Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

ardievas seksa dēļ.

Reitings 38
Reģ: 22.08.2012
Sveikas, šajā svētdienā!
Man diena iesākusies šausmīgi.
Izšķīros ar savu puisi, jo vairs nevaru tā turpināt. Varbūt kādai liksies muļķīgs iemesls, bet mums nesaskan seksā. Draugs seksu grib labi ja reizi nedēļā un pat tad tādu ašo variantu. Man ļoti patīk "fiksie", ja tiem seko arī kaut kas nopietnāks vismaz laiku pa laikam, bet viņam tas nav vajadzīgs. Viņš ikdienā par seksu vispār nedomājot, tāpēc nesaprot, kā tas ir- gribēt pamīlēties.
Tas mani dzen kompleksos! Jo iekārdināt viņu nav iespējams, vismaz es personīgi to nespēju, un līdz ar to es jūtos nevērtīga kā sieviete. Man grūst pašapziņa.

Pat sāku domāt, vai viņam nav cita, jo pēdējā laikā mums sekss ir bijis tikai viņam zem grādiem un tad kaut kur pa fikso. Bet to "Citas" variantu it kā var atmest.

Viņš pateica, ka viņam neesot interesanti ar mani. Bet smieklīgākais, ka es vienmēr esmu bijusi atvērta mēģināt ko jaunu, man ļoti patīk "fiksie", sevišķi dažādās publiskās vietās (nu ne jau dienas laikā parkā uz soliņa, bet domāju Jūs sapratāt). Ja mums ir tas fiksais, tad atkal varu aizmirst par seksu ilgu laiku. Ja mums ir daudz maz normāls sekss, tad tas tāpat ir dažas reizes mēnesī. Un viņam tas ir vienveidīgi. Kaut gan pats neko jēdzīgu nevar ierosināt, kā tad dažādot seksa dzīvi.

Vai Jums kādai ir nācies pārtraukt attiecības it kā tik šķietami muļķīga iemesla dēļ- pārāk reta un nekvalitatīva seksa dēļ? Vai vienkārši nesaderīgu uzskatu TĀ jomā?

Ir ļoti grūti, gribas raudāt, bet es saprotu, ka šķiršanās ir labākais variants. Jo es neesmu jutusies laimīga jau ilgi.
02.09.2012 12:54 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Vai Jums kādai ir nācies pārtraukt attiecības it kā tik šķietami muļķīga iemesla dēļ- pārāk reta un nekvalitatīva seksa dēļ?

Tas ir viens no labu attiecību pamatakmeņiem, nevis muļķīgs iemesls.
02.09.2012 12:59 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Galvenais, lai nevaino sevi!
Tā gadās - Jums nebija vienkārši saderība, tas arī viss :)
Ar vienu cilvēku mums grūti sevi pierunāt uz seksu bez redzama iemesla, ar citiem - esam gatavi kaut katru mīļu brīdi pamīlēties.
Noteikti to neuztver personīgi.
02.09.2012 12:59 |

Reitings 91
Reģ: 25.07.2012
Mani manā vīrietī lielākā daļa apmierina,bet liela problēma ir tajā,ka mums vispār sekss kā tāds reāli nav,jo viņam ir tā problēma,ka ātri beidz,tad nu es pat nezinu ko lai dara,jo mani tas neapmieri. Es par šķiršanos no viņa vēl neesmu domājusi,lai gan atceroties to,ka pēdējo reizi sekss man bijis tik ļoti sen un tāpat neviena reize pa šiem diviem gadiem kopdzīvē nav bijusi normāla reize,kad sekss ir bijis tāds,kādu es vēlētos. Tā laikam ir vienīgā problēma attiecībās,kur mums tiešām nekas nesanāk un man jau vairs nav cerību,ka kaut kas mainīsies tajā ziņā.
02.09.2012 13:06 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
jā esmu,bet tas bija viens no iemesliem neviss vienīgais dēļ kā pamest..sākumā var pieciest,ka nav tik bieži ,vai arī ilgi kvalatīvi kā vēlētos, bet kad ar laiku sāk parādīties vēl nepilnības citās jomās, tad ....
02.09.2012 13:10 |

Reitings 38
Puķu meitene- izklausās, ka mums līdzīgi stāsti. Arī mans draugs pārāk ātri beidza, bet ir liels bet- viņš pasūtīja no interneta anestezejošu krēmu, lai padarītu locekli mazāk jūtīgu, un tas krēms tiešām palīdz, tikai redz- viņam nevajag to ilgo seksu. Tāpēc krēms stāv plauktā un žūst.

Un, ja godīgi, es ar savu nu jau bijušo puisi vnk jūtos.. slikti. Es nezinu kādēļ man ar viņu zūd pašvērtējums! Kopā ar citiem cilvēkiem un citu puišu acīs es jūtos skaista! Man īstenībā ir piekāst, ko citi domā par mani vai manu izskatu. Bet sava drauga klātbūtnē es nespēju justies skaista, iekārojama. Viņam pašapziņa ir ar uzviju, un reizēm liekas, ka viņa pašapziņa vienkārši spiež manējo pie zemes. Viņam pašvērtējums ar kaudzīti, man ar bedrīti. Viņš saka, ka es esmu smuka, skaista, utt. Bet es tam neticu! Ja man to pateiks kāds cits- forši. Ja pasaka viņš, es neticu.
Aaaaaaa, tagad es visu to malšu savā galvā, kamēr atkal liksies, ka esmu es vienīgā pie visa vainīga.
02.09.2012 13:14 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
skaidrs ka vinsh neizmainisies, ja atri beidz...tad vinjam ir interese, tu vinju uzbudini, tik vinsh neprot savaldiit savas jutas. koroch jalieto kremu vai citu metodi :D
02.09.2012 14:01 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tu pareizi darīji, jo tas tevi izbesītu agri vai vēlu tāpat.
02.09.2012 14:03 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Nu es arī esmu tāda, kurai nevajag seksu biežāk kā 1x nedēļā vai pat divās. Vienkārši es to neuzskatu par attiecību pamatakmeni, bet gan vienkārši par jautru un patīkamu sastāvdaļu. Bet ja gultas vēlmēr jums nesaskanēja, tad tiešām grūti palikt kopā. Man bija situācija, kur es biju tādā lomā, kā tavs vīrietis, bet man puisis bija tā kā tavā lomā. Man jau beigās sāka likties, ka viņam neko citu nevajag. Nu jā, attiecības beidzās un viens no iemesliem bija tieši nesaderība gultā.
02.09.2012 14:09 |

Reitings 91
tricity - Tu pareizi darīji,ka aizgāji no viņa. Ar citu vīrieti gan jau jutīsies daudz labāka,skaistāka,sievišķīgāka ;) Pārdzīvojumi vienmēr pēc šķiršanās ir,citam lielāki,citam mazāki,pārāk daudz par viņu un šo šķiršanos nedomā,nav tā vērts,dzīvo tālāk,iepazīsti jaunus vīriešus,kuri cienīs Tevi kā sievieti un ļaus Tev 100% justies labi ;)

Par tiem kremiem esmu dzirdējusi,bet mans puisis īsti nevēlas tos lietot,grib,lai viss dabiskā ceļā mainās,bet nu tas ir gandrīz nereāli. Viņš saprot,ka mēs abi esam šajā ziņā neapmierināti,jo viņš neko baudāmu neizjūt seksa laikā,jo beidz ļoti ātri un neko nespēj no šī kopīgā mirkļa izbaudīt,es jau vismazāk kaut ko izjūtu,no trīs grūdieniem jau nu tiešām neko nevar izbaudīt un garīgais vienmēr pēc tam ir uz nulli un mēs pat citreiz pēc šādām situācijām nerunājam. Abi klusējam un man tas šausmīgi nepatīk,pat ja mēģinu par to parunāt,viņam šī tēma ir sāpīga,jo jūtās pilnīgi vainīgs mūsu abu priekšā.
02.09.2012 14:12 |

Reitings 473
Puķu Meitene- iesaku ieteikt puisim pamēģināt, to darot, sakrustot kājas. Nu nejau pēdas, bet visas kājas. :D Palīdz nedaudz.
Un vēl- nedomāt par beigšanu. Mums arī bija tāda problēma, dažreiz vēl tagad arī ir, bet es viņam mēģinu ieskaidrot, ka nevajag par to domāt un vajag biežāk mainī pozas. Tagadbauda ir daudz ilgāka gan man, gan viņam. :)
02.09.2012 14:18 |

Reitings 362
Puku Meiteen, jums jatrenejas ))) nevis jaklusee))))))))))

Idoitbetter, paprasi Tricity vinjas bijusha drauga numuru, jums bus saderiba )))
02.09.2012 14:18 |

Reitings 473
cap, nēe, man pašai ir pietiekami labs draugs :)
02.09.2012 14:21 |

Reitings 362
)))))))))
02.09.2012 14:25 |

Reitings 38
Pats labākais, ka arī man seksu nevajag katru dienu, pat ne katru otro dienu. Pietiktu tiešām reizi, divas nedēļā, bet tas ka pat tās retās reizes ir ar 0 kvalitāti vai pat baudu. Es pat neuzbudinājos priekšspēļu laikā. Vārdu sakot sanāk, ka pēdējā laikā mēs abi vairs pat seksu negribējām, jo fiziski mums vienam pret otru iekāres vairs nav.

