Divi šīzo? Vai slima mīlestība?

Reitings 10
Reģ: 19.04.2012
Labrīt,

Nekad iepriekš nebiju aizdomājusies un nezinu, vai vispār spēšu pati sev sniegt objektīvu paskaidrojumu, par savu situāciju attiecībās.
Ar puisi esam kopā kādu ilgāku laiciņu, tiešām nezinu precīzi cik, bet gada robeža ir pārsniegta noteikti :D

Nezinu vai viss kas noticis iepriekš kautkā ietekmē pašreizzējo - konkrēto situāciju.
Bet, greizsirdība. Ar lielo burtu. Mīlzīga. Ja es lilveikalā ieiešu pa blakus durvīm, es viņu necienu, nemīlu, tas pats, ejot kopā - mēģinu skatīties tikai taisni, jo pametot galvu uz citu pusi, skaitās blozdierēšana. Ja esmu nopietna, un nedūdojos kad satieku, tas viņam ir pamats domāt, ka mīlu mazāk. Un nejau tas tikai ir traucējoši, bet tam seko vārdi, kā ''Maita, mau*a u.t.t Viss ko uzvelku ir piedauzīgi, vienmēr pārbauda visu, telefonu, apakšveļu u.t.t.
Bet tas nebūtu galvenais, viņa taktikas vērstas pret mani, protams.
Viņš visādos veidos cenšas būt vēss un neizrādīt jūtas, protams ne vienmēr viņam tas sanāk. , bet ja atkal esmu par ko ''nogrēkojusies'' tad tik sākās, sajūta, ka runāju ar ledus kluci, labi, man tas īpaši netraucē, bet tomēr, jautāju kam viņš visu to uztēlo, vai viņam patīk tā? Viņš tik smaida un saka, ''neko tu nezini, netēloju'' un pēc minutēm 5, kad vairs neko nejautāju, ''Tev pat neinteresē, kāpēc es tā uzvedos, jo es Tevi diemžēl tik nežēlīgi mīlu, ka nezinu ko man ar to iesākt''. Ok, es saprotu, varbū vaina manī, tāpēc cenšos kļūt jaukaka, bet tas parasti beidzas jeb ar to, ka ''Tu to nedari no sirds, tiko izrunājām, un tu tik strauji mainies'', jeb arī viņš atkal notēlo vēso un izturās tā itkā viņam būtu vienalga.
Nu bļāviens pati izlasīju un saprotu, ka izklausās ka iet runa pa diviem šizofrēniķiem.
Arī visi tie sīkumi, pīpējam uz balkona, un viņš man stāsta, ka ir pārliecināts, ka es kamēr bijām atsevišķi pāris dienas, esmu bezmaz rotai izgājusi cauri, un sažmiedz rokas ar trakām acīm, un nākamā momentā piespiež un saka ka nekad nevarētu iedomāties dzīvi bez manis. Kāpēc tā ir, es tiešām nedodu pamatu, vai tā ir mīlestība, ja cilvēks izmanto taktikas pret tevi, lai izspiestu emocijas un dusmas un prieku un vainas sajūtu un visu pārējo?
01.09.2012 11:20 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Kā Tu kaut ko tādu spēj paciest? Tur ar mīlestību nav ne mazākā sakara, tā ir vistīrākā slimība. Attiecībās neliela greizsirdības deva ir laba, taču nu ne jau šitādos apmēros. Mūc ko kājas nes, kamēr viņš ar savu slimību nav Tevi pilnībā traumējis!
01.09.2012 13:05 |

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Tāds tādu atrod :)
01.09.2012 13:10 |

Reitings 556
Reģ: 13.09.2011
Bet vispār tāda uzvedība no vīrieša liecina tikai par nežēlīgi zemu pašvērtējumu.
01.09.2012 13:11 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
ja tik ļoti mīl, kāpēc nevar vienkārši to parādīt

Pirmkārt, esmu pilnībā pārliecināta, ka tur nav nekādas mīlestības. Tā ir apsēstība kā slimam cilvēkam. Objekts var būt jeb kura sieviete. Patrāpījusies esi Tu.
Otrkārt, mēģināšu salīdzinājumu izstāstīt - viņš ir alkoholiķis, bet tu līdzatkarīgā. Jo ja Tu sāktu kārtīgi apdomāt, Tu sen būtu aizgājusi. Bet man ir tāda sajūta, ka Tev tas k.kur dziļi iekšā patīk, šis vājprāts!
01.09.2012 13:12 |

Reitings 10
57days, Tu uzskati, ka es pati neapzināšos brīdi, kad kļūšu pati nelīdzsvarota? Un ir iespēja, ka man pašai tādas tieksmes parādīsies? Jo brīžiem man ir sajūta, ka es esmu zombijs. Attiecībām jāpiepilda, bet es staigāju iztukšota. Paldies, par TIEŠĀM atbalstu, jo gaidīju, ka manā adresē būs vairāk pārmetumi, apr to, ka pati neesmu īsti normāla. :)
01.09.2012 13:13 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Mani no malas vienmēr uzjautrina šādas attiecības. Nezinu, kā jums abiem ar pašvērtējumu, bet es noteikti neko tādu nepaciestu, jo kam man smadzenes čakarēt ar tik slimām lietām. Man būtu bail atrasties tādam blakus. Tikai ar smiekliem pateiktu :D Давай, до свидания!
01.09.2012 13:16 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
S., tev var ieteikt tikai un vienīgi viņu pamest. Pārmācīt vai izmainīt neizdosies un nav vērts.
01.09.2012 13:25 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Tas cilvēks ir nenobriedis, kompleksu un baiļu nomākts un neprot veidot attiecības. Varbūt bērnības trauma no vecākiem, varbūt no iepriekšējām attiecībām... Katrā ziņā, ja neesi perfekts psihiatrs, kurš spēs ievirzīt puisi pareizajā virzienā, labāk šādas attiecības izbeigt. Sev godīgi atbildot, Tu taču nedomā būt ar viņu kopā visu mūžu? Jo ilgāk ar viņu paliksi, jo lielāka paranoja Tev pēc tam var vilkties nākamajās attiecībās ("ka tik nepasmaidu pārdevējam, ka tik neizdaru to un šito..").
01.09.2012 13:33 |

10 gadi
Reitings 563
Laidies prom kamēr vari,ja neredzi,ka tā ir vardarbība bet domā,ka mīlestība,tad smagi maldies. Un es pat varu pateikt 90%,ka tad,kad gribēsi no viņa tikt vaļā,tik viegli nesanāks,viņš tevi vajās!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tu neatšķir greizsirdību no pakļaušanas,emocionāls vardarbības un kontroles"???????!!!!!!!!!!!!!ATTOPIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01.09.2012 13:57 |

10 gadi
Reitings 563
Pēc kāda laika viņš sāks palaist rokas uz aizdomu pamata. Beidz,VAII TIEŠĀM TĀDS MĪLESTĪBAS TRŪKUMS,KA GLAIMO ŠITĀDA MANIPULĀCIJA UN ŠANTĀŽA UN VĒL,KA SAKA,KA BEZ TEVIS DZI'VOT NEVAR?!!!!!!!!!!PZCCCCCCCCCC! TICI MAN,TĀ IR ŠANTĀŽA NEVIS BAIGAIS KOMPLIMENTS.
01.09.2012 14:00 |

Reitings 164
Reģ: 25.04.2009
Izklausās baisi. Kā Tu spēj to visu paciest? Tev tas nav apnicis? Vai tās reizes kad esi ar viņu laimīga kompensē to briesmīgo izturēšanos?
01.09.2012 14:02 |

Reitings 10
Es sparotu, ka šis var noformēties man ka ''īstu, ideālu attiecību'' modelis, pašai neapzinoties.
Bet, es gribu tikt skaidrībā, jo mani tomēr rūp šis cilvēks.
Stulbi, jo sākumā viss bija normāli, primitīvi sakot kā visiem. Nekad nekas tik traks nebīja manāms no viņa puses.
Tad, mēs bijām pirms gada izškīrušies uz mēnešiem 9.
Bet cik sapratu, no viņa draugiem. Viņš dzēra katru dienu, nelaida nevienu sev klāt , arī ja mēģināja meklēt meiteni - profilizēja mani t.i. ārēji meklēja kopijas, meklēja mani googlē 9 reizes dienā, domāju kāpēc ievadot mana vāra pirmso 3 burtus lec ārā viss vārds ar uzvārdu kopā :D . Rakstīja man izziņas un sūtija random numuriem. Un es to uzzināju tikai nesen. Nekad nebīju domājusi, ka pēc šķiršanās viņš tā mainīsies, jo iepriekš viņš bija pilnīgi cits cilvēks.
Man nav bailes,ka viņš man ko nodarīs,mani vairāk nomāc tā doma ka negribu laist vaļā, bet no šīm attiecībām nav nekāda piepildījuma.
01.09.2012 14:03 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
bēdz no tāda, ļoti slimīga viņam reakcija. manuprāt, tādi vīrieši spējīgi uz visu (negatīvā nozīmē)
01.09.2012 18:50 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Man arī bija lidzīgas attiecības un es jūtījos ļoti laimīga, kad aizgāju. Kaut gan viņš solīja uztaisīt pašnavību utt.

Mans padoms: bēg no viņa!!!!!!!!!!
01.09.2012 18:54 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
āpēc tā ir, es tiešām nedodu pamatu, vai tā ir mīlestība, ja cilvēks izmanto taktikas pret tevi, lai izspiestu emocijas un dusmas un prieku un vainas sajūtu un visu pārējo?

Nē, tā nav mīlestība!!!!
01.09.2012 19:01 |

10 gadi
Reitings 563
Viņš ar Tevi manipulē,viņš ir kā čūska azotē. Viņš tevi ir tā apstrādājis ar saviem psiholoģiskajiem trikiem,ka esi atkarīga palikusi no viņa. Viņš kaifo,redzot kā Tev sāp un skatīsies,cik tālu ir Tavas robežas un kļūs vēl trakāk,jo tici man centīsies pārbaudīt,kā vēl var pabaroties no Tavām ciešanām un emocijām,lai patīksminātos,ka var Tevī tādas izraisīt.
01.09.2012 19:34 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
S., jā, tu tiešām vari nepamanīt, ka esi ierauta dziļāk tajā trakumā, nekā jelkad esi gribējusi nonākt. Ne jau visas sievietes, kas beigās ir spiestas cīnīties ar galīgi trakiem vīrišķiem un slēpties no viņiem citā pilsētā vai pat valstī (jo pēc šķiršanās "kvēlais mīlētājs" vajā pie mājām, ierodas darbavietā utt.), ne jau visas tās sievietes ir idiotes. Arī sākās viss it kā normāli, un tad lēnām, pamazām, nemanāmi pārvērtās par murgu.

+ Nellija komentāriem.

Tā nav mīlestība, tā ir KONTROLE. Viņš uzskata tevi par savu īpašumu, tā arī izturās. Viņš tevi neciena (kā vēl var nosaukt apakšveļas pārbaudīšanu, pirms tu izej no mājas?).

Tev to vajag?
01.09.2012 20:12 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Puisis laikam ir loti neparliecinats par sevi. Tada greizsirdiba un kontrole nav laba zime, velak tas var beigties ar realu vardarbibu. Nekas nav sliktaks ka virietis ar loti zemu pasvertejumu, to kompenset vins var but gatavs vis drastiskakajos veidos. Es tava vieta ar tadu pat kopa nebutu.
01.09.2012 20:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
MUUC LAABI TAALU PROM NO VINJA!!! tas, ko vinjsh ar tevi dara, NAV normaali. vinjsh ir traks un juusu attieciibaas nav nekaa veseliiga. piekriitu taam, kas saka, ka shaadas attieciibas ved uz vardarbiibu.
01.09.2012 20:30 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
un tu esi kopa ar tadu jau vairak ka gadu? pratinj nac majas!!!!
01.09.2012 20:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)