Kā izrādat patikšanu?

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Sveikas. Tā nu ir sanācis, ka jau kādus 2 gadus esmu brīva un beidzot pie apvāršņa parādījās vīrietis, kurš man ļoti patīk. Viņš ir tāds diezgan kluss, bet sākumā diezgan saprotami parādīja, ka es viņam patīku, savukārt es, sadomājusies, ka vīriešiem patīk medīt, tēloju baigi auksto un laikam pārtēloju par daudz, ka nu vairs nesaņemu no viņa nekādus mājienus. Viņš laikam padomāja, ka man viņš neinteresē. Protams, arī tagad brīžos, kad runājam, var just, ka ir kaut kāds mulsums starp mums, bet sāk likties, ka man ir jārīkojas, lai kaut kas bīdītos uz priekšu. Tādēļ gribu jums jautāt - kā jūs puisim izrādat, ka viņš jūs ir ieinteresējis? Es pat nezinu, ko man darīt. Sociālajos portālos negribu viņu uzmeklēt... Tiekamies bieži, esam kolēģi.
28.08.2012 20:15 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Apmēram tā :D Pozitīvais tiešos jautājumos ir tas, ka uz tiem nevar samelot .. ķermeņa valoda un reakcija pasaka visu, ja vien cilvēks nav trennēts melis :) Bieži piekopju tādu taktiku, lai uz muļķi paķertu :) Un turpmākais scenārijs uz tādu jautājumu ir - jaatbild "ir", tad kaut ko līdzīgu "neko darīt" var atteikt .. ja atbild "Nav", tad aizgriežoties pasmaidi .. ja gribi ko piebilst ejot prom, tad "labi, labi" vai kas līzīgs ir īsti vietā .. sexīgi, koķetīgi un sievišķīgi .. vīrietim uzreiz skaidrs, ka esi ieinteresēta, bet ieturēta. Nākamais solis jau no viņa ..
29.08.2012 17:45 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
Sirsniņa - ta vienkarsi aizej un paski ko domaa..ko tur ilgi vilkt garuma..
tu pati esi kādreiz tā darījusi? Un cik veiksmīgi?
29.08.2012 17:47 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Ja viņš nav tas, kurš spēris pirmo soli, lieku viņam sevi manīt esot tuvumā, vai uzaicinot uz kādu pasākumu. Kad viņš sāk izrādīt interesi, neitrāli daru zināmu, ka viņš man simpatizē. Bez aplinkiem. Ja nav, tad nebūs arī, nebūs laiks jātērē velti, bet ja ir arī no viņa puses, tikai tad sāku pietēlot aizņemto un nemaz tik viegli nepieejamo
29.08.2012 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits