Klases biedri

Reitings 89
Reģ: 07.03.2011
Pēc 3 dienām atkal sākas jauns mācību gads, bet mani jau tagad nomoka domas par klases dzīvi. Katram manā klasē ir vismaz 1 sirdsdraugs vai sirdsdraudzene, bet man nekā. Citreiz eju parunāties pie viena, pie otra, taču pārsvarā sēžu viena. Varbūt izklausās, ka esmu tā sauktā atstumtā, tomēr, manuprāt, nē. Man pašai nemaz ar negribas iet un draudzēties ar tiem cilvēkiem, kuriem mācos kopā. Ārpus klases man ir superīgi draugi, ar kuriem sanāk tikties diezgan reti, bet tomēr man viņi ir.
Kā bija jums? Klasē atradāt draugus, draudzenes? Saglabājat attiecības ar klases biedriem arī pēc skolas beigšanas (jo vairumam laikam te ap 20) ?
Man ir 17 gadi, mācīšos 11. klasē. :)
30.08.2012 19:11 |

10 gadi
Reitings 3710
Reģ: 29.01.2009
Pamatā visas labākās draudzenes man ir no vidusskolas klases. Attiecības labas un ļoti labas vēljoprojām (protams, kāda ik pa laikam "pazūd" un tad "atrodas", jo esam pieauguši cilvēki ar darbu, skolu, otrām pusītēm).

Ar pārējiem klasesbiedriem labas attiecības. Prieks viņus satikt. Ik pa laikam satiekamies pašu veidotos salidojumos.
31.08.2012 00:52 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
esi tu pati, varbūt iesaisties kādās skolas atktivitātēs vai kko taml. bet neko baigi pārspīlēt nevajag. labāk esi tu pati.
31.08.2012 01:00 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Fakts tāds, ka man nekad nav paveicies ar klasēm. Visi bija sadalijušies grupās pa 2, pa 3 pa 4, nekad nav bijusi draudzīga, saliedēta klase, kurā viens par visiem un visi par vienu.
31.08.2012 01:01 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
ssantina, nav vajadzības iegūt klasē sirdsdraugus, tikai tāpēc, lai viņi būtu. Pietiek, ja ir kontaktēšanās un draudzīgas attiecības. Ja Tev ārpus skolas ir superīgi draugi, ar to arī pietiek.
31.08.2012 01:03 |

Reitings 29
Reģ: 04.08.2011
Es gan ieteiktu vairāk uzturēt kontaktus ar klasesbiedriem, nedomāju, ka tas nāktu par ļaunu. Man gan būtu neērti sēdēt vienai starpbrīžos utt. Pat nezinu kāpēc.
Man skolas laiks bija foršs. Daudz draugu kā meiteņu tā puišu. Bijām ļoti draudzīga klase savā starpā,bet tā skolā skaitījāmies diezgan neciešama klase. Skolotājiem mēs nepatikām, jo čali bija traki. :D Kā atceros tik daudz jauku momentu, jautrie starpbrīži, pasēdēšanas, ballītes, dažādas ekskursijas kopā. Neatteiktos tagad vēl kādu gadiņu pamācīties vidusskolā. :D Sirdsdraudzene jau no pirmās klases. Un līdz pat šim brīdim esam kopā. Ar pārejiem arī labas attiecības, satieku reti, pat ļoti, jo kur kurais mācās, taču ja satiekamies, tad jauki papļapājam, lūdzam viens otru uz dzimenēm pat, ja ilgi neesam redzējušies. Salidojumos kopā. Paveicās, ka jau no 1.klases mācījos ar tik superīgiem cilvēkiem. :)
31.08.2012 10:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits