Сделай шаг к Мечте!

Reitings 50
Reģ: 16.07.2012
У тебя есть мечта?
Сколько лет тебе нужно будет работать, чтобы осуществить свою мечту?
С Oriflame ты можешь заработать уже сегодня,
а также осуществить свои мечты завтра!
- Мы не предлагаем тебе бегать по городу с каталогом, мы предлагаем тебе
начать свой собственный бизнес.
- Мы НЕ предлагаем 10-15 лат дополнительного заработка, мы предлагаем доход от 500 Ls в месяц и выше.
Красота спасет мир? Да!
А еще она поможет стать успешной и обеспеченной!
Если ты хочешь узнать - как заставить красоту служить твоему успеху,
присоединяйся к нашей команде!
01.09.2012 21:17 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Virsraksts krievu valodā, ja nepatīk vaio nemāšk to valodu kāpēc sevi jākacina uz jālasa? Es nelasu to kas mani nesaista .Tieši tik vienkārši. Spiesta lieta jau nav. Un rupji norādīt ko te kuram darīt nav gudri.,Neesat jau portāla īpašnieces.

Nesaki kas man jādara, un es neteikšu kur tev jaiet :D
02.09.2012 12:01 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
jopcik. kas tā pa diršanu :D nepiedāvājam skraidīt pa visu pasauli ar katalogu, piedāvājam veidot savu biznesu = iedod katalogu , skraidi ar to pa visu pasauli, hah :D
galvenais jau kā pasniedz ideju , un es tiešam esmu pārliecināta , ka kāda arī uz šitādām hui*ām uzķeras :D
man tik ļoti žēl tās nabaga sievietes/meitenes , kuras skraida ar tiem katalogiem, ak Dievs man dažreiz šķiet , ka tas cilvēks izdarīs VISU,lai tikai iesmērētu to produkciju!
Sis gan nav piramīdu princips, bet runājot arī pa tam piramīdām, dzirdeju vienu ļoti labu lietu no kkādas tur speciālistes, ka piramīdas princips jau pasā saknē ir lemts neveiksmei, jo pasaulē ir diemžēl ierobezots skaits cilvēku, tā kā noteikti agri vai vēlu tas viss noiet pa burbuli.
Piramīdas + avon/oriflame/faberlic = viss vienā maisā bāžams :D
02.09.2012 12:47 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
un + odyssey! tā man bija pirmā doma, kad ieraudziju virsrakstu, bet izlasiju, jo likās interesanti nu kāda tad biezpienmaize ir tā oriflame izplatišana :D
02.09.2012 12:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits