Divi šīzo? Vai slima mīlestība?

Reitings 10
Reģ: 19.04.2012
Labrīt,

Nekad iepriekš nebiju aizdomājusies un nezinu, vai vispār spēšu pati sev sniegt objektīvu paskaidrojumu, par savu situāciju attiecībās.
Ar puisi esam kopā kādu ilgāku laiciņu, tiešām nezinu precīzi cik, bet gada robeža ir pārsniegta noteikti :D

Nezinu vai viss kas noticis iepriekš kautkā ietekmē pašreizzējo - konkrēto situāciju.
Bet, greizsirdība. Ar lielo burtu. Mīlzīga. Ja es lilveikalā ieiešu pa blakus durvīm, es viņu necienu, nemīlu, tas pats, ejot kopā - mēģinu skatīties tikai taisni, jo pametot galvu uz citu pusi, skaitās blozdierēšana. Ja esmu nopietna, un nedūdojos kad satieku, tas viņam ir pamats domāt, ka mīlu mazāk. Un nejau tas tikai ir traucējoši, bet tam seko vārdi, kā ''Maita, mau*a u.t.t Viss ko uzvelku ir piedauzīgi, vienmēr pārbauda visu, telefonu, apakšveļu u.t.t.
Bet tas nebūtu galvenais, viņa taktikas vērstas pret mani, protams.
Viņš visādos veidos cenšas būt vēss un neizrādīt jūtas, protams ne vienmēr viņam tas sanāk. , bet ja atkal esmu par ko ''nogrēkojusies'' tad tik sākās, sajūta, ka runāju ar ledus kluci, labi, man tas īpaši netraucē, bet tomēr, jautāju kam viņš visu to uztēlo, vai viņam patīk tā? Viņš tik smaida un saka, ''neko tu nezini, netēloju'' un pēc minutēm 5, kad vairs neko nejautāju, ''Tev pat neinteresē, kāpēc es tā uzvedos, jo es Tevi diemžēl tik nežēlīgi mīlu, ka nezinu ko man ar to iesākt''. Ok, es saprotu, varbū vaina manī, tāpēc cenšos kļūt jaukaka, bet tas parasti beidzas jeb ar to, ka ''Tu to nedari no sirds, tiko izrunājām, un tu tik strauji mainies'', jeb arī viņš atkal notēlo vēso un izturās tā itkā viņam būtu vienalga.
Nu bļāviens pati izlasīju un saprotu, ka izklausās ka iet runa pa diviem šizofrēniķiem.
Arī visi tie sīkumi, pīpējam uz balkona, un viņš man stāsta, ka ir pārliecināts, ka es kamēr bijām atsevišķi pāris dienas, esmu bezmaz rotai izgājusi cauri, un sažmiedz rokas ar trakām acīm, un nākamā momentā piespiež un saka ka nekad nevarētu iedomāties dzīvi bez manis. Kāpēc tā ir, es tiešām nedodu pamatu, vai tā ir mīlestība, ja cilvēks izmanto taktikas pret tevi, lai izspiestu emocijas un dusmas un prieku un vainas sajūtu un visu pārējo?
01.09.2012 11:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pilniigi piekriitu nazukam!:)Te tiesaam tas vietaa!Te ne tikai nav miilestiibas no vina puses,bet arii izteikta neciena pret cilveeku!Taa greizsirdiiba ir viena lieta,bet tie vaardi....!Piekriitu-te noteikti buus vardarbiiba naaakotnee!Saakums jau ir nevisai labs-nav veerts pat ciiniities!Beedz!
01.09.2012 20:38 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
:D
varbut tas ir kaut kads jaunibas maksimalisms vai vins ir tempermentigs krievu tautibas virietis...jebkada zina uz plikas milestibas si nervu bojasana ilgi nevilksies.
jocigas jums tas attiecibas.
01.09.2012 21:00 |

10 gadi
Reitings 563
Reģ: 29.01.2009
Man vēl joprojām nepielec,kā tas ir pārbaudīt apakšveļu??!!!!! pārbauda vai pārvelc kko seksīgu pirms izej no mājas,kas varētu nozīmēt,ka ej pie citiem vai kā?!!! Vājprāts!!!!
01.09.2012 21:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
varbut parbauda vai svesa sperma nav iesukusies biksites?
01.09.2012 21:14 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Starp citu, bija viena filma, kurā greizsirdīgs čalis vilka no netīrā veļas groza ārā savas draudzenes biksītes, lai pārbaudītu, vai tajās nav iesūkusies sperma :D
01.09.2012 21:19 |

10 gadi
Reitings 563
Reģ: 29.01.2009
Dažreiz liekas, ka tādus ārprātus rāda tikai filmās un gribas teikt jā jā...trakie režisori,bet, jo tālāk dzīvo,jo saproti,ka dzīvē tādas lietas notiek,ka bail iedomāties.
01.09.2012 22:11 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Marta, es arī to pašu iedomājos:D
01.09.2012 22:12 |

Reitings 88
Reģ: 29.07.2010
bet jautājums tāds,
ja ir bijusi situācija, kad viens nokrāpj attiecībās, otrs piedod. kā lai normāli dzīvo tālāk? tā kontrolēšana un raizēšanās par otru un to, ko viņš dara, ir vēl spēcīgāka. jo parasti saka, ja vienreiz izdarīja, kas liedz darīt to vēl un vēl..
šādā situācijā būtu muļķīgi prasīt, vai tad tu otram cilvēkam neuzticies?

(īsti nav par autores tēmu, bet gan par kontrolēšanas jautājumu)
01.09.2012 23:40 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
kachin ja nevar pec tam uzticeties,tad nav ko piedot un turpinat but kopa. Slimiga kontrolesana attiecibas neglabj pec krapsanas. Ja ir pienjemts solis par piedoshanu un censanos saglabat attieciba sun ta teikt move on no ta notikuma,tad tas ir jarisina citadak,ir jamacas uzticeties atkal no jauna utt. Tas,ka zvanis 10x diena un sutis n-taas sms,cels sceenas situaciju tikai pasliktina. Ja nespej piedot,tad skjiries,bet savi nervi ar nav jaboja bailjojoties visu laiku,kur ir otrs cilveks.
01.09.2012 23:46 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii taa domaaju-ja pienemts leemums piedot,tad jaamaak aizmirst!Attieciibas buus loti saspringtas,ja visu laiku iecikleesies uz to ,ka atkal vareetu kraapt!Tad labaak skirties,nemociit sevi ar aizdomaam...!
01.09.2012 23:51 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Pashai bija situacija 17,18 gados,kad biju stresa visu laiku par to,kur puisis ir,es gan neterorizeju vinju,bet spiegoju un man bija mazie rukjisi,kas visu pastasta :D bet rezultata man bija vairak par 10kg nost(un tici man tas ir shausmigs skats uz mana auguma)un biju nekada gandriz pus gadu. Tas jau ari tapec,ka taja laika likas,ka viss ir tikai melns un balts. Tagad esmu gudraka :D
01.09.2012 23:58 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
kachin, nu tur ir divi varianti: vai nu tu streso un pēc laika samierinies un uzticies no jauna, vai nu tā arī nespēj piedot un moki sevi. no otrā varianta nekādas jēgas nav. ja ilgstoši nevari samierināties, saudzē sevi un šķiries
02.09.2012 01:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)