Vienīgi ļoti pietrūks viņa tieši kā drauga. Jo par spīti visam, viņš bija mans labākais draugs ar kuru pasmieties un kopā darīt muļķības.

Puķu Meitene, tiešām līdzīgas situācijas,arī man pēc seksa bija tāds nevis kaifīgs atpūtas mirklis, bet gan sabojāts garīgais. Kopš ienāca tas krems mūsu dzīvēs, uz brīdi viss bija labi, bet tad viņš pateica, ka ilgāks sekss no viņa redz prasot fizisku piepūli. Dabiskā ceļā kaut kas var mainīties, manuprāt, tikai, ja kaut kā garīgi strādā ar to, esmu dzirdējusi par mantrām vai vēl ko tādu, kaut kādu meditācijai līdzīgu efektu, nezinu kā to nosaukt.
02.09.2012 14:26 |

Reitings 91
cap - trennēties nesanāk,jo pēdējā laikā man atsaka,pateica,ka negrib likt man vīņā kārtējo reizi vilties,bet ar atteikšanu jau nekas nemainīsies. Nu neko darīt,dzīvoju bez seksa un vairāk veltu laiku visādiem mājas darbiem utt.,nekādu glāstu utt nav,jo nav ko iekārdināt sevi,ja turpinājuma tāpat nebūs.
02.09.2012 14:28 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Es atkal nevaru izturet, ka dzheks vislaik ir gribosh, beidz un atkal shis jau grib. Es tev varu aizdot savu bijusho...
02.09.2012 14:32 |

Reitings 3966
:D
02.09.2012 14:32 |

Reitings 91
tricity - jā,ar to labāko draugu man ir tas pats ar manu puisi. Ar viņu var par visu izrunāties,uzticēt kādu savu bēdu,tāpat arī viņš kaut ko uztic man. Daudz jauki brīži pavadīti kopā,superīgi piedzīvojumi,bet nu viss pilnīgi ideāli nevar būt. Ar seksu arī nekad neesmu aizrāvusies,mums vispār sekss pārsvarā ir vienu reizi trijās/četrās nedēļās,jo neesam tādi,kuriem baigi to vajadzētu,kā arī citi apstākļi ietekmē to biežumu,bet nu pat tā viena reize ir nekāda... Viņš ir tiešām superīgs vīrietis,iepriekšējais pat blakus nestāv manam tagadējam puisim,agrāk es jutos līdzīgi kā Tu tagad. Nejutos sievišķīga,jutos tāda kā vienaldzīga bijušajam. Viņš var teikt pret mani izturējās kā pret kaut kādu niecību,bija pacēlis roku pret mani,tas bija vnk šausmīgs laiks manā dzīvē,man prieks,ka tas viss ir sen pagātnē un,ka man blakus ir tiešām labs,mīloš vīrietis,kurš nekad man nenodarīs pāri un jebkurā situācijā man palīdzēs/aizstāvēs,bet nu savi mīnusi tādām jaukām attiecībām arī ir :) viss nevar būt ideāli labi.
02.09.2012 14:39 |

Reitings 38
Vissāpīgāk laikam tiešām ir tas, ka jāzaudē savs labākais draugs.
02.09.2012 14:45 |

Reitings 45
Šobrīd līdzīga situāciju, tikai pretējās lomās. Gribu šķirties tāpēc, ka nesaskan gultā - viņš domā tikai par sevi, rezultātā jūtos izmantota un tāpēc seksu ar viņu vispār vairāk nevēlos. Runāšana nelīdz. Un kā jau Tu rakstīji, pēc seksa nav patīkams "čills", bet gan nokaitēta atmosfēra un sabojāts garastāvoklis. Rezultātā nejūtu pret viņu vairāk fizisku pievilkšanu.
Citādi saprotamies no pusvārda, attiecībās valda godīgums un kopā ir labi. Tāpēc jūtos draņķīgi un negribu viņu zaudēt.. Bet saprotu, ka nespētu visu mūžu būt tādās attiecībās - tas jau kā dzīvot kopā ar labāko draugu.
Tā kā - neesi vienīgā un tas nebūt nav muļķīgs iemesls!
02.09.2012 14:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits