meitenes palīdziet man gūt vismaz kādu priekšstatu, kas man būtu piemērotāks, tas ir, par ko mācīties? pabeidzu skolu, šogad nekr nestāšos, jo vnk nevaru izlemt. un tām, kas man te kko taisās dirst, ka pašai jāzin, tās var nekomentēt, jo es to saprotu, es tikai vēlos zināt viedokli no malas. es esmu vairāk radošs cilvēks, man nepatīk, ne matemātika, ne grāmatvedība, ne mārketings ne kas taml. skolā mācījos komerczinības, galīgi nebija pa manai līnijai. man patīk mode , ēst gatavošana, psiholoģija, kosmetoloģija. nu tādas lietiņas. īsti nekur nevarēju atrast , kur mācīties par pavāru, ja jau ir vidusskolas izglītība? atradu tikai vienu skolu. varbūt šeit ir kāda, kas mācās? un vai šajos laikos tā ir kaut cik pelnoša profesija? psihologs, LV , cik saprotu var mācīties tikai par maksu. tas būtu ļoti sarežģīti. Kosmētiķis? tad man jādodas izmācīties apakšā kkas, piemēram, ārsta palīgs? man īsti nepiesaista tas. mode? ko es tur varu darīt, stilists? laikam LV šiem profesijas pārstāvjiem nav ziedu laiki. par ko mācieties un vai jums tas patīk?