Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kad viss iet greizi, ej pa kreisi

Reitings 13
Reģ: 10.12.2011
Pirmkārt, mans niks ir vecs un vairs neatbilst patiesībai
Otrkārt, es šovakar jūtos kā pretīga, veca bāba, nesaprotiet tieši.. Nezinu, ko meklēju forumā. Nav pat īsti kam uzrakstīt vai šo pateikt. Ir tā, ka ikdienā dzīvoju normāli, ir labākas dienas, ir sliktākas dienas, bet ir dienas, kad ir sajūta, ka ir depresija. Asaras birst, jūtos galīgi garām, galva sāp no raudāšanas, esmu tālu prom no visa, kam biju pieķērusies un visiem ir vienalga. Man ir ļoti skumji. Cilvēki redz mani noraudājušos, uzvilktu un stresainu, bet viņi pat nepajautā, kāpēc tā, tā vietā uzbrēcot un lamājot mani par kaut kādiem sīkumiem. Jautāsiet vai kaut kas ir noticis? Jā ir, visa mana dzīve iet galīgi garām un viss ir nepareizi. Es nejūtos laimīga jau pārāk ilgi un vairs neuzticos sev. Šodien mazas sekundes bez asarām mijas ar stundām, kurās esot starp cilvēkiem, cenšos turēt sevi grožos, bet sasodīts, tās asaras birst......
Ko darīt, kad viss iet greizi? Varbūt kāda jūtas tāpat? es labprāt ar kādu šovakar parunātu, jo jūtos ļoti vientuļi ;(
31.08.2012 20:31 |

10 gadi
Reitings 895
Reģ: 17.12.2010
Man ir līdzīgas sajūtas šobrīd. Jūtos ļoti vientuļi. Esmu šķīrusies no ilgām attiecībām, kuru laikā pazaudēju draugus. Man nekā nav. Vismaz ir tada sajūta. Vienīgi darbs ir ok. Tad nu ierokos darbā. Bet cik ilgi? Drīz jau gads būs, bet ir tikai smagāk. Nekad dzīvē šādi neesmu jutusies vēl. Nezinu, no kura gala sākt, lai tiktu no tā visa vaļā. Ar draugu meklēšanu? Hobiju? Neko negribas. Gribas, lai kāds atbalsta, samīļo, bet nav neviens :(
31.08.2012 20:35 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Izklausās, jā, ka vienkārši ir uznākusi depresija un skumjas, neredzi kkam jēgu un nav neviena , kas saprastu no pusvārda ..Tā katram, manuprāt, ir, man arī kaut kas tāds uznācis, pat nezinu kāpēc.

Tu zini kāpēc Tu tā jūties? Darbs, vīrietis, draugi vai kas pie tā vainīgs ?
31.08.2012 20:37 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
O jā.. Esmu arī tuvu tam.
Man pat ar draudzenēm vairs negribas iziet ārā vai ciemos.. Nevis tāpēc, ka vaina draugos, bet es vienkārši cenšos izvairīties no sabiedrības..

Ceru, ka prakses laiks mainīs manas emocijas un sajūtas, kā arī jaunā pieredze izmainīs manu ikdienu..
31.08.2012 20:40 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es nevaru sagaidit,kad doshos majas,nespeju noticet,ka tik ilgi jagaida,nesuta man stulbo pedejo naudu lidz ar to,nevaru bankas kontu slegt. besi ara,jo judzos nost shiten
31.08.2012 20:42 |

