Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pašpārliecinātiba

 
10 gadi
Reitings 291
Reģ: 07.10.2011
Sveikas meitenes!
ko darīt, ja nav pašpārliecinātības? ko jūs darat, lai celtu pašpārliecinātību.
man liekas, ka dēl tā, ka man tā nav, es ļoti kautrējos, bail bieži kādā kompānija pateikt kaut ko, jo bail ka būs tā teikt stulbi tizli. citreiz pat bail lekcijās runāt no vietas... nezinu, kā lai to visu salabo, jo tas viss jau apnicis.

vienmēr it kā saņemos, bet brīdī, kad kaut kas jādara...viss pazūd
30.08.2012 20:00 |
 
Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man arī pārsvarā (jo manā gadījumā tas atkarīgs no kompānijas un mana noskaņojuma) nav pašpārliecinātības. Neko, tā arī dzīvoju. :D Katrā ziņā visi parastie ieteikumi (arī iedvesmojošās grāmatas) nav spējušas palīdzēt.
30.08.2012 20:02 |
 
Reitings 159
Reģ: 13.04.2012
Esmu tam visam izgājusi cauri, skolas laikā bija tā, ka es stundās baidījos un bija kauns kaut ko teikt, jo likās, ka izklausīsies, stulbi un tizli. Vienmēr biju klusa, kautrīga. Pabeidzu skolu, aizgāju uz Rīgu, iepazinos ar jauniem cilvēkiem un centos komunicēt, iesaistīties sarunā, ar laiku tās iekšējās bremzes izklausīties dīvainai kaut kā atlaidās. Tagad saprotu, ka visa pamatā bija bailes nepareizi noformulēt savu viedokli un bailes, ko citi par mani padomās.
Mans ieteikums - mēģini vairāk diskutēt ar draugiem, ģimeni, pamatot savas domas, ja ticēsi sev, arī citi Tev ticēs :)
30.08.2012 20:22 |
 
Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Man ari ir lidzigi, tagad esmu vel jauna vide, jauni cilveki, pats labakais, ka nu loti par sevi parliecinati, bet es tada drebosa apsu lapa :D . Tadi specigi cilveki apkart, censos sevi atbrivot un meklet sevi kaut ko tadu, kas mani labs un kas pacel manu pasvertejumu. Drosi vien tev attiecigas lietas pasvertejums ir zems. Ka to pacelt? To tu sapratisi, kad zinasi iemeslus un tad jau pamazam situaciju varesi labot.
30.08.2012 20:31 |
 
Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Skolā arī nebiju no uzkrītošajām personām. Bet vēlāk kaut kā viss notika pats par sevi, sāku apzināties savus plusus, piem., daiļdir*ana :D (ok, daiļrunāšana), spēja ielīst visur kur vajag un nevajag, iemantot citu cilvēku uzticību. Mans likums - šos talantus neizmantot ļaunprātīgos nolūkos! Nu man vairs nekādu problēmu nesagādā uzstāties komisijas vai auditorijas priekšā kā arī justies un izskatīties par sevi pārliecinātai. :) Vēl vairāk stimula un prieka man dod šo spēju panāktais rezultāts, līdz ar to gribas pilnveidoties vēl un vēl, jo jūtos veiksmīga un tad šķiet, ka dzīve tev spēj piedāvāt ne to vien! Tikai diemžēl citiem mēdz rasties tāda kā bijība pret tevi, jo iespējams viņi paši nav tik stipri.

Ja tu izskaties pašpārliecināts, tad tu vari panākt jebko. Arī tad, ja patiesībā tev nav ne jausmas, ko tu dari. /Džesika Alba/
30.08.2012 20:55 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits