Nez, nekad nav gadījies, ka tiek izstāstīti kaut kādi mani noslēpumi, tas man pat šķistu jocīgi. Kur tādas klaču-cacas vispār var atrast? :D
Nodevību no draudzeņu puses es esmu piedzīvojusi tikai klasiskajā veidā - kad nav man blakus vajadzīgajā mirklī cilvēks, kurā es pati esmu ieguldījusi tik daudz laika un galu galā pat naudu (nepārtraukti izmaksājot, pērkot koncertu biļetes un vēl visu ko). :) Jo man bija draudzenei, kurai es palīdzēju vienmēr, no visas sirds, bet tajās retajās reizēs kad man vajadzēja palīdzību, es to pretī nesaņēmu.
Tādēļ principā šobrīd ir viena tuva draudzene, ar to iepazinos vidusskolā. Pārējās ir tikai paziņas - no kursiem, augstskolas, dažas arī no vidusskolas.
Es esmu no tiem cilvēkiem, kuriem paziņas vispār nav vajadzīgas, taču vajadzīgas sirdsdraudzenes un tās, šajā vecumā (pēc pamatskolas, jo vidusskolā arī jau reti) atrast ir grūti. Lielākajai daļai cilvēku jau ir savi tuvie draugi, taču tiem, kam nav, arī sev kaut kā īsti nepielaiž. Vai varbūt man nav veicies satikt cilvēkus ar kuriem ir tāds klišķis, ka jā, ar viņu varu runāt par visu/darīt visu. Nav arī nekādu kopīgu bērnības atmiņu kurām pieķerties. Un jā, principā jau man pašai ir grūti uzticēties, tādā ziņā, ka nezinu vai neapgrūtinu ar savām problēmām un vai cilvēku tās vispār interesē, un vai viņam to vajag.