Sveikas, šajā svētdienā!
Man diena iesākusies šausmīgi.
Izšķīros ar savu puisi, jo vairs nevaru tā turpināt. Varbūt kādai liksies muļķīgs iemesls, bet mums nesaskan seksā. Draugs seksu grib labi ja reizi nedēļā un pat tad tādu ašo variantu. Man ļoti patīk "fiksie", ja tiem seko arī kaut kas nopietnāks vismaz laiku pa laikam, bet viņam tas nav vajadzīgs. Viņš ikdienā par seksu vispār nedomājot, tāpēc nesaprot, kā tas ir- gribēt pamīlēties.
Tas mani dzen kompleksos! Jo iekārdināt viņu nav iespējams, vismaz es personīgi to nespēju, un līdz ar to es jūtos nevērtīga kā sieviete. Man grūst pašapziņa.
Pat sāku domāt, vai viņam nav cita, jo pēdējā laikā mums sekss ir bijis tikai viņam zem grādiem un tad kaut kur pa fikso. Bet to "Citas" variantu it kā var atmest.
Viņš pateica, ka viņam neesot interesanti ar mani. Bet smieklīgākais, ka es vienmēr esmu bijusi atvērta mēģināt ko jaunu, man ļoti patīk "fiksie", sevišķi dažādās publiskās vietās (nu ne jau dienas laikā parkā uz soliņa, bet domāju Jūs sapratāt). Ja mums ir tas fiksais, tad atkal varu aizmirst par seksu ilgu laiku. Ja mums ir daudz maz normāls sekss, tad tas tāpat ir dažas reizes mēnesī. Un viņam tas ir vienveidīgi. Kaut gan pats neko jēdzīgu nevar ierosināt, kā tad dažādot seksa dzīvi.
Vai Jums kādai ir nācies pārtraukt attiecības it kā tik šķietami muļķīga iemesla dēļ- pārāk reta un nekvalitatīva seksa dēļ? Vai vienkārši nesaderīgu uzskatu TĀ jomā?
Ir ļoti grūti, gribas raudāt, bet es saprotu, ka šķiršanās ir labākais variants. Jo es neesmu jutusies laimīga jau ilgi.