Man ir labas vairaakas draudzenes un man ir ljoti daudz, patieshaam labas pazinjas. Tas loks ir visai plashs izveidojies ento gadu garumaa. Saakot no pamatskolas laikiem, beidzot ar darba vietaam un hobijiem.
Man liekas taa, ka visu muuzhu pie viena drauga nav iespeejams buut "piesietam", bet gan noteiktaa laikaa blakus ir tieshi tie draugi ar kuriem ir vairaak kopiiga, piemeeram, man taads izteikts piemeers ir draudzenes, kuraam ir sadzimushi mazi beerninji, vinjas vienmeer buus manas draudzenes, tachu ir periods, kad ar vinjaam juutos taalaak, jo saprotu vinjas, vinjaam gribas runaat par autinjbiksiiteem un piena pudeleem, kameer man praataa ir manas lietas, un tas ir taads periods, kad kontakteesimies mazaak, dazhaadu notiektaa briizha intereshu deelj, paies laiks un noteiktaa dziives posmaa atkal buusim uz viena vilnja.
Taapat ir ar citiem draugiem un tuvajaam pazinjaam, nav taadi cilveeki, kas bijushi man jebkuraa briidii klaat, vai zina visu manu dziivi no A-Z. Protams ir taada kategorija, kas bija un pazuda, bet tad tie arii ir gaajeeji, tiem manaa dziivee nav vietas, bija briidis, kad bija labi, laiks doties taalaak.
Dziivi jaatver vieglaak, un ir jaapriecaajas par draugiem, kas patieshaam taadi ir.
Bet man nav taadu draugu vai apzinju, ar kuriem neveeleetos satikties un uzzinaat kaa shiem klaajas dziivee. Domaaju, ka man shajaa zinjaa dziive ir lutinaajusi :)