Reitings 13
Reģ: 10.12.2011
Es arī nezinu, no kura gala sākt vai kam ķerties klāt. Ikdienā esmu individuāliste, kura īpaši necenšas veidot draudzību ar kādu. Esmu egoiste un domāju par sevi.. tas nenozīmē, ka eju pāri līķiem. Tomēr brīžos, kā tagad, tik ļoti gribas kādu, kas būtu blakus vai samīļotu un no kura nekaunēties, bet ikdienā man nav vēlmes kopt šādas attiecības, jo ir citas lietas, ko darīt..
Es saprotu, ka šis viss rūda raksturu un liek man kļūt stiprākai un labākai, bet nu kā lai saņemas un saprot, nomierina sevi...
31.08.2012 20:53 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Arī man nav neviena, man arī ir grūti.. Nevienam neticu un neuzticos un arī negribu to darīt, bet tas mani nomāc. Pamatīgi. Arī tagad pēdējā vasaras piektdienā es sēžu mājās un gruzos viena pati, jo draugs darbā un nav neviena cita, ar ko iet kaut kur. Draudzeņu- sieviešu tāpat man nekad nav bijis, tā kā meiteņu vakars nav iespējams, parunāt man nav ar ko, jo vienīgais, ar ko es gribētu runāt, ir aizņemts un arī viņa man sasodīti pietrūkst. Visa dzīve vienā lielā sūdā, sasodīts! (atvainojos)
Sanāks te tāda čīkstēšanas diskusija, bet nu vismaz kaut kur es varu savu bēdu izlikt, dalīta bēda palike tikai pusbēda, bet kam gan tas interesē.
31.08.2012 20:53 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Ir viens padoms..ja ir depresija vai šāds stāvoklis,kad uznāk tukšums uzreiz momentā vajag pārslēgties dzīvē uz ļoti mazām lietām,noliec/atliec visus tālos mēŗkus malā,sastādi sev 50 mazus mēŗkus,aiziet uz randiņu,nopirkt kleitu,utt utmldz,saraksti jebko un visu,kur gūsti kādu prieku.Un viss tur viegli izdarāms,pa sīkumiem kā sāksi darīt tā- tas tukšums pazudīs izārstēsi viņu.Un ,kad atgriezies dzīvē tad var par jaunu pārslēgties uz lielākām lietām.Man šis labi palīdzēja,palīdzēs arī tev/jums.
31.08.2012 21:24 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man ari ir lidzigi un jau ilgu laiku. Ko lai iesak, nav ne jausmas, jo viss ir sagajis tik milziga un neatrisinama murskuli, ka talak vairs nav kur. Ar nepacietibu gaidu savu naves dienu.

Cumshot ieteikums tiri sakarigs, piespied sevi darboties, turklat velak, kad busi ara no ta, tad tev vismaz kaut kas bus, nevis apala nulle, tikai tapec, ka tev bija depresija un neko nedariji.
31.08.2012 21:37 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Varbūt izklausīsies jocīgi, bet ir labi, ka citi Tevi nežēlo, jo tas ļauj Tev atrast spēku pašai sevī. Kad man bija kaut kas līdzīgs depresijai, manas tuvākās draudzenes bija no manis novērsušās, savukārt radinieki nesaprata lietas nopietnību un teica kaut ko līdzīgu "beidz, pasmaidi, viss taču ir kārtībā". Kad ir reālā pakaļā, tad vislabākais ir dziļi ieiet sevī, saklausīt, kas ir nepareizi, varbūt Tu nedzīvo pēc sirds vēlmēm, varbūt Tu nesniedz sev mīlestību utt.
Jo, ja meklēsi mierinājumu pie citiem cilvēkiem, tad viņi mūžīgi būs kā kruķi Tavas dzīves balstīšanai. Šajā ziņā es ļoti cenšos būvēt to iekšējo spēku, lai nekas mani nesalauztu pat tad, kad man nekā nav.
31.08.2012 21:53 |

Reitings 660
Reģ: 12.02.2012
Royalty piekrītu Tev ! tākā, kad to vajadzējis arī man nav bijis klāt draudzeņu, un tuvinieki, nav sapratuši, kas notiek.. pati esmu gājusi tam cauri, un saprotu, kā tas tomēr ir palīdzējis iekšēji attīstīties vairāk, un izprast sevi..
31.08.2012 22:02 |

Reitings 7
Reģ: 18.08.2012
Ehh.. Man ar uznāk ik pa laikam tāda diena ka viss ir sakrājies tevī un nāk ārā..Tad tik pinkšķu vienā pinkšķēšanā par visu ko! Bet tad paiet kādas dažas dienas un viss ir savās sliedēs. Tā lūk! Tā kā kautkāds nebeidzamais aplis!!
31.08.2012 23:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits