Romantika

Reitings 201
Reģ: 07.06.2012
Sveikas :)

Kas jums saistās ar romantiku?

Vakar salasījos komentārus no diskusijas '' Kā vīrieši jūs lutina?'' un sabēdājos, jo manējais mani nelutina un romantiksas lietas viņam vispār ir svešas.
Šodien no rīta ar viņu par to runāju un viņš teica, ka zinot, ka man tas pietrūkst, bet viņš nav tāds cilvēks un viņš nemāk to darīt.

Tad nu jautājums rodas, kā lai palutinu pati sevi, lai aizstātu šo romantikas trūkumu attiecībās? :)
29.08.2012 08:25 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Reizem vanna ar svecem. Bet man tada parsaldinata romantika isti pasai nepatik, jo jutos neerti. Tiesam labak ietu pie sirds tadas vienkarsas, jaukas lietas - pastaigas, kopa busana, kas nav nekas romantisks, bet ikdienisks :)
29.08.2012 11:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man noteikti nevajag brokastis gultaa-celos loti agri...tas vienmeer ir atkritis!:DTeiksu kaa ir- man vajag naudu!Tomeer ,ja runa ir par "lutinaasanu",tad mani laikam neviens viirietis nav iisti lutinaajis!
Man patiik labas vakarinas ,kuras vienmeer taisa viirs,patiik kaa pasniedz,kaa ieliek ziedus vaazee! Loti noveerteeju,ka uztaisa man masaazu kaajaam vakaraa "uudens ballaa"...:)
29.08.2012 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits