzbāzties" apzinoties ka viņai negribas. Ja tā padomā, nekad nav bijis tā ka viņai ļoti gribētos. Tas mani dzen depresijā. Pat nez ko/kā lai risina šo problēmu. Un nepavisam nav tā ka es domāju tikai par sevi, man ir svarīga arī viņas sajūta.

Mīļākā? Vienkārši nogaidīt?

Varbūt šeit ir tādas kurām ir tā ka reti gribas. Vai esat mainījušās? Kas to ietekmēja?
02.09.2012 14:55 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
Viņš pateica, ka viņam neesot interesanti ar mani.

un visa atbilde.
ja man nebūtu interesanti ar savu puisis gultā, tad es arī censtos par seksu domā (un ar to nodarboties) pēc iespējas mazāk...
02.09.2012 15:04 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
a tā padomā, nekad nav bijis tā ka viņai ļoti gribētos. Tas mani dzen depresijā.

Ko precējies? Sekss ir ļoti butiska attiecību sastāvdaļa.
02.09.2012 15:06 |

Reitings 2
Ko precējies?

Cerēju ka pēc kāzām viss mainīsies, nebūs psiholoģiskā barjera. Pati arī to apgalvoja, bet neizskatās ka tas bija īstais iemesls.
02.09.2012 15:18 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Jā, nekā patīkama... Un žēl, ka draugs nav gatavs kaut ko mainīt, lai uzlabotu jūsu gultas dzīvi..

Būtu viņam tas viss pietiekoši svarīgi, kko domātu un darītu lietas labā!
02.09.2012 16:16 |

Reitings 137
Reģ: 11.08.2012
Iedomājieties otrādi - tas puisis ir briesmīgs, bet sekss man ar viņu ir ideāls, ne ar vienu citu tik labi nav bijis nekad. Tā nu es esmu ar viņu, seksa pēc.
02.09.2012 16:53 |

Reitings 17
Man interese pēc seksa ar savu ex sāka zust, tad kad sāka zust vēlme būt ar viņu kopā kā pārim. Pamazām sāka parādītes sajūta, ka viņš man ir tikai kā draugs, ar ko var izrunāties par visu, aiziet kopā uz ballītēm, jauki pavadīt laiku, nevis kā mans puisis. Seksu ar viņu uztvēru kā pienākumu attiecībās. Zināju, ja seksa nebūs šķirsimies un es pazaudēšu viņu arī kā draugu. Nedaudz baidījos no tā. Turklāt man sāka krist uz nerviem tas, ka viņš visu laiku man sāka uzstāt ar to, ka viņam gribās seksu. Tā retā seksa laikā, kas mums bija, domāju par darbu, par lietām, kas man rīt jāpaspēj izdarīt un seksa beigās vēl paspēju apraudāties, jo jutos nelaimīga šajās attiecības. Sapratu, ka sevi nevaru vairs ilgāk mocīt un sava labsajūta man tomēr ir svarīgāka, tāpēc jau gadu esmu laimīgi šķīrusies no šīs personas.
02.09.2012 16:55 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Māris tevi vienkārši apvārdoja, tas arī vis, citu izskaidrojumu neredzu. Nevar tik ātri mainīties cilvēks, kāds viņš ir tāds ir.
Kapēc jāmeklē mīļākā, ja bērni nav tad šķiriet, kamēr vēl vari. Ja bērni ir tad nu domā pats, kā iziet no šīs situācijas, bet šķiet ka jau izdomāji.
Man pat prātā neienāktu šādā veidā laulībās ievilināt cilvēku.
02.09.2012 20:39 |

Reitings 385
Tu gadījumā neesi arī stāvoklī no iepriekšējām diskusijām tā varēja noprast? Tad varbūt arī hormoni savu lomu spēlē un emocijas sakāpinās un nevajag visu sasteigt ar lēmumiem. :)
02.09.2012 20:47 |

Reitings 3966
Khmm pagaidām vel nee. :D Tu būsi pirmā kas to uzzinās
02.09.2012 21:03 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
esmu pasutijusi chali seksa delj,ja nesaskan seksa tad ar laiku ari citas lietas nesaskan
02.09.2012 21:27 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Man grūst pašapziņa.

Kā tas ir?
02.09.2012 22:08 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Ja buutu autores vietaa, tad nedomaajot pamestu....
03.09.2012 01:21 |

Reitings 38
Reģ: 22.08.2012
Es drīz iešu pie dakteres, tad redzēs kā ir ar to grūtniecību.. Man pašai sāk šķist, vai tik tur nav vienkārši kaut kas sagājis uz īso ar reprodiktivo veselību.. Kad zināšu 100% esmu / neesmu stāvoklī, tad arī domāšu, ko iesākt ar savu dzivi.

Anna- pašapziņa grūst, jo es nejūtos iekārojama sava vīrieša acīs. Lai ko viņš man teiktu, es neticu viņa vārdiem. es nespēju tikt pāri kaut kādam kompleksam, ka viņam nav tīkams mans ķermenis un pat tās reizes, kad esmu mēģinājusi viņu uzvedināt uz seksu, man tas nav izdevies.
03.09.2012 09:40 |

Reitings 218
Reģ: 10.08.2012
Man ir bijis ta, nodraudzejos ar puisi 2menesus, pectam pametu vinu, ja sex ari bija viens no iemesliem, bet ne galvenais! Pec laika atkal sagajam kopa, un vel pec laika sex uzlabojas:)
03.09.2012 09:56 |

Reitings 385
amia, tas bija jautājums autorei. :)
Man absolūti nav svarīgi, kad kura ir stāvoklī, tikai lasīju iepriekšējās autores diskusijas secinu, ka, ja šādas domas radušās grūtniecības vai citu veselības problēmu dēļ, tad labāk nepieņemt tik svarīgus lēmumus kā šķiršanās emociju vai hormonu iespaidā. Citādi vēlāk var nākties dzīvē ļoti vilties un rasties daudz nopietnākas problēmas par nesaskaņu sexā (ko es vispār principā uzskatu par nopietnu problēmu). Iespējams, ka vīrieša atbalsts vēl daudz kur būs nepieciešams. Tāpēc nepārsteidzies, izšķirties var paspēt, ja nav citu risinājumu.
03.09.2012 10:08 |

Reitings 376
Reģ: 25.03.2012
nu es nespēju būt kopā, ja seksā nesaskan.. tas ir nereāli, manuprāt :D
03.09.2012 13:